ساخت بزرگترین سازه‌ی فضایی تاریخ بشر توسط ناسا

برای این که درک مناسبی از ساختار عظیمی که در تصویر پایین مشاهده می‌کنید، داشته باشید می توانید آن را با انسان‌هایی که در زیر آن به تماشا نشسته‌اند مقایسه کنید؛ حدس می‌زنم شما هم مثل من در ابتدا متوجه نشدید آن موجودات ریز انسان هستند، تعجب نکنید اگر به شما بگوییم چیزی که در برابر آن‌ها قرار دارد در واقع یک دستگاه جوش است!  ساخت بزرگترین سازه‌ی فضایی تاریخ بشر توسط ناسا

این دستگاه جوش بزرگترین دستگاه جوش دنیاست که برای ساخت سازه‌های فضایی طراحی شده است. در واقع این دستگاه به کمک بوئینگ آمده تا آن‌ها بتوانند سیستم مرکزی سکوی پرتاب موشکی ناسا را در ساختمان مرکز Michoud Friday در نیواورلئان بسازند. این سازه رسما به نام مرکز ساخت و مونتاژ عمودی نام‌گذاری شده است ارتفاع آن ۵۲ متر و عرض آن تا ۲۴ متر می‌رسد.

ساخت بزرگترین سازه‌ی فضایی تاریخ بشر توسط ناسا

از ابعاد این دستگاه نباید زیاد حیرت کنید زیرا برای ساخت سیستم پرتاب موشکی که بیشتر از ۶۰ متر طول دارد باید هم به چنین دستگاهی نیاز باشد. این دستگاه فقط یکی از چندین دستگاه غول‌پیکری است که ناسا از آن‌ها برای ساخت سکوی پرتاب قوی‌ترین موشک تاریخ بشر استفاده می‌کند. قرارداد ۲.۸ میلیارد دلاری ساخت این سازه در تیرماه به امضا رسید.

چارلز بولدن سرپرست ناسا درباره‌ی این سازه در زمان افتتاح آن می‌گوید:

قرار است این موشک ساختار شکن با انتقال فضانوردان ناسا به مریخ گام بزرگی را در تحقق رویای سفرهای فضایی بردارد.

این موشک غول پیکر به ۴ راکت RS-۲۵ با سوخت هیدروژن مایع برودتی و اکسیژن مایع مجهز خواهد بود، برای آشنایی بیشتر شما را به دیدن ویدئوی از مراحل ساخت و پرتاب این موشک دعوت می کنم.

منبع:زومیت

سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ پایان دنیا همواره یکی از چالش‌برانگیزترین موضوعات مورد بحث در فیزیک بوده وبه‌تازگی ارتباطی میان این موضوع و سیاه‌چاله‌ها کشف شده است.

شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی دانشمندان با استفاده از آرشیوه تصاویر تلسکوپ فضایی هابل موفق به شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شدند.

اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا رفت اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا رفت آژانس فضایی اروپا اولین ماهواره تمام برقی خود را از پایگاه فضایی آریان به فضا پرتاب کرد.

تصاویری از مریخ نورد جدید ناسا را ببینید تصاویری از مریخ نورد جدید ناسا را ببینید ناسا از اواخر سال ۲۰۱۶ مشغول ساخت مریخ نوردی است که شباهت زیادی به اتومبیل «بت موبیل» دارد. این مریخ نورد با انرژی خورشیدی کار می کند. همچنین دارای یک آزمایشگاه مخصوص خود است.

برخورد ۲ کهکشان به روایت ناسا! +تصاویر برخورد ۲ کهکشان به روایت ناسا! +تصاویر ناسا اطلاعات جالبی از روند برخورد دو کهکشان منتشر کرده است.

اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا می‌رود اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا می‌رود آژانس فضایی اروپا قصد دارد اولین موشک تمام برقی خود را از پایگاه فضایی آریان به فضا پرتاب کند.

برنامه بلند پروازانه فضایی؛چین شهاب سنگ شکار می کند برنامه بلند پروازانه فضایی؛چین شهاب سنگ شکار می کند چین قصد دارد در فضا شهاب سنگ شکار کند و به مدار ماه بفرستد. این کشور در مرحله بعد قصد دارد مواد معدنی شهاب سنگ ها را نیز استخراج کند.

ناسا تصاویری از سحابی ناسا تصاویری از سحابی "خرچنگ" منتشر کرد ناسا با تلفیق داده‌های دریافت شده از پنج تلسکوپ مختلف، جدیدترین تصاویر را از سحابی "خرچنگ" منتشر کرد.

فرود فضاپیمای محرمانه نیروی هوایی آمریکا پس از ۷۲۰ روز فرود فضاپیمای محرمانه نیروی هوایی آمریکا پس از ۷۲۰ روز نیروی هوایی آمریکا اعلام کرد، فضاپیمای بدون سرنشین X- ۳۷B روز یکشنبه در پایگاه فضایی کندی ناسا در فلوریدا در پی تکمیل ماموریت محرمانه‌ای در مدار زمین که حدود دو سال به طول انجامید، فرود آمده است.