جدیدترین فضاپیمای سرنشین‌دار ناسا رونمایی شد

ناسا یک گام به سوی پرتاب جدیدترین فضاپیمای سرنشین‌دار به فضای عمیق نزدیک شده‌ است. جدیدترین فضاپیمای سرنشین‌دار ناسا رونمایی شد

به گزارش سرویس فناوری خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، به تازگی محققان «مرکز فضایی کندی» شاهد ظهور کپسول اوریون از بخش مونتاژ این مرکز بودند و این درست سه ماه پیش از نخستین پرواز آزمایشی این سامانه به فضاست. گفته می‌شود طول این کپسول، ماژول متصل‌ به آن‌ به همراه حلقه آداپتورش ۱۲ متر است.

در طول پرواز آزمایشی چهارم دسامبر (۱۳ آذر)، این کپسول بدون سرنشیین حدود ۵۸۰۰ کیلومتر در اعماق فضا سفر خواهد کرد، دو دور اطراف زمین خواهد چرخید و سپس در ارتفاع ۳۲ هزار کیلومتری دوباره وارد جو زمین می‌شود. سرانجام، کپسول در آن سوی ساحل سان‌دیه‌گو در اقیانوس آرام فرود خواهد آمد و تمامی این ماموریت چهار و نیم ساعت طول می‌کشد.

دومین پرواز آزمایشی اوریون سال ۲۰۱۸ خواهد بود و در این سال کپسول بدون‌سرنشین دیگری بر روی مگاموشک جدید ناسا به نام SLS (که هنوز در حال طراحی و ساخت است) به فضا اوج خواهد گرفت.

ناسا به دنبال قراردادن فضانوردان در اوریون در سال ۲۰۲۱ برای کاوش فضای عمیق است و این کپسول می‌تواند تا چهار نفر را حمل کند. هدف آژانس فضایی از ساخت اوریون اعزام انسان‌ها به سیارک‌ها و مریخ اعلام شده و هیچ سفری به ایستگاه بین‌المللی فضایی برای آن در نظر گرفته نشده است.

عکس روز ناسا / کهکشانی بزرگتر از راه شیری عکس روز ناسا / کهکشانی بزرگتر از راه شیری عکس روز نشنال جئوگرافی به کهکشانی بزرگتر از راه شیری به نام NGC ۶۷۴۴ اختصاص یافته است.

تسلط ابرهای طوفانی بر تسلط ابرهای طوفانی بر "مشتری" + عکس تصاویری که اخیرا از سوی ناسا منتشر شده است، حکایت از وقوع طوفانی عظیم و وسیع در سیاره مشتری دارد.

پرتاب موفقیت آمیز موشک ماهواره بر در نیوزیلند پرتاب موفقیت آمیز موشک ماهواره بر در نیوزیلند نیوزیلند پس از چند بار تاخیر با پرتاب موفقیت آمیز موشک ماهواره بر 'الکترون' به باشگاه انحصاری رقابت فضایی پیوست.

دنیای آهن و نیکل سرگردان در فضا؛ناسا این سیارک را به زمین نمی آورد دنیای آهن و نیکل سرگردان در فضا؛ناسا این سیارک را به زمین نمی آورد ناسا بررسی دقیقی سیارکی را دنبال می کند که اگر روزی به زمین منتقل شود اقتصاد دنیا سقوط می کند.

رونمایی از مریخ‌نورد جدید ناسا رونمایی از مریخ‌نورد جدید ناسا ناسا طرح‌ها و تصاویر مفهومی از نسل آینده مریخ نوردها را به نمایش گذاشت. نسل جدید این ربات‌ها فوق‌العاده به نظر می‌رسند و این ربات جدید "مریخ‌نورد ۲۰۲۰" نام خواهد داشت.

روسیه ماهواره نظامی به فضا فرستاد روسیه ماهواره نظامی به فضا فرستاد روسیه در چارچوب برنامه های گسترش توان دفاعی و نظارت ماهواره ای این کشور یک دستگاه ماهواره پیشرفته نظامی به فضا فرستاد.

با پرتابگر اپسکو؛ماهواره مکعب دانشجویی به فضا پرتاب می شود با پرتابگر اپسکو؛ماهواره مکعب دانشجویی به فضا پرتاب می شود رئیس سازمان فضایی ایران از موافقت سازمان همکاریهای فضایی آسیا و اقیانوسیه (اپسکو) برای پرتاب ماهواره دانشجویی مکعب ایرانی به فضا خبر داد.

ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا فضانوردان مستقر در ایستگاه فضایی بین‌المللی موفق شدند ماموریت اضطراری خود را با موفقیت انجام دهند.

قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان که همکاری‌های گسترده فضایی با روسیه دارد در آینده‌ای نزدیک همراه این کشور برای ساخت یک موشک فضاپیما با تازه ترین فناوری‌ها اقدام می‌کند.