دومین شکست فضایی آمریکا در کمتر از یک هفته

یک فضاپیمای دیگر در آمریکا که قرار بود کار مسافرت های تجاری آینده برای فضا را به عهده بگیرد، در کالیفرنیا سقوط کرد. دومین شکست فضایی آمریکا در کمتر از یک هفته

به گزارش واحد مرکزی خبر به نقل از شبکه تلویزیونی سی ان ان فضاپیمای ویرجین گلاکتیک (Virgin Glactic Spaceshiptwo) که بر اساس برنامه ریزی ها، قرار بود افراد معروف، ستاره ها و شهروندان آمریکایی را با پرداخت دویست و پنجاه هزار دلار به مدار پایین زمین در حاشیه فضا ببرد  و آنان نیز به شکلی غیر حرفه ای، سفر فضایی را تجربه کنند، در زمان آزمایش در صحرای موهاوی (Mojave) دچار سانحه شد و سقوط کرد.

مقامات آمریکایی گفته اند این فضاپیما در زمان آزمایش، مشکلاتی اساسی داشته است و اکنون از سرنوشت دو خلبان آن اطلاعی در دست نیست ولی برخی منابع کشته شدن حداقل یک نفر از خلبانان را تایید کرده اند.

این فضاپیماهای تجاری، تنها امید واقعی در کوتاه مدت برای مسافرت های فضایی به شمار می آیند که قابلیت حمل شش مسافر را نیز دارند ولی در اولین پرواز آزمایشی خود، ناکام ماندند.

این در حالی است که چند روز پیش نیز تلاش ناسا برای قرار دادن یک راکت بدون سرنشین در فضا که وظیفه انتقال تجهیزات و اقلام مورد نیاز ایستگاه بین المللی فضایی را به عهده داشت، با انفجار  موشک آن ناکام ماند و به شکست انجامید.

بازگشت فضاپیمای بدون سرنشین چینی از سفر به مدار ماه

چین روز شنبه یک فضاپیمای بدون سرنشین آزمایشی را که برای پرواز در مدار کره ماه ارسال کرده بود با موفقیت به زمین بازگرداند.

این اولین بازگشت یک فضاپیمای آزمایشی بدون سرنشین چینی بعد از گردش در مدار کره ماه محسوب می شود.

این فضاپیما به مدت هشت روز در فضا حرکت کرد و سپس به زمین بازگشت.

چین در نظر دارد در سال ۲۰۱۷ یک فضاپیما به کره ماه ارسال دارد. چینی ها در نظر دارند مقداری از خاک کره ماه را با این فضاپیما به زمین منتقل کنند.

همچنین دو روز پیش موشک فضایی سایوز روسیه با موفقیت به سمت ایستگاه فضایی بین المللی پرتاب شد.