کپسول فضایی اوریون به سکوی پرتاب منتقل شد

کپسول فضایی جدید ناسا برای انجام نخستین آزمایش پرواز به ایستگاه نیروی هوایی کیپ کاناورال در در فلوریدا منتقل شد. کپسول فضایی اوریون به سکوی پرتاب منتقل شد

به گزارش سرویس فناوری ایسنا، کپسول فضایی اوریون ناسا توسط شرکت لاکهید مارتین ساخته شده و برای انتقال فضانوردان به ماه، مریخ و سایر مقاصد فراتر از ایستگاه فضایی بین‌المللی (ISS) مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

«باب کابانا» مدیر مرکز فضایی کندی تأکید کرد: این نخستین گام برای تحقق سفر سرنشین‌دار به مریخ محسوب می‌شود.

کپسول اوریون با انتقال به سکوی پرتاب ۳۷ در پایگاه نیروی هوایی کیپ کاناورال، آماده نخستین آزمایش پرواز بدون سرنشین می‌شود؛ بر اساس برنامه‌ریزی صورت گرفته، اوریون بر روی موشک سنگین دلتا- ۴ قرار گرفته و در تاریخ چهارم دسامبر (۱۳ آذر) به فضا پرتاب خواهد شد.

در این پرواز آزمایشی، عملکرد رایانه‌ها، سپر حرارتی، چترهای نجات و سایر تجهیزات مورد بررسی قرار خواهند گرفت؛ کپسول فضایی پس از رسیدن به ارتفاع ۵۸۰۰ کیلومتری، با سرعت بالغ بر ۳۲ هزار کیلومتر در ساعت به جو زمین بازمی‌گردد که در این شرایط حرارت به ۲۲۰ درجه سانتیگراد خواهد رسید.

پس از حدود پنج ساعت از پرتاب، عملیات فرود با چتر نجات در اقیانوس آرام انجام خواهد شد.

ناسا برای انجام این آزمایش ۳۷۵ میلیون دلار هزینه کرده است که شامل هزینه ساخت کپسول اوریون نمی‌شود؛ بودجه اصلی پروژه هشت میلیارد دلار است که احتمالا به ۱۵ میلیارد افزایش خواهد یافت.

انتقال کپسول اوریون به فضا در نهایت توسط سیستم پرتاب فضایی (SLS) ناسا انجام خواهد شد که این سیستم با بودجه ۱۵ میلیارد دلاری در حال طراحی است.

آزمایش کپسول اوریون با سیستم پرتاب فضایی (SLS) برای نوامبر ۲۰۱۸ برنامه‌ریزی شده است.

عکس روز ناسا / کهکشانی بزرگتر از راه شیری عکس روز ناسا / کهکشانی بزرگتر از راه شیری عکس روز نشنال جئوگرافی به کهکشانی بزرگتر از راه شیری به نام NGC ۶۷۴۴ اختصاص یافته است.

تسلط ابرهای طوفانی بر تسلط ابرهای طوفانی بر "مشتری" + عکس تصاویری که اخیرا از سوی ناسا منتشر شده است، حکایت از وقوع طوفانی عظیم و وسیع در سیاره مشتری دارد.

پرتاب موفقیت آمیز موشک ماهواره بر در نیوزیلند پرتاب موفقیت آمیز موشک ماهواره بر در نیوزیلند نیوزیلند پس از چند بار تاخیر با پرتاب موفقیت آمیز موشک ماهواره بر 'الکترون' به باشگاه انحصاری رقابت فضایی پیوست.

دنیای آهن و نیکل سرگردان در فضا؛ناسا این سیارک را به زمین نمی آورد دنیای آهن و نیکل سرگردان در فضا؛ناسا این سیارک را به زمین نمی آورد ناسا بررسی دقیقی سیارکی را دنبال می کند که اگر روزی به زمین منتقل شود اقتصاد دنیا سقوط می کند.

رونمایی از مریخ‌نورد جدید ناسا رونمایی از مریخ‌نورد جدید ناسا ناسا طرح‌ها و تصاویر مفهومی از نسل آینده مریخ نوردها را به نمایش گذاشت. نسل جدید این ربات‌ها فوق‌العاده به نظر می‌رسند و این ربات جدید "مریخ‌نورد ۲۰۲۰" نام خواهد داشت.

روسیه ماهواره نظامی به فضا فرستاد روسیه ماهواره نظامی به فضا فرستاد روسیه در چارچوب برنامه های گسترش توان دفاعی و نظارت ماهواره ای این کشور یک دستگاه ماهواره پیشرفته نظامی به فضا فرستاد.

با پرتابگر اپسکو؛ماهواره مکعب دانشجویی به فضا پرتاب می شود با پرتابگر اپسکو؛ماهواره مکعب دانشجویی به فضا پرتاب می شود رئیس سازمان فضایی ایران از موافقت سازمان همکاریهای فضایی آسیا و اقیانوسیه (اپسکو) برای پرتاب ماهواره دانشجویی مکعب ایرانی به فضا خبر داد.

ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا فضانوردان مستقر در ایستگاه فضایی بین‌المللی موفق شدند ماموریت اضطراری خود را با موفقیت انجام دهند.

قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان که همکاری‌های گسترده فضایی با روسیه دارد در آینده‌ای نزدیک همراه این کشور برای ساخت یک موشک فضاپیما با تازه ترین فناوری‌ها اقدام می‌کند.