نظریه‌پردازان، ادعاهای عجیبی را درخصوص مأموریت کاوشگر روزتا در اطراف دنباله‌دار ۶۷P مطرح کرده‌اند که بر اساس آنها، این برنامه درحقیقت یک مأموریت مخفی برای برقراری تماس با موجودات بیگانه است. ادعای عجیب دانشمند اروپایی مأموریت مخفی «روزتا» برای برقراری تماس با موجودات بیگانه!

به گزارش سرویس علمی ایسنا، زمانی که «نیل آرمسترانگ» در سال ژوئیه ۱۹۶۹ بر سطح ماه قدم گذاشت، برخی افراد این مأموریت را یک اقدام کاملا نمایشی و ضبط شده در یکی از استودیو‌های هالیوود عنوان کردند.

فرود مریخ‌نورد کنجکاوی بر سطح مریخ در اوت ۲۰۱۲ نیز یک مأموریت شبیه‌سازی در صحرای نوادا عنوان شد.

کاوشگر روزتا متعلق به آژانس فضایی اروپا (ESA) پس از یک سفر ۱۰ ساله در منظومه شمسی، در اطراف دنباله‌دار ۶۷P/Churyumov-Gerasimenko قرار گرفت و در تاریخ ۲۱ آبان، فرودگر Philae بعنوان بخشی از مأموریت روزتا بر سطح این دنباله‌دار فرود آمد.

اکنون نظریه‌پردازان ایده‌های جدیدی را درخصوص مأموریت کاوشگر روزتا و فرود Philae‌ بر سطح دنباله‌دار ۶۷P ارائه کرده‌اند.

برخی نظریه‌پردازان عنوان می‌کنند که دنباله‌دار ۶۷P در اصل یک سفینه فضایی بیگانه است که سیگنال‌هایی را به زمین مخابره کرده است و کاوشگر روزتا برای بررسی این مسئله راهی این سفر طولانی شده است.

یکی از این ادعاها در وب سایت UFO Sightings و به نقل از یکی از کارشناسان ناشناس آژانس فضایی اروپا منتشر شده است؛ بر این اساس، محققان حدود ۲۰ سال قبل سیگنال‌هایی از هوش فرازمینی را از سفینه فضایی ۶۷P – که بصورت یک دنباله‌دار تغییر شکل داده – دریافت کردند.

این کارشناس ناشناس عنوان می‌کند: باور نکنید که آژانس فضایی اروپا میلیاردها دلار خرج کرده تا کاوشگری را تنها برای تهیه تصاویر نمای نزدیک از یک دنباله‌دار راهی سفر ۱۰ ساله کرده باشد.

برخی سایت‌ها نیز از مشاهده ساختارهای بیگانه – بخصوص یک صفحه متالیک درخشان – در تصاویر منتشر شده از دنباله‌دار ۶۷P خبر می‌دهند که می‌تواند نشانه‌ای از هوش فرازمینی باشد!

ارسال نخستین کاوشگر به سیاره پروکسیما بی تا سال ۲۰۴۰ ارسال نخستین کاوشگر به سیاره پروکسیما بی تا سال ۲۰۴۰ پروکسیما بی، یک سیاره فرا خورشیدی است که شباهت‌های بسیاری به زمین دارد.

پرتاب بعدی اسپیس‌ ایکس، آغاز عصری جدید پرتاب بعدی اسپیس‌ ایکس، آغاز عصری جدید وزارت دفاع آمریکا برای نخستین بار ازاسپیس‌ایکسبرای یک مأموریت استفاده خواهد کرد. در این مأموریت، اسپیس‌ایکس یک ماهواره‌ی جاسوسی دولتی را برایدفتر ملی شناسایی (NRO) در مدار قرار خواهد داد.

آغاز مأموریت خودکشی فضاپیمای «کاسینی» آغاز مأموریت خودکشی فضاپیمای «کاسینی» ناسا فضاپیمای «کاسینی» را برای انجام آخرین مأموریت آن و سقوط بر روی زحل، به سمت این سیاره پرتاب کرد.

دو کهکشان‌ مارپیچی دوردست دو کهکشان‌ مارپیچی دوردست ناسا تصویری از دو کهکشان مارپیچی در حال چرخش در فاصله ۵۵ میلیون سال نوری از زمین منتشر کرده است.

رویترز: تیم فضایی روسی – آمریکایی به ایستگاه فضایی بین المللی رسید رویترز: تیم فضایی روسی – آمریکایی به ایستگاه فضایی بین المللی رسید دو فضانورد روسی و آمریکایی که امروز با پرتاب موشک سایوز راهی ایستگاه فضایی بین المللی شده بودند، دقایقی پیش به مقصد رسیدند .

اولین فضاپیمای بدون سرنشین چین به فضا پرتاب شد اولین فضاپیمای بدون سرنشین چین به فضا پرتاب شد چین نخستین فضاپیمای بدون سرنشین خود را با استفاده از موشک مارس ۷ به فضا پرتاب کرد .

چین و روسیه دو فضاپیما پرتاب کردند چین و روسیه دو فضاپیما پرتاب کردند منابع خبری از پرتاب موفقیت آمیز دو فضاپیمای مجزا توسط چین و روسیه خبر دادند. فضاپیمای روسیه عازم ایستگاه فضایی بین‌المللی و فضاپیمای چین عازم ایستگاه فضایی این کشور شد.

بیابان ها و مریخ مسکونی می شوند! بیابان ها و مریخ مسکونی می شوند! یکی از موسسان شرکت اپل پیش بینی های جالبی درباره آینده فناوری مطرح کرده است بر اساس این پیش بینی ها زندگی شهری در بیابانها امکانپذیر می شود.

پیشرفت فناوری تهیه اولین عکس از یک سیاه چاله را ممکن کرد پیشرفت فناوری تهیه اولین عکس از یک سیاه چاله را ممکن کرد فضانوردان با استفاده از یک تلسکوپ پیشرفته موسوم به Event Horizon توانسته‌اند عکسی تهیه کنند که به احتمال زیاد مربوط به یک سیاه چاله فضایی است.

حرکت بیش از ۲ میلیون ستاره در کهکشان حرکت بیش از ۲ میلیون ستاره در کهکشان ​آژانس فضایی اروپا فیلمی از حرکت بیش از دو میلیون ستاره در کهکشان منتشر کرده است.

تاخیر در آغاز ماموریت های اولیه مریخ نورد ناسا تاخیر در آغاز ماموریت های اولیه مریخ نورد ناسا به نظر می‌رسد مأموریت‌های فضایی ناسا در پروژه‌ی فتح مریخ با چالش‌های متعددی همراه شده است.

ترامپ به دنبال حفر معدن و استخراج منابع کره ماه ترامپ به دنبال حفر معدن و استخراج منابع کره ماه اگرچه در بودجه پیشنهادی دولت ترامپ برای سال ۲۰۱۸ از سهم وزارت انرژی و برخی نهادهای دیگر کاسته شده، اما بودجه ناسا تنها یک درصد کمتر شده است .