کشف ۷ کهکشان جدید که ناگهان ظاهر شده‌اند

گروهی از اخترشناسان با استفاده از تلسکوپ سوبارو در ژاپن، هفت کهکشان جدید را کشف کردند که به نظر می‌رسد به صورت ناگهانی از جایی در فضا ظاهر شده‌اند. کشف ۷ کهکشان جدید که ناگهان ظاهر شده‌اند

به گزارش ایسنا، خوشه‌های کهکشانی، پرجرم‌ترین اجرام در کائنات محسوب می‌شوند و حاوی صدها تا هزاران کهکشان هستند که توسط گرانش به یکدیگر متصل شده‌اند.

جهان حدود ۱۳.۸ میلیارد سال قبل در رویدادی موسوم به انفجار بزرگ (Big Bang) متولد شد و در آن زمان، ستارگان و کهکشان‌های اولیه شکل گرفته و سپس نور فرابنفش آنها یونیزه شد که این فرآیند، باز یونیزه شدن کیهانی (cosmic reionisation) نامیده می‌شود.

اخترشناسان جستجو برای کهکشان‌های ساطع‌کننده لیمن- آلفا (LAEs)‌ اولیه را در فاصله ۱۳.۱ میلیارد سال نوری با هدف بررسی پدیده باز یونیزه شدن کیهانی آغاز کردند.

تیم تحقیقاتی به سرپرستی دکتر «ماسامی اوچی»، از تلسکوپ سوبارو در ژاپن برای شناسایی کهکشان‌های ساطع‌کننده لیمن- آلفا (LAEs)‌ - نوع خاصی از کهکشان‌های کم‌جرم - استفاده کردند.

اخترشناسان در کمال تعجب متوجه شدند که این کهکشان‌ها بطور ناگهانی در حدود ۱۳ میلیارد سال قبل ظاهر شده‌اند.

«آکیرا کونو» یکی از نویسندگان این تحقیق تأکید کرد: درخشش این کهکشان‌ها بطور ناگهانی در مدت ۷۰۰ تا ۸۰۰ میلیون سال پس از انفجار بزرگ ظاهر می‌شود؛ این نتایج به درک بهتر مفهوم باز یونیزه شدن کیهانی و ویژگی‌های کهکشان‌های ساطع‌کننده لیمن- آلفا (LAEs)‌ کمک می‌کند.

نتایج این تحقیق در Astrophysical Journal منتشر شد.

سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ پایان دنیا همواره یکی از چالش‌برانگیزترین موضوعات مورد بحث در فیزیک بوده وبه‌تازگی ارتباطی میان این موضوع و سیاه‌چاله‌ها کشف شده است.

شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی دانشمندان با استفاده از آرشیوه تصاویر تلسکوپ فضایی هابل موفق به شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شدند.

اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا رفت اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا رفت آژانس فضایی اروپا اولین ماهواره تمام برقی خود را از پایگاه فضایی آریان به فضا پرتاب کرد.

تصاویری از مریخ نورد جدید ناسا را ببینید تصاویری از مریخ نورد جدید ناسا را ببینید ناسا از اواخر سال ۲۰۱۶ مشغول ساخت مریخ نوردی است که شباهت زیادی به اتومبیل «بت موبیل» دارد. این مریخ نورد با انرژی خورشیدی کار می کند. همچنین دارای یک آزمایشگاه مخصوص خود است.

برخورد ۲ کهکشان به روایت ناسا! +تصاویر برخورد ۲ کهکشان به روایت ناسا! +تصاویر ناسا اطلاعات جالبی از روند برخورد دو کهکشان منتشر کرده است.

اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا می‌رود اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا می‌رود آژانس فضایی اروپا قصد دارد اولین موشک تمام برقی خود را از پایگاه فضایی آریان به فضا پرتاب کند.

برنامه بلند پروازانه فضایی؛چین شهاب سنگ شکار می کند برنامه بلند پروازانه فضایی؛چین شهاب سنگ شکار می کند چین قصد دارد در فضا شهاب سنگ شکار کند و به مدار ماه بفرستد. این کشور در مرحله بعد قصد دارد مواد معدنی شهاب سنگ ها را نیز استخراج کند.

ناسا تصاویری از سحابی ناسا تصاویری از سحابی "خرچنگ" منتشر کرد ناسا با تلفیق داده‌های دریافت شده از پنج تلسکوپ مختلف، جدیدترین تصاویر را از سحابی "خرچنگ" منتشر کرد.

فرود فضاپیمای محرمانه نیروی هوایی آمریکا پس از ۷۲۰ روز فرود فضاپیمای محرمانه نیروی هوایی آمریکا پس از ۷۲۰ روز نیروی هوایی آمریکا اعلام کرد، فضاپیمای بدون سرنشین X- ۳۷B روز یکشنبه در پایگاه فضایی کندی ناسا در فلوریدا در پی تکمیل ماموریت محرمانه‌ای در مدار زمین که حدود دو سال به طول انجامید، فرود آمده است.