چین یک ماهواره سنجش از راه دور به فضا پرتاب کرد

رسانه های چین روز شنبه اعلام کردند این کشور یک ماهواره سنجش از راه دور را به فضا پرتاب کرد. چین یک ماهواره سنجش از راه دور به فضا پرتاب کرد

بر اساس گزارش های منتشر شده، این ماهواره ساعات اولیه صبح شنبه از مرکز پرتاب ماهواره «تای یوآن» مرکز استان «شانسی» در شمال این کشور به فضا پرتاب شد.

به گزارش خبرگزاری ریا نووستی از مسکو، بنا بر اعلام خبرگزاری شین هوا، کاربرد این ماهواره در انجام تحقیقات علمی، سنجش منابع طبیعی و برآورد میزان محصولات کشاورزی خواهد بود.

این ماهواره که «یائوگان - ۲۳» نام دارد، توسط یک موشک ماهواره بر «لانگ مارچ ۲ سی» به فضا پرتاب شد.

با وجود اعلام این موضوع توسط رسانه های چین مبنی بر آنکه ماهواره مذکور کاربرد تحقیقات غیر نظامی دارد، بسیاری از کشورهای غربی بر این باور هستند که هدف اصلی از پرتاب این ماهواره، جاسوسی نظامی است.

سازمان فضایی آمریکا (ناسا) پیشتر اعلام کرده بود «تحلیلگران کشورهای غربی عقیده دارند این نوع از ماهواره ها برای جاسوسی نظامی مورد استفاده قرار می گیرد.»

سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ پایان دنیا همواره یکی از چالش‌برانگیزترین موضوعات مورد بحث در فیزیک بوده وبه‌تازگی ارتباطی میان این موضوع و سیاه‌چاله‌ها کشف شده است.

شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی دانشمندان با استفاده از آرشیوه تصاویر تلسکوپ فضایی هابل موفق به شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شدند.

اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا رفت اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا رفت آژانس فضایی اروپا اولین ماهواره تمام برقی خود را از پایگاه فضایی آریان به فضا پرتاب کرد.

تصاویری از مریخ نورد جدید ناسا را ببینید تصاویری از مریخ نورد جدید ناسا را ببینید ناسا از اواخر سال ۲۰۱۶ مشغول ساخت مریخ نوردی است که شباهت زیادی به اتومبیل «بت موبیل» دارد. این مریخ نورد با انرژی خورشیدی کار می کند. همچنین دارای یک آزمایشگاه مخصوص خود است.

برخورد ۲ کهکشان به روایت ناسا! +تصاویر برخورد ۲ کهکشان به روایت ناسا! +تصاویر ناسا اطلاعات جالبی از روند برخورد دو کهکشان منتشر کرده است.

اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا می‌رود اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا می‌رود آژانس فضایی اروپا قصد دارد اولین موشک تمام برقی خود را از پایگاه فضایی آریان به فضا پرتاب کند.

برنامه بلند پروازانه فضایی؛چین شهاب سنگ شکار می کند برنامه بلند پروازانه فضایی؛چین شهاب سنگ شکار می کند چین قصد دارد در فضا شهاب سنگ شکار کند و به مدار ماه بفرستد. این کشور در مرحله بعد قصد دارد مواد معدنی شهاب سنگ ها را نیز استخراج کند.

ناسا تصاویری از سحابی ناسا تصاویری از سحابی "خرچنگ" منتشر کرد ناسا با تلفیق داده‌های دریافت شده از پنج تلسکوپ مختلف، جدیدترین تصاویر را از سحابی "خرچنگ" منتشر کرد.

فرود فضاپیمای محرمانه نیروی هوایی آمریکا پس از ۷۲۰ روز فرود فضاپیمای محرمانه نیروی هوایی آمریکا پس از ۷۲۰ روز نیروی هوایی آمریکا اعلام کرد، فضاپیمای بدون سرنشین X- ۳۷B روز یکشنبه در پایگاه فضایی کندی ناسا در فلوریدا در پی تکمیل ماموریت محرمانه‌ای در مدار زمین که حدود دو سال به طول انجامید، فرود آمده است.