ارسال یک کاوشگر روباتیک به سطح ماه با پول های اهدایی

یک کنسرسیوم که هدایت آن برعهده انگلیسی ها می باشد، درصدد ارسال یک کاوشگر روباتیک به سطح کره ماه با مشارکت عمومی و در یک مدت زمان ۱۰ ساله است. ارسال یک کاوشگر روباتیک به سطح ماه با پول های اهدایی

به گزارش ایرنا، براساس گزارش های منتشر شده، هزینه ساخت و ارسال این کاوشگر روباتیک که می تواند به بیش از ۵۰۰ میلیون پوند برسد، قرار است از سوی افراد علاقه مند پرداخت شود.

گفته می شود، افراد اهدا کننده می توانند به میزان پول اهدایی شان ، عکس ها، متن و یا 'دی ان ای ' خود را که در درون یک کپسول زمان قرار داده خواهد شد، در سطح کره ماه دفن کنند.

سازمان غیر انتفاعی ' لونار میشن تراست ' مجری این طرح تحقیقاتی و اکتشافی، اعلام کرده است که هدف از ارسال این کاوشگر بررسی قطب جنوب کره ماه برای این منظور است که آیا می توان یک پایگاه انسانی در آینده در این منطقه ایجاد کرد یا نه.

براساس گزارش منتشر شده بر روی تارنمای سازمان ' لونار میشن تراست '، شماری از مراکز تحقیقی و نیز محققان شناخته شده از این طرح اکتشافی حمایت کرده اند.

'دیوید آرون' بنیان گذار این سازمان و هدایت گر این طرح ، گفته است که وی مبدع این ابتکار است چرا که دولت ها به طور فزاینده برای تامین منابع مالی این ماموریت های فضایی با مشکل مواجه هستند.

وی عنوان کرد، هر فردی در هر نقطه از جهان قادر است با اهدای کمی پول در این کار مشارکت کند. ماموریت به کره ماه، سهم زیادی از افزایش شناخت ما به سیاره زمین و کره ماه خواهد داشت.

سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ پایان دنیا همواره یکی از چالش‌برانگیزترین موضوعات مورد بحث در فیزیک بوده وبه‌تازگی ارتباطی میان این موضوع و سیاه‌چاله‌ها کشف شده است.

شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی دانشمندان با استفاده از آرشیوه تصاویر تلسکوپ فضایی هابل موفق به شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شدند.

اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا رفت اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا رفت آژانس فضایی اروپا اولین ماهواره تمام برقی خود را از پایگاه فضایی آریان به فضا پرتاب کرد.

تصاویری از مریخ نورد جدید ناسا را ببینید تصاویری از مریخ نورد جدید ناسا را ببینید ناسا از اواخر سال ۲۰۱۶ مشغول ساخت مریخ نوردی است که شباهت زیادی به اتومبیل «بت موبیل» دارد. این مریخ نورد با انرژی خورشیدی کار می کند. همچنین دارای یک آزمایشگاه مخصوص خود است.

برخورد ۲ کهکشان به روایت ناسا! +تصاویر برخورد ۲ کهکشان به روایت ناسا! +تصاویر ناسا اطلاعات جالبی از روند برخورد دو کهکشان منتشر کرده است.

اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا می‌رود اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا می‌رود آژانس فضایی اروپا قصد دارد اولین موشک تمام برقی خود را از پایگاه فضایی آریان به فضا پرتاب کند.

برنامه بلند پروازانه فضایی؛چین شهاب سنگ شکار می کند برنامه بلند پروازانه فضایی؛چین شهاب سنگ شکار می کند چین قصد دارد در فضا شهاب سنگ شکار کند و به مدار ماه بفرستد. این کشور در مرحله بعد قصد دارد مواد معدنی شهاب سنگ ها را نیز استخراج کند.

ناسا تصاویری از سحابی ناسا تصاویری از سحابی "خرچنگ" منتشر کرد ناسا با تلفیق داده‌های دریافت شده از پنج تلسکوپ مختلف، جدیدترین تصاویر را از سحابی "خرچنگ" منتشر کرد.

فرود فضاپیمای محرمانه نیروی هوایی آمریکا پس از ۷۲۰ روز فرود فضاپیمای محرمانه نیروی هوایی آمریکا پس از ۷۲۰ روز نیروی هوایی آمریکا اعلام کرد، فضاپیمای بدون سرنشین X- ۳۷B روز یکشنبه در پایگاه فضایی کندی ناسا در فلوریدا در پی تکمیل ماموریت محرمانه‌ای در مدار زمین که حدود دو سال به طول انجامید، فرود آمده است.