کره زمین در هجوم طوفان فضایی

فضانوردان ایستگاه فضایی بین‌المللی، تصاویری زیبا از لحظه شکل‌گیری طوفان فضایی به ثبت رساندند. کره زمین در هجوم طوفان فضایی

براساس گزارش ناسا، طوفان «ونگ فونگ» در ۲۴ ساعت گذشته با سرعتی سرسام‌آور غرب اقیانوس آرام را فرا گرفته و با گردبادهای هولناک به سمت سایر مناطق زمین در راه است. این تصویر توسط یکی از فضانوردان ایستگاه فضایی بین‌المللی تحت عنوان «رید ویزمن» هنگام گشتزنی در فضا و ایستگاه فضایی به ثبت رسید.

طبق بررسی‌های دانشمندان علم نجوم، سرعت گردباد ۲۵۰ کیلومتر در ساعت برآورد شده است. ظهور ابرهای درهم تنیده شده و مواج حاکی از رویدادی هولناک در زمین هستند. محققان ایستگاه فضایی بین‌المللی، کانون این طوفان سهمگین را منطقه اوکیناوا اعلام کرده‌اند. پیش از این نیز طوفان «هایان» از سوی کارشناسان علم نجوم پیش‌بینی شده بود.

«هایان» در سال ۲۰۱۳ میلادی در فیلیپین اتفاق افتاد و بیش از شش هزار کشته برجای گذاشت. تصویر طوفان اخیر در سایت‌ها و شبکه‌های نجومی به اشتراک گذاشته شد تا علاقه‌مندان از نحوه وقوع آن مطلع شوند.

عکس روز ناسا / کهکشانی بزرگتر از راه شیری عکس روز ناسا / کهکشانی بزرگتر از راه شیری عکس روز نشنال جئوگرافی به کهکشانی بزرگتر از راه شیری به نام NGC ۶۷۴۴ اختصاص یافته است.

تسلط ابرهای طوفانی بر تسلط ابرهای طوفانی بر "مشتری" + عکس تصاویری که اخیرا از سوی ناسا منتشر شده است، حکایت از وقوع طوفانی عظیم و وسیع در سیاره مشتری دارد.

پرتاب موفقیت آمیز موشک ماهواره بر در نیوزیلند پرتاب موفقیت آمیز موشک ماهواره بر در نیوزیلند نیوزیلند پس از چند بار تاخیر با پرتاب موفقیت آمیز موشک ماهواره بر 'الکترون' به باشگاه انحصاری رقابت فضایی پیوست.

دنیای آهن و نیکل سرگردان در فضا؛ناسا این سیارک را به زمین نمی آورد دنیای آهن و نیکل سرگردان در فضا؛ناسا این سیارک را به زمین نمی آورد ناسا بررسی دقیقی سیارکی را دنبال می کند که اگر روزی به زمین منتقل شود اقتصاد دنیا سقوط می کند.

رونمایی از مریخ‌نورد جدید ناسا رونمایی از مریخ‌نورد جدید ناسا ناسا طرح‌ها و تصاویر مفهومی از نسل آینده مریخ نوردها را به نمایش گذاشت. نسل جدید این ربات‌ها فوق‌العاده به نظر می‌رسند و این ربات جدید "مریخ‌نورد ۲۰۲۰" نام خواهد داشت.

روسیه ماهواره نظامی به فضا فرستاد روسیه ماهواره نظامی به فضا فرستاد روسیه در چارچوب برنامه های گسترش توان دفاعی و نظارت ماهواره ای این کشور یک دستگاه ماهواره پیشرفته نظامی به فضا فرستاد.

با پرتابگر اپسکو؛ماهواره مکعب دانشجویی به فضا پرتاب می شود با پرتابگر اپسکو؛ماهواره مکعب دانشجویی به فضا پرتاب می شود رئیس سازمان فضایی ایران از موافقت سازمان همکاریهای فضایی آسیا و اقیانوسیه (اپسکو) برای پرتاب ماهواره دانشجویی مکعب ایرانی به فضا خبر داد.

ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا فضانوردان مستقر در ایستگاه فضایی بین‌المللی موفق شدند ماموریت اضطراری خود را با موفقیت انجام دهند.

قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان که همکاری‌های گسترده فضایی با روسیه دارد در آینده‌ای نزدیک همراه این کشور برای ساخت یک موشک فضاپیما با تازه ترین فناوری‌ها اقدام می‌کند.