نظریه‌پردازان، ادعاهای عجیبی را درخصوص مأموریت کاوشگر روزتا در اطراف دنباله‌دار ۶۷P مطرح کرده‌اند که بر اساس آنها، این برنامه درحقیقت یک مأموریت مخفی برای برقراری تماس با موجودات بیگانه است. ادعای عجیب دانشمند اروپایی مأموریت مخفی «روزتا» برای برقراری تماس با موجودات بیگانه!

به گزارش سرویس علمی ایسنا، زمانی که «نیل آرمسترانگ» در سال ژوئیه ۱۹۶۹ بر سطح ماه قدم گذاشت، برخی افراد این مأموریت را یک اقدام کاملا نمایشی و ضبط شده در یکی از استودیو‌های هالیوود عنوان کردند.

فرود مریخ‌نورد کنجکاوی بر سطح مریخ در اوت ۲۰۱۲ نیز یک مأموریت شبیه‌سازی در صحرای نوادا عنوان شد.

کاوشگر روزتا متعلق به آژانس فضایی اروپا (ESA) پس از یک سفر ۱۰ ساله در منظومه شمسی، در اطراف دنباله‌دار ۶۷P/Churyumov-Gerasimenko قرار گرفت و در تاریخ ۲۱ آبان، فرودگر Philae بعنوان بخشی از مأموریت روزتا بر سطح این دنباله‌دار فرود آمد.

اکنون نظریه‌پردازان ایده‌های جدیدی را درخصوص مأموریت کاوشگر روزتا و فرود Philae‌ بر سطح دنباله‌دار ۶۷P ارائه کرده‌اند.

برخی نظریه‌پردازان عنوان می‌کنند که دنباله‌دار ۶۷P در اصل یک سفینه فضایی بیگانه است که سیگنال‌هایی را به زمین مخابره کرده است و کاوشگر روزتا برای بررسی این مسئله راهی این سفر طولانی شده است.

یکی از این ادعاها در وب سایت UFO Sightings و به نقل از یکی از کارشناسان ناشناس آژانس فضایی اروپا منتشر شده است؛ بر این اساس، محققان حدود ۲۰ سال قبل سیگنال‌هایی از هوش فرازمینی را از سفینه فضایی ۶۷P – که بصورت یک دنباله‌دار تغییر شکل داده – دریافت کردند.

این کارشناس ناشناس عنوان می‌کند: باور نکنید که آژانس فضایی اروپا میلیاردها دلار خرج کرده تا کاوشگری را تنها برای تهیه تصاویر نمای نزدیک از یک دنباله‌دار راهی سفر ۱۰ ساله کرده باشد.

برخی سایت‌ها نیز از مشاهده ساختارهای بیگانه – بخصوص یک صفحه متالیک درخشان – در تصاویر منتشر شده از دنباله‌دار ۶۷P خبر می‌دهند که می‌تواند نشانه‌ای از هوش فرازمینی باشد!