حیرت ناسا از قورباغه‌ای که قصد سفر به ماه داشت

ناسا تصویر حضور یک قورباغه کوچک در کنار سکوی پرتاب کاوشگر ماه LADEE را تأیید کرد .

حیرت ناسا از قورباغه‌ای که قصد سفر به ماه داشت

به گزارش ایسنا، کاوشگر جدید ماه ناسا هفته گذشته از پایگاه فضایی والوپس در ویرجینیا به فضا پرتاب شد؛ اما در بین تصاویر این پرتاب، مشاهده یک قورباغه کوچک در میان دودهای سکوی پرتاب باعث حیرت کارشناسان شد.

ناسا ضمن تأیید این تصویر، علت دقیقی برای حضور این قورباغه در نزدیکی سکوی پرتاب موشک اعلام نکرده است.

تصور بر این است که این دوزیست بخت برگشته، متعلق به استخر آب نزدیک سکوی پرتاب والوپس باشد؛ این استخر توسط سیستم‌های بارانی فشار بالا به منظور پیشگیری از آتش‌سوزی ایجاد شده است.

به گفته سخنگوی ناسا، این عکس کاملا واقعی بوده و تنها در یک فریم از دوربین های کنترل از راه دور مخصوص لحظه پرتاب ثبت شده است؛ وضعیت قورباغه و احتمال نجات یافتن حیوان مشخص نیست.

پیش از این در سال ۲۰۰۹ میلادی یک خفاش با چسبیدن به بدنه شاتل فضایی، سفر به فضا با سرعت ۲۸ هزار کیلومتر در ساعت را تجربه کرد!