اعلام برنامه جدید چین برای تسخیر فضا

چین قصد دارد در سال ۲۰۲۰ با ارسال کاوشگری به سوی مریخ، یک روبات کنترل از راه دور در سطح این سیاره سرخ فرود آورد. اعلام برنامه جدید چین برای تسخیر فضا

روزنامه چاینا دیلی به نقل از پنگ تائو دانشمند چینی نوشت: قصد داریم از حدود سال ۲۰۲۰ ماموریتی به سوی مریخ انجام دهیم که شامل قرار دادن یک کاوشگر در مدار و اکتشاف بر روی سطح این سیاره توسط یک روبات خواهد بود .

آژانس فضایی چین ماموریت جدید به سوی مریخ را به صورت رسمی اعلام نکرده است اما علاقه چین به کشف سیاره سرخ برای همه روشن است.

به گزارش خبرگزاری فرانسه، چین به تازگی با اعزام موفق کاوشگری به ماه و فرود آوردن یک روبات کنترل از راه دور در سطح آن که ماموریتی «کاملا موفقیت آمیز» توصیف شده است، فن‌آوری‌های خود را به روز کرد.

با وجود این، ماه‌نورد چینی دچار نقص فنی شد و مدت‌ زیادی است که ارتباط با آن قطع شده است. اولین ماموریت چین برای مریخ در سال ۲۰۱۱ به شکست انجامید.

منبع: واحد مرکزی خبر