امیدواری دانشمندان به وجود حیات در سیاره سرخ

کاوشگر«ماون» با ارسال تصاویر کاملاً متفاوت از جو بالای سیاره مریخ دانشمندان علم را شگفت‌زده کرد. امیدواری دانشمندان به وجود حیات در سیاره سرخ

براساس گزارش ناسا، مریخ‌نورد ۶۷۱ میلیون دلاری و روباتیک ناسا که برای مطالعه اتمسفر بالای سطح سیاره سرخ طراحی شده است، وجود حلقه‌های مواج اکسیژن، هیدروژن و کربن هاله‌ای شکل را اطراف این سیاره به اثبات رساند.این پدیده هم‌اکنون موجب حیرت دانشمندان ناسا شده است. با توجه به فرضیه‌های پیشین مریخ‌شناسان درخصوص از بین رفتن اتمسفر سیاره سرخ، تصاویر جدید اطلاعات اندیشمندان نجوم را زیر سؤال برد.

«بروس جاکوسکی» محقق و از اعضای بررسی کاوشگر «ماون» در دانشگاه کلرادو گفت: همه نشانه‌ها و تحلیل‌های اجرا شده برخلاف پیش‌بینی‌های ما بوده است. این رویداد شگرف موجب شده مأموریت‌های بعدی به شکل هیجان انگیزی ادامه یابد. بر این اساس هم‌اکنون دانشمندان ناسا به امکان حیات روی سیاره سرخ امیدوارتر شده‌اند و مأموریت‌های بعدی قطعاً حاوی اخبار کاملاً نویدبخشی خواهد بود.