جاخالی ایستگاه فضایی برای پیشگیری از برخورد با زباله فضایی چین

تیم کنترل مأموریت ناسا در تگزاس برای پیشگیری از برخورد یک زباله فضایی با ایستگاه فضایی بین‌المللی (ISS)، عملیات جابجایی ایستگاه را انجام دادند. جاخالی ایستگاه فضایی برای پیشگیری از برخورد با زباله فضایی چین

به گزارش سرویس فناوری ایسنا، صدها هزار قطعه زباله فضایی در مدار زمین سرگردان هستند که امنیت ایستگاه فضایی بین‌المللی (ISS) و سرنشینان آن را تهدید می‌کند؛ اغلب این زباله‌ها مربوط به موشک ضد ماهواره چین است که سال ۲۰۰۷ آزمایش شد.

سازمان‌های مختلفی وظیفه رهگیری زباله‌های فضایی در مدار زمین را برعهده دارند؛ اگر خطر برخورد یک در ۱۰۰ هزار باشد، ناسا هشدار زرد اعلام می‌کند و اگر خطر یک در ۱۰ هزار باشد، هشدار قرمز اعلام می‌شود که به معنای انجام مأموریت جابجایی ایستگاه است.

بدلیل خطر ناشی از بقایای ماهواره جاسوسی چین به نام Yaogan-۱۲ که احتمالا یک درپوش لنز است، ناسا هشدار قرمز اعلام کرد و مانور پیشگیری از برخورد با زباله فضایی (PDAM) انجام شد.

برای انجام این مأموریت از فضاپیمای باری اروپا ATV-۵ که به ایستگاه فضایی ملحق است، استفاده شد؛ با روشن شدن پیشرانه‌های فضاپیما، سرعت به پنج متر در ثانیه افزایش یافت و ایستگاه در مدار بالاتر (ارتفاع حدود ۱.۶ کیلومتر بالاتر) قرار گرفت.

سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ پایان دنیا همواره یکی از چالش‌برانگیزترین موضوعات مورد بحث در فیزیک بوده وبه‌تازگی ارتباطی میان این موضوع و سیاه‌چاله‌ها کشف شده است.

شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی دانشمندان با استفاده از آرشیوه تصاویر تلسکوپ فضایی هابل موفق به شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شدند.

اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا رفت اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا رفت آژانس فضایی اروپا اولین ماهواره تمام برقی خود را از پایگاه فضایی آریان به فضا پرتاب کرد.

تصاویری از مریخ نورد جدید ناسا را ببینید تصاویری از مریخ نورد جدید ناسا را ببینید ناسا از اواخر سال ۲۰۱۶ مشغول ساخت مریخ نوردی است که شباهت زیادی به اتومبیل «بت موبیل» دارد. این مریخ نورد با انرژی خورشیدی کار می کند. همچنین دارای یک آزمایشگاه مخصوص خود است.

برخورد ۲ کهکشان به روایت ناسا! +تصاویر برخورد ۲ کهکشان به روایت ناسا! +تصاویر ناسا اطلاعات جالبی از روند برخورد دو کهکشان منتشر کرده است.

اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا می‌رود اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا می‌رود آژانس فضایی اروپا قصد دارد اولین موشک تمام برقی خود را از پایگاه فضایی آریان به فضا پرتاب کند.

برنامه بلند پروازانه فضایی؛چین شهاب سنگ شکار می کند برنامه بلند پروازانه فضایی؛چین شهاب سنگ شکار می کند چین قصد دارد در فضا شهاب سنگ شکار کند و به مدار ماه بفرستد. این کشور در مرحله بعد قصد دارد مواد معدنی شهاب سنگ ها را نیز استخراج کند.

ناسا تصاویری از سحابی ناسا تصاویری از سحابی "خرچنگ" منتشر کرد ناسا با تلفیق داده‌های دریافت شده از پنج تلسکوپ مختلف، جدیدترین تصاویر را از سحابی "خرچنگ" منتشر کرد.

فرود فضاپیمای محرمانه نیروی هوایی آمریکا پس از ۷۲۰ روز فرود فضاپیمای محرمانه نیروی هوایی آمریکا پس از ۷۲۰ روز نیروی هوایی آمریکا اعلام کرد، فضاپیمای بدون سرنشین X- ۳۷B روز یکشنبه در پایگاه فضایی کندی ناسا در فلوریدا در پی تکمیل ماموریت محرمانه‌ای در مدار زمین که حدود دو سال به طول انجامید، فرود آمده است.