جدیدترین فضاپیمای سرنشین‌دار ناسا رونمایی شد

ناسا یک گام به سوی پرتاب جدیدترین فضاپیمای سرنشین‌دار به فضای عمیق نزدیک شده‌ است. جدیدترین فضاپیمای سرنشین‌دار ناسا رونمایی شد

به گزارش سرویس فناوری خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، به تازگی محققان «مرکز فضایی کندی» شاهد ظهور کپسول اوریون از بخش مونتاژ این مرکز بودند و این درست سه ماه پیش از نخستین پرواز آزمایشی این سامانه به فضاست. گفته می‌شود طول این کپسول، ماژول متصل‌ به آن‌ به همراه حلقه آداپتورش ۱۲ متر است.

در طول پرواز آزمایشی چهارم دسامبر (۱۳ آذر)، این کپسول بدون سرنشیین حدود ۵۸۰۰ کیلومتر در اعماق فضا سفر خواهد کرد، دو دور اطراف زمین خواهد چرخید و سپس در ارتفاع ۳۲ هزار کیلومتری دوباره وارد جو زمین می‌شود. سرانجام، کپسول در آن سوی ساحل سان‌دیه‌گو در اقیانوس آرام فرود خواهد آمد و تمامی این ماموریت چهار و نیم ساعت طول می‌کشد.

دومین پرواز آزمایشی اوریون سال ۲۰۱۸ خواهد بود و در این سال کپسول بدون‌سرنشین دیگری بر روی مگاموشک جدید ناسا به نام SLS (که هنوز در حال طراحی و ساخت است) به فضا اوج خواهد گرفت.

ناسا به دنبال قراردادن فضانوردان در اوریون در سال ۲۰۲۱ برای کاوش فضای عمیق است و این کپسول می‌تواند تا چهار نفر را حمل کند. هدف آژانس فضایی از ساخت اوریون اعزام انسان‌ها به سیارک‌ها و مریخ اعلام شده و هیچ سفری به ایستگاه بین‌المللی فضایی برای آن در نظر گرفته نشده است.