ماهواره LADEE روی ماه سقوط کرد

چندی پیش، مدارگرد LADEE پس از اتمام ماموریت ۷ ماهه خود به سطح ماه سقوط کرد و منظره ای جالب را رقم زد که خود پدیده ای قابل تحقیق است. ماهواره LADEE روی ماه سقوط کرد

به گزارش باشگاه خبر نگاران جوان :چندی پیش، مدارگرد LADEE پس از اتمام ماموریت خود به سطح ماه سقوط کرد. حالا مدارگرد دیگر ناسا، LRO اثر برخورد این جسم زمینی را روی سطح ماه بررسی کرده است.
    این مدارگرد اثری از یک دهانه ی برخوردی کوچک را در سطح پشت ماه رصد کرده است که در واقع دهانه ی برخوردی مدارگرد LADEE است.

LADEE در سپتامبر ۲۰۱۳ به فضا پرتاب شد و در ماموریت ۷ ماهه خود به دور ماه، جو بسیار رقیق این قمر را مورد مطالعه قرار داد. اما با پایان این مطالعات، سوخت این مدارگرد نیز کاهش یافت و آرام آرام به سطح ماه نزدیک شد.

در این میان دانشمندان ناسا اطلاعات ارزشمندی را از LADEE دریافت کردند اما با برخورد او به سطح ماه در تاریخ ۸ آوریل ۲۰۱۴ ارتباطش با زمین قطع و به زباله ای فضایی تبدیل شد.

با این وجود، برخورد زباله ی فضایی LADEE به سطح پشتی ماه نیز خود پدیده ای قابل بررسی است. دانشمندان در حال حاضر با استفاده از مدارگرد LRO در حال بررسی این برخورد تاریخی هستند.