چین بدنبال ساخت سیستم جامع رصدگر زمین

چین قصد دارد با استفاده از فناوری‌های زمینی، هوایی و فضایی طی ۱۰ سال آینده یک سیستم جامع رصدگر زمین ایجاد کند. چین بدنبال ساخت سیستم جامع رصدگر زمین

به گزارش سرویس فناوری خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، چین در حال حاضر مشغول ساخت شبکه‌ای از ماهواره‌ها و سایر امکانات برای رصد زمین با هدف پیگیری برنامه فضایی این کشور از جمله سیستم ناوبری فضایی سرنشین‌دار، کاوشگر ماه و سیستم ناوبری موقعیت‌یاب جهانی بایدو (Beidou) است.

شبکه موقعیت‌یاب بایدو که از دسامبر ۲۰۱۱ در چین عملیاتی شد، دارای ۱۶ ماهواره ناوبری برای ارائه خدمات جی‌پی‌اس در سراسر منطقه آسیا و اقیانوسیه است.

تعداد ماهواره‌ها و کیفیت تصاویر تهیه شده توسط آنها بطور قابل ملاحظه‌ای ارتقاء یافته است و چین قصد دارد تا سال ۲۰۲۰ تعداد ماهواره‌های این سیستم را به ۳۰ ماهواره افزایش دهد تا یک سیستم جی‌پی‌اس جامع برای کل منطقه بویژه هند ایجاد کند.

به گفته «ژو داژه» رئیس اداره علوم، فناوری و صنایع دفاعی ملی چین، سنجش از راه دور از طریق ماهواره‌ها و سایر فناوری ها نقش مهمی در اقتصاد ملی و توسعه اجتماعی ایفا می کند؛ به همین علت دولت بدنبال ساخت یک سیستم رصدگر زمین (EBS) و زیرساخت داده های فضایی است.

در ساخت سیستم جامع رصدگر زمین (EBS) از فناوری هواپیماهای بدون سرنشین، ماهواره ها و سیستم موقعیت‌یاب جهانی استفاده خواهد شد.

پیشرفته‌ترین ماهواره رصدگر زمین به نام Geofen-۲ که ماه گذشته به فضا پرتاب شد، قادر به ارائه تصویر واضح از یک جسم یک متری از فضا در رنگ‌های کامل است.

بر اساس اعلام آکادمی مهندسی چین، Geofen-۲ دومین ماهواره از مجموع هفت ماهواره‌ای است که در قالب پروژه رصد زمین تا پیش از ۲۰۲۰ به فضا پرتاب خواهند شد.

پرتاب دو ماهواره Geofen-۱ و Geofen-۲ به معنای ورود چین به دوره جدیدی از توسعه مستقل ماهواره‌های رصدگر زمین با وضوح تصویری بسیار بالا است.

عکس روز ناسا / کهکشانی بزرگتر از راه شیری عکس روز ناسا / کهکشانی بزرگتر از راه شیری عکس روز نشنال جئوگرافی به کهکشانی بزرگتر از راه شیری به نام NGC ۶۷۴۴ اختصاص یافته است.

تسلط ابرهای طوفانی بر تسلط ابرهای طوفانی بر "مشتری" + عکس تصاویری که اخیرا از سوی ناسا منتشر شده است، حکایت از وقوع طوفانی عظیم و وسیع در سیاره مشتری دارد.

پرتاب موفقیت آمیز موشک ماهواره بر در نیوزیلند پرتاب موفقیت آمیز موشک ماهواره بر در نیوزیلند نیوزیلند پس از چند بار تاخیر با پرتاب موفقیت آمیز موشک ماهواره بر 'الکترون' به باشگاه انحصاری رقابت فضایی پیوست.

دنیای آهن و نیکل سرگردان در فضا؛ناسا این سیارک را به زمین نمی آورد دنیای آهن و نیکل سرگردان در فضا؛ناسا این سیارک را به زمین نمی آورد ناسا بررسی دقیقی سیارکی را دنبال می کند که اگر روزی به زمین منتقل شود اقتصاد دنیا سقوط می کند.

رونمایی از مریخ‌نورد جدید ناسا رونمایی از مریخ‌نورد جدید ناسا ناسا طرح‌ها و تصاویر مفهومی از نسل آینده مریخ نوردها را به نمایش گذاشت. نسل جدید این ربات‌ها فوق‌العاده به نظر می‌رسند و این ربات جدید "مریخ‌نورد ۲۰۲۰" نام خواهد داشت.

روسیه ماهواره نظامی به فضا فرستاد روسیه ماهواره نظامی به فضا فرستاد روسیه در چارچوب برنامه های گسترش توان دفاعی و نظارت ماهواره ای این کشور یک دستگاه ماهواره پیشرفته نظامی به فضا فرستاد.

با پرتابگر اپسکو؛ماهواره مکعب دانشجویی به فضا پرتاب می شود با پرتابگر اپسکو؛ماهواره مکعب دانشجویی به فضا پرتاب می شود رئیس سازمان فضایی ایران از موافقت سازمان همکاریهای فضایی آسیا و اقیانوسیه (اپسکو) برای پرتاب ماهواره دانشجویی مکعب ایرانی به فضا خبر داد.

ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا فضانوردان مستقر در ایستگاه فضایی بین‌المللی موفق شدند ماموریت اضطراری خود را با موفقیت انجام دهند.

قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان که همکاری‌های گسترده فضایی با روسیه دارد در آینده‌ای نزدیک همراه این کشور برای ساخت یک موشک فضاپیما با تازه ترین فناوری‌ها اقدام می‌کند.