دو انفجار موشک و فضاپیمای آمریکایی، قدرت فضایی این کشور را زیر سوال برد

یک فضا پیمای مسافربری متعلق به شرکت «ویرجین گالکتیک ریچارد برانسونهنگام» در جریان یک پرواز آزمایشی برفراز صحرای موجاو در شمال شرق کالیفرنیا سقوط کرد و منهدم شد. دو انفجار موشک و فضاپیمای آمریکایی، قدرت فضایی این کشور را زیر سوال برد

به گزارش ایرنا از رویترز ، این فضاپیما که با هدف انتقال مسافران به فضا طراحی و ساخته شده بود توسط شرکت خصوصی ویرجین ایرویز که به یک سرمایه دار انگلیسی تعلق دارد ساخته شده بود.

در این سانحه حداقل یکی از دو خلبان فضا پیما جان باخته است. این فضا پیما با هدف انتقال جهانگرد به فضا ساخته شده بود و مدت طولانی است که در حال گذراندن مراحل آزمایشی است.

این حادثه درست چند روز پس از انفجار یک موشک دیگر بدون سرنشین ناسا که قرار بود برای ایستگاه بین المللی فضایی بار ببرد به وقوع پیوست.

این موشک که از نوع «آنتریز» بود لحظاتی پس از پرتاب از سکویی در ایالت ویرجینیای آمریکا منفجر شد.

این موشک که به بلندی یک ساختمان ۱۴ طبقه بود به شرکت خصوصی «اوربیتال ساینسز» تعلق داشت و چند ثانیه پس از ترک سکوی پرتاب در مرکز «والوپس فلایت» منفجر شد.

علت حادثه هنوز مشخص نیست و گفته می شود کسی در اثر آن آسیب ندیده است.

سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ پایان دنیا همواره یکی از چالش‌برانگیزترین موضوعات مورد بحث در فیزیک بوده وبه‌تازگی ارتباطی میان این موضوع و سیاه‌چاله‌ها کشف شده است.

شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی دانشمندان با استفاده از آرشیوه تصاویر تلسکوپ فضایی هابل موفق به شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شدند.

اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا رفت اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا رفت آژانس فضایی اروپا اولین ماهواره تمام برقی خود را از پایگاه فضایی آریان به فضا پرتاب کرد.

تصاویری از مریخ نورد جدید ناسا را ببینید تصاویری از مریخ نورد جدید ناسا را ببینید ناسا از اواخر سال ۲۰۱۶ مشغول ساخت مریخ نوردی است که شباهت زیادی به اتومبیل «بت موبیل» دارد. این مریخ نورد با انرژی خورشیدی کار می کند. همچنین دارای یک آزمایشگاه مخصوص خود است.

برخورد ۲ کهکشان به روایت ناسا! +تصاویر برخورد ۲ کهکشان به روایت ناسا! +تصاویر ناسا اطلاعات جالبی از روند برخورد دو کهکشان منتشر کرده است.

اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا می‌رود اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا می‌رود آژانس فضایی اروپا قصد دارد اولین موشک تمام برقی خود را از پایگاه فضایی آریان به فضا پرتاب کند.

برنامه بلند پروازانه فضایی؛چین شهاب سنگ شکار می کند برنامه بلند پروازانه فضایی؛چین شهاب سنگ شکار می کند چین قصد دارد در فضا شهاب سنگ شکار کند و به مدار ماه بفرستد. این کشور در مرحله بعد قصد دارد مواد معدنی شهاب سنگ ها را نیز استخراج کند.

ناسا تصاویری از سحابی ناسا تصاویری از سحابی "خرچنگ" منتشر کرد ناسا با تلفیق داده‌های دریافت شده از پنج تلسکوپ مختلف، جدیدترین تصاویر را از سحابی "خرچنگ" منتشر کرد.

فرود فضاپیمای محرمانه نیروی هوایی آمریکا پس از ۷۲۰ روز فرود فضاپیمای محرمانه نیروی هوایی آمریکا پس از ۷۲۰ روز نیروی هوایی آمریکا اعلام کرد، فضاپیمای بدون سرنشین X- ۳۷B روز یکشنبه در پایگاه فضایی کندی ناسا در فلوریدا در پی تکمیل ماموریت محرمانه‌ای در مدار زمین که حدود دو سال به طول انجامید، فرود آمده است.