برنامه پرتاب ۱۲۰ ماهواره چینی به فضا

چین در راستای برنامه های بلندپروازانه خود در فضا اعلام کرد که قصد دارد ۱۲۰ ماهواره به فضا پرتاب کند. برنامه پرتاب ۱۲۰ ماهواره چینی به فضا

به گزارش ایرنا، این خبر را خبرگزاری شینهوا به نقل از یکی از مسوولان شرکت هوافضای چین اعلام کرد و گفت پرتاب این ماهواره ها در چارچوب برنامه ریزی های بلندمدت علمی این کشور در عرصه فضا صورت می گیرد. وی گفت: این برنامه به منظور تامین نیازهای اقتصادی، علمی و آموزشی کشور صورت می گیرد و چین در این رابطه برنامه های متعددی در دست اجرا دارد.

این مقام شرکت هوافضای چین که شینهوا نامی از وی نبرده، بدون اشاره به زمان دقیق پرتاب ماهواره ها به فضا، هدف از این کار را برآورده کردن نیازهایی دانست که ضرورت آن هر روز برای کشور بیشتر احساس می شود. وی همچنین اکتشافات جدید در اطراف کره زمین، ارائه خدمات به سازمان های علمی، جغرافیایی و هواشناسی کشور و کمک به سیستم ناوبری را از دیگر اهداف پرتاب این ماهواره ها عنوان کرد.

وی افزود: چین به دنبال ثبت رکوردهای جدید در عرصه های مختلف به ویژه در زمینه های علمی است و پرتاب ماهوارهای یاد شده به فضا نیز در راستای همین اهداف صورت می گیرد. چین که از عقب ماندن در زمینه فناوری های فضایی شکایت دارد، برنامه فضایی پرهزینه خود را نماد ظهور خود در بین قدرت های جهان تلقی می کند. سال گذشته میلادی، چین کاوشگر «خرگوش یشمی» را به آرامی بر سطح ماه فرود آورد.

این فرود نرم روی سطح ماه، دستاوردی بود که تا پیش از آن فقط آمریکا و اتحاد جماهیر شوروی به آن دست یافته بودند و از بیش از ۳۷ سال پیش مورد استفاده قرار نگرفته بود. در برنامه فضایی چین که ارتش بر آن نظارت دارد، همچنین استقرار پایگاهی دائمی در مدار پیش از سال ۲۰۲۰ میلادی برای فرستادن انسان به ماه پیش بینی شده است.

رسانه های رسمی چین پیشتر اعلام کرده بودند که کارشناسان فضایی این کشور قصد دارند تا پیش از سال ۲۰۳۰ نمونه هایی را از کره مریخ به زمین منتقل کنند. چین همچنین هفته گذشته موفق شده بود، موشک بدون سرنشین خود را که پس از ۴۰ سال تلاش به کره ماه فرستاده بود، به زمین بازگرداند.

پرتاب این موشک توسط چینی ها به فضا در حالی صورت گرفت که این کشور یکی از کاوشگرهای فضایی خود موسوم به «جید ربیت Jade Rabbit» را در حال حاضر در سطح کره ماه قرار داده است.

سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ پایان دنیا همواره یکی از چالش‌برانگیزترین موضوعات مورد بحث در فیزیک بوده وبه‌تازگی ارتباطی میان این موضوع و سیاه‌چاله‌ها کشف شده است.

شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی دانشمندان با استفاده از آرشیوه تصاویر تلسکوپ فضایی هابل موفق به شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شدند.

اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا رفت اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا رفت آژانس فضایی اروپا اولین ماهواره تمام برقی خود را از پایگاه فضایی آریان به فضا پرتاب کرد.

تصاویری از مریخ نورد جدید ناسا را ببینید تصاویری از مریخ نورد جدید ناسا را ببینید ناسا از اواخر سال ۲۰۱۶ مشغول ساخت مریخ نوردی است که شباهت زیادی به اتومبیل «بت موبیل» دارد. این مریخ نورد با انرژی خورشیدی کار می کند. همچنین دارای یک آزمایشگاه مخصوص خود است.

برخورد ۲ کهکشان به روایت ناسا! +تصاویر برخورد ۲ کهکشان به روایت ناسا! +تصاویر ناسا اطلاعات جالبی از روند برخورد دو کهکشان منتشر کرده است.

اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا می‌رود اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا می‌رود آژانس فضایی اروپا قصد دارد اولین موشک تمام برقی خود را از پایگاه فضایی آریان به فضا پرتاب کند.

برنامه بلند پروازانه فضایی؛چین شهاب سنگ شکار می کند برنامه بلند پروازانه فضایی؛چین شهاب سنگ شکار می کند چین قصد دارد در فضا شهاب سنگ شکار کند و به مدار ماه بفرستد. این کشور در مرحله بعد قصد دارد مواد معدنی شهاب سنگ ها را نیز استخراج کند.

ناسا تصاویری از سحابی ناسا تصاویری از سحابی "خرچنگ" منتشر کرد ناسا با تلفیق داده‌های دریافت شده از پنج تلسکوپ مختلف، جدیدترین تصاویر را از سحابی "خرچنگ" منتشر کرد.

فرود فضاپیمای محرمانه نیروی هوایی آمریکا پس از ۷۲۰ روز فرود فضاپیمای محرمانه نیروی هوایی آمریکا پس از ۷۲۰ روز نیروی هوایی آمریکا اعلام کرد، فضاپیمای بدون سرنشین X- ۳۷B روز یکشنبه در پایگاه فضایی کندی ناسا در فلوریدا در پی تکمیل ماموریت محرمانه‌ای در مدار زمین که حدود دو سال به طول انجامید، فرود آمده است.