توجه به نقش فضا در زندگی انسان در هفته جهانی فضا

مراسم هفته جهانی فضا از ۱۲ تا ۱۸ مهر ماه در کشورمان برگزار خواهد شد و قرار است نقش فضا و کاربردهای فناوری فضایی در زندگی انسان ها مورد توجه قرار گیرد. توجه به نقش فضا در زندگی انسان در هفته جهانی فضا

به گزارش ایرنا از سازمان فضایی ایران، سازمان ملل متحد بنا بر پیشنهاد جمهوری اسلامی ایران، روزهای ۴ تا ۱۰ اکتبر هر سال برابر با ۱۲ تا ۱۸ مهرماه را به عنوان هفته جهانی فضا نامگذاری کرده است.

دلیل تعیین این تاریخ، بزرگداشت دو نقطه عطف در حوزه دسترسی به فضا است.

چهارم اکتبر ۱۹۵۷، تاریخ پرتاب اولین ماهواره ساخت بشر به فضا و روز ۱۰ اکتبر ۱۹۶۷ نیز تاریخ امضای قوانین مربوط به چگونگی فعالیت کشورها در حوزه کشف و بهره برداری صلح آمیز از فضای ماورای جو از جمله ماه و سایر اجرام آسمانی است.

در برنامه های این هفته، نقش فضا و کاربردهای فناوری فضایی در زندگی انسان ها ، آموزش مردم راجع به فواید حاصل از فضا، رونق استفاده از فناوری فضایی در توسعه اقتصادی پایدار، جلب حمایتهای عمومی بر اساس برنامه های فضایی، تشویق کودکان برای فراگیری علوم فضایی و دیگر موارد مورد توجه قرار می گیرد.

با توجه به شعار امسال هفته جهانی فضا اعلامی از سوی سازمان ملل متحد ' فضا، راهنمای راه' که اشاره به کاربردهای فناوری فضایی دارد هدف این است که بیشتر برنامه های مد نظر در حوزه کاربرد و برنامه های قابل استفاده برای عامه مردم باشد به همین دلیل برنامه های عمومی از قبیل بازدید از آسمان نما، برگزاری نمایشگاه هایی در زمینه فضا در مدارس ، مسابقه نقاشی و مقاله نویسی، طراحی و ساخت ماکت ، طرح ها و ایده های جدید در امور فضایی، جنگ فضا، مسابقه اعجاز قرآن ،توزیع محصولات فرهنگی سازمان فضایی از دیگر برنامه های این هفته است.

سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ پایان دنیا همواره یکی از چالش‌برانگیزترین موضوعات مورد بحث در فیزیک بوده وبه‌تازگی ارتباطی میان این موضوع و سیاه‌چاله‌ها کشف شده است.

شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی دانشمندان با استفاده از آرشیوه تصاویر تلسکوپ فضایی هابل موفق به شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شدند.

اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا رفت اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا رفت آژانس فضایی اروپا اولین ماهواره تمام برقی خود را از پایگاه فضایی آریان به فضا پرتاب کرد.

تصاویری از مریخ نورد جدید ناسا را ببینید تصاویری از مریخ نورد جدید ناسا را ببینید ناسا از اواخر سال ۲۰۱۶ مشغول ساخت مریخ نوردی است که شباهت زیادی به اتومبیل «بت موبیل» دارد. این مریخ نورد با انرژی خورشیدی کار می کند. همچنین دارای یک آزمایشگاه مخصوص خود است.

برخورد ۲ کهکشان به روایت ناسا! +تصاویر برخورد ۲ کهکشان به روایت ناسا! +تصاویر ناسا اطلاعات جالبی از روند برخورد دو کهکشان منتشر کرده است.

اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا می‌رود اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا می‌رود آژانس فضایی اروپا قصد دارد اولین موشک تمام برقی خود را از پایگاه فضایی آریان به فضا پرتاب کند.

برنامه بلند پروازانه فضایی؛چین شهاب سنگ شکار می کند برنامه بلند پروازانه فضایی؛چین شهاب سنگ شکار می کند چین قصد دارد در فضا شهاب سنگ شکار کند و به مدار ماه بفرستد. این کشور در مرحله بعد قصد دارد مواد معدنی شهاب سنگ ها را نیز استخراج کند.

ناسا تصاویری از سحابی ناسا تصاویری از سحابی "خرچنگ" منتشر کرد ناسا با تلفیق داده‌های دریافت شده از پنج تلسکوپ مختلف، جدیدترین تصاویر را از سحابی "خرچنگ" منتشر کرد.

فرود فضاپیمای محرمانه نیروی هوایی آمریکا پس از ۷۲۰ روز فرود فضاپیمای محرمانه نیروی هوایی آمریکا پس از ۷۲۰ روز نیروی هوایی آمریکا اعلام کرد، فضاپیمای بدون سرنشین X- ۳۷B روز یکشنبه در پایگاه فضایی کندی ناسا در فلوریدا در پی تکمیل ماموریت محرمانه‌ای در مدار زمین که حدود دو سال به طول انجامید، فرود آمده است.