کاوشگر فیله به خواب زمستانی رفت

ماموران کنترل ماموریت روزتا اعلام کردند:کاوشگر فیله که با فرود بر روی یک ستاره دنباله دار جهان را مجذوب خود کرده است، وارد خواب زمستانی شد. کاوشگر فیله به خواب زمستانی رفت

به گزارش ایرنا از اسپیس دات کام، محققان در آخرین تلاش برای شارژ باتری های فیله موفق شدند تا با این کاوشگر که از فضاپیمای روزتا جدا شده است تماس بگیرند و آن را به سمت خورشید بکشانند.

ماموران کنترل امیدوارند تا با قرار دادن یکی از صفحات خورشیدی بزرگتر این کاوشگر در معرض نور خورشید بتوانند انرژی کافی را برای شارژ باتری های این کاوشگر تامین کنند.

محققان اکنون منتظرند تا ببینند چه زمانی این کاوشگر از خواب بیدار می شود ؛ ممکن است که این بیداری به زودی فردا صبح باشد.

دانشمندان امیدوارند صفحه های خورشیدی کاوشگر بتوانند جای باتری را بگیرند. ماموریت این کاوشگر نمونه برداری از این ستاره دنباله دار است.

امید می رود از این طریق اطلاعات بیشتری از منشاء منظومه شمسی بدست آید.

کاوشگر فیله روز چهارشنبه از فضاپیمای «روزتا» جدا شد و بر روی سطح یخی ستاره دنباله دار چوریومف وی پی شش فرود آمد.

فضاپیمای روزتا ۱۰ سال پیش با هدف کشف سرنخ هایی درباره پیدایش منظومه شمسی به فضا پرتاب شد و به تعقیب ستاره دنباله دار چوریومف وی پی شش پرداخت.

این ستاره دنباله دار درحال حاضر ۳۰۰ میلیون مایل (۴۸۰ میلیون کیلومتر) با زمین فاصله دارد و با سرعت ۳۴ هزار مایل در ساعت (۵۵ هزار کیلومتر در ساعت) در فضا حرکت می کند.

به عقیده بیشتر کارشناسان فرونشاندن روبات بر روی یک جرم فضایی که با سرعت حدود ۵۵ هزار کیلومتر بر ساعت در فضا حرکت می کند یکی از بزرگترین ماجراجویی های بشر در فضا به شمار می رود.

هدف از ماموریت روزتا و فیله کمک به افشای اسرار چگونگی تشکیل منظومه شمسی در ۴.۵ میلیارد سال پیش است.

ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا فضانوردان مستقر در ایستگاه فضایی بین‌المللی موفق شدند ماموریت اضطراری خود را با موفقیت انجام دهند.

قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان که همکاری‌های گسترده فضایی با روسیه دارد در آینده‌ای نزدیک همراه این کشور برای ساخت یک موشک فضاپیما با تازه ترین فناوری‌ها اقدام می‌کند.

روبات روسی به فضا می رود روبات روسی به فضا می رود روسیه روبات ویژه ای را طراحی می کند تا برای انجام ماموریت های تعریف شده در ایستگاه فضایی بین المللی بکار گرفته شود.

فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه ماهواره‌های روسی که در سال ۲۰۱۳ به مدار پایینی زمین پرتاب شدند، باری دیگر فعال شدند درحالی که هنوز هیچ‌کس خبر ندارد کاربری این ماهواره‌ها چیست .

ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند فردا دو فضانورد در فضای خارجی ایستگاه فضایی بین المللی ماموریتی اضطراری انجام خواهند داد تا یک رایانه خراب را جایگزین کنند.

اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد مأموریت‌های فضایی فراوانی در سالیان گذشته انجام شده است؛ اما به‌تازگی برنامه‌ای متفاوت توسطاسپیس ایکسو شرکت الیزیوم در حال انجام است.