سامانه ارسال گزارشات جوی VSAT در زاهدان افتتاح شد

سیستم ماهواره‌ای سامانه ارسال گزارشات جوی VSAT با حضور مهندس علی اوسط هاشمی استاندار سیستان و بلوچستان و جمعی از مسئولان استانی روز چهارشنبه درزاهدان افتتاح شد. سامانه ارسال گزارشات جوی VSAT در زاهدان افتتاح شد

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور؛ هاشمی  استاندار سیستان و بلوچستان در مراسم افتتاح این سامانه با تاکید بر اهمیت مجهز بودن هواشناسی به تجهیزات و امکانات لازم گفت: استان سیستان و بلوچستان برای برآورد و پیش بینی درست  از حوادث لحظه ای و جلوگیری از بروز خسارت نیاز به تجهیزات بروز و مدرن دارد.

وی افزود: اگر برآوردها و پیش بینی های ما از اثرات حوادث طبیعی درست و اطلاعات ما بروز باشد میزان خسارتهایمان در حوادث طبیعی به میزان قابل توجهی کاهش می یابد.

استاندار سیستان و بلوچستان با اشاره به تنوع اقلیم استان و احتمال وقوع حوادث مختلف طبیعی مانند سیل و طوفان گفت: مردم از ما انتظار پیش بینی و مدیریت حوادث را دارند و با توجه به بحرانهای زیادی که در کشور داشته ایم و تجاربی که در زمینه مدیریت بحرانها کسب کرده ایم باید در مسیری حرکت کنیم که خسارتها را به حداقل برسانیم.

در این مراسم مرادی مدیرکل هواشناسی استان سیستان و بلوچستان نیز گفت: درحال حاضر تعداد پنج ایستگاه vsat در استان سیستان و بلوچستان وجود دارد که از جمله مزیت‌های این سامانه این است که ارتباطات هواشناسی را به صورت مستقل و ماهواره‌ای پوشش می‌دهد.

وی افزود: مزیت این سامانه این است که در تبادل اطلاعات، مشکلات ارتباطی برطرف و ارتباطات به صورت روان‌تری انجام می‌شود.

مرادی بیان داشت: درحال حاضر، این سامانه در شهرهای چابهار، زاهدان، زابل، نیکشهر و سراوان اجرا و نصب شده است که در صورت تامین اعتبار و درفازهای بعدی، تمامی ایستگاه‌های استان به این سامانه مجهزخواهند شد.

وی عنوان کرد: به دلیل این که در برخی از شهرستان‌ها، بستر مخابراتی مناسب نیست و این امر تکافوی نیاز تجهیزات هواشناسی را نمی‌دهد،سامانهvsatمی‌توانددر پرکردن این خلاء مفید واقع شود.