مرگ براثر گرسنگی پیش بینی حضور در مریخ

یک مطالعه نشان می دهد که کاوشگران مریخ در مدت ۶۵ روز از گرسنگی جان خود را از دست خواهند داد. مرگ براثر گرسنگی پیش بینی حضور در مریخ

چندی پیش، رسانه های بین المللی از برنامه ریزی جهت اعزام نخستین انسان ها به فضا در قالب پروژه ای به نام مارس وان خبر دادند که بر این اساس قرار است طی چند سال آینده نخستین گروه انسان ها به مریخ مهاجرت کرده و برای همیشه در این سیاره باقی بمانند.

مطالعات جدید نشان می دهد که برنامه ریزی های این پروژه دارای نواقصی است و در صورت عدم ایجاد تغییرات در این پروژه ، نخستین مهاجران مریخ به احتمال زیاد بر اثر گرسنگی و کمبود اکسیژن خواهند مرد.

به گزارش جارپرس ازایرنا از ساینس، محققان موسسه فناوری ماساچوست(MIT) بر این باورند که برنامه های فعلی شرکت «مارس وان» برای اعزام انسان به سیاره مریخ تا سال ۲۰۲۵ ممکن است کاوشگران را در خطر گرسنگی تا حد مرگ قرار دهد.

دانشجویان مقطع دکترای موسسه ام. آی. تی از اطلاعات عمومی برای شبیه سازی ماموریت استفاده کردند و متوجه شدند، برنامه ای که در حال حاضر برای رشد محصولات در نظر گرفته شده است، مناسب نیست و تولیدات غذائی پیش بینی شده در این طرح برای جمعیت انسان هائی که قرار است به مریخ مهاجرت کنند کافی نخواهد بود و برای رشد محصولات بیشتر نیز میزان اکسیژن کم خواهد شد.

در شبیه سازی اسکان انسان در مریخ، این مساله مطرح شده است که به دست آوردن محصولات کافی برای این جمعیت، باعث کم شدن سطح اکسیژن شده و خطر جدی کمبود اکسیژن در زیستگاه ایجاد خواهد شد. در نتیجه تنها راه حل استفاده از نوعی سیستم حذف اکسیژن است که هنوز دستگاه آن برای استفاده در فضا ساخته نشده است.

بیش از ۲۰۰ هزار انسان برای سفر یک طرفه به مریخ ثبت نام کرده اند اما تنها ۲۵ تا ۴۰ نفر برای این ماموریت انتخاب خواهند شد.

سازمان مارس وان قصد دارد یک برنامه تلویزیونی مستند تولید کند که زندگی اولین مسافران به سیاره مریخ را ثبت می کند.

این شرکت همچنین قصد دارد با همکاری شرکت «لاکهید مارتین» یک ماموریت غیر سرنشین دار را تا سال ۲۰۱۷ به مریخ بفرستد.