کنجکاوی پس از دو سال و هشت ماه به مقصد رسید

کاوشگر کنجکاوی سازمان فضایی آمریکا (ناسا) پس از دو سال و هشت ماه به مقصد دور دست خود در دامنه کوه شارپ در مریخ رسید. کنجکاوی پس از دو سال و هشت ماه به مقصد رسید

به گزارش ایرنا از خبرگزاری فرانسه، این کوه در مرکز دهانه وسیع «گیل» واقع شده و مقصد بلند مدت این کاوشگر اعلام شده است.

ناسا اعلام کرد: کنجکاوی به زودی شروع به حفاری و اکتشاف صخره های این منطقه خواهد کرد.

بالارفتن کنجکاوی از این کوه با بررسی دامنه های پست تر آن آغاز خواهد شد و این عمل را در نقطه ای در نزدیکی Pahrump Hills شروع می کند.

کنجکاوی در اوت ۲۰۱۲ با هدف جستجوی نشانه هایی از حیات که زمانی در مریخ وجود داشته است بر سطح این سیاره فرود آمد.

اواخر سال ۲۰۱۳، تیم علمی کنجکاوی متوجه شد ناحیه ای از خاک مریخ پوشیده از صخره های تیز است و این صخره ها در چهار چرخ از شش چرخ کاوشگر حفره ایجاد کردند.

بنابراین دانشمندان تصمیم گرفتند مسیر کنجکاوی را به زمینی ملایم تر تغییر دهند و آن را به سمت جنوب و به کوه Sharp هدایت کردند.

پس از فرود آمدن در دهانه گیل در اوت سال ۲۰۱۲، کنجکاوی نخستین سال ماموریتش را با دستیابی به این کشف علمی انجام داد.

صخره های رسوبی حاوی گل در کف این دهانه شواهدی از بستر دریاچه ای ارائه دادند که میلیاردها سال پیش حاوی آب شیرین، عناصر کلیدی برای حیات و یک منبع شیمیایی انرژی برای میکروب ها بوده است.

کنجاوی در روز ۲۶ نوامبر ۲۰۱۱ توسط ناسا، سازمان فضایی آمریکا به مقصد مریخ پرتاب شد و حدود ۸ ماه بعد در ۶ اوت ۲۰۱۲ بر روی سطح این سیاره سرخ فرود آمد.

کاوشگر کنجکاوی سفری ۵۶۳ میلیون کیلومتری را برای رسیدن به مریخ پیموده است.