کنجکاوی پس از دو سال و هشت ماه به مقصد رسید

کاوشگر کنجکاوی سازمان فضایی آمریکا (ناسا) پس از دو سال و هشت ماه به مقصد دور دست خود در دامنه کوه شارپ در مریخ رسید. کنجکاوی پس از دو سال و هشت ماه به مقصد رسید

به گزارش ایرنا از خبرگزاری فرانسه، این کوه در مرکز دهانه وسیع «گیل» واقع شده و مقصد بلند مدت این کاوشگر اعلام شده است.

ناسا اعلام کرد: کنجکاوی به زودی شروع به حفاری و اکتشاف صخره های این منطقه خواهد کرد.

بالارفتن کنجکاوی از این کوه با بررسی دامنه های پست تر آن آغاز خواهد شد و این عمل را در نقطه ای در نزدیکی Pahrump Hills شروع می کند.

کنجکاوی در اوت ۲۰۱۲ با هدف جستجوی نشانه هایی از حیات که زمانی در مریخ وجود داشته است بر سطح این سیاره فرود آمد.

اواخر سال ۲۰۱۳، تیم علمی کنجکاوی متوجه شد ناحیه ای از خاک مریخ پوشیده از صخره های تیز است و این صخره ها در چهار چرخ از شش چرخ کاوشگر حفره ایجاد کردند.

بنابراین دانشمندان تصمیم گرفتند مسیر کنجکاوی را به زمینی ملایم تر تغییر دهند و آن را به سمت جنوب و به کوه Sharp هدایت کردند.

پس از فرود آمدن در دهانه گیل در اوت سال ۲۰۱۲، کنجکاوی نخستین سال ماموریتش را با دستیابی به این کشف علمی انجام داد.

صخره های رسوبی حاوی گل در کف این دهانه شواهدی از بستر دریاچه ای ارائه دادند که میلیاردها سال پیش حاوی آب شیرین، عناصر کلیدی برای حیات و یک منبع شیمیایی انرژی برای میکروب ها بوده است.

کنجاوی در روز ۲۶ نوامبر ۲۰۱۱ توسط ناسا، سازمان فضایی آمریکا به مقصد مریخ پرتاب شد و حدود ۸ ماه بعد در ۶ اوت ۲۰۱۲ بر روی سطح این سیاره سرخ فرود آمد.

کاوشگر کنجکاوی سفری ۵۶۳ میلیون کیلومتری را برای رسیدن به مریخ پیموده است.

روبات روسی به فضا می رود روبات روسی به فضا می رود روسیه روبات ویژه ای را طراحی می کند تا برای انجام ماموریت های تعریف شده در ایستگاه فضایی بین المللی بکار گرفته شود.

فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه ماهواره‌های روسی که در سال ۲۰۱۳ به مدار پایینی زمین پرتاب شدند، باری دیگر فعال شدند درحالی که هنوز هیچ‌کس خبر ندارد کاربری این ماهواره‌ها چیست .

ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند فردا دو فضانورد در فضای خارجی ایستگاه فضایی بین المللی ماموریتی اضطراری انجام خواهند داد تا یک رایانه خراب را جایگزین کنند.

اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد مأموریت‌های فضایی فراوانی در سالیان گذشته انجام شده است؛ اما به‌تازگی برنامه‌ای متفاوت توسطاسپیس ایکسو شرکت الیزیوم در حال انجام است.

سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ پایان دنیا همواره یکی از چالش‌برانگیزترین موضوعات مورد بحث در فیزیک بوده وبه‌تازگی ارتباطی میان این موضوع و سیاه‌چاله‌ها کشف شده است.

شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی دانشمندان با استفاده از آرشیوه تصاویر تلسکوپ فضایی هابل موفق به شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شدند.