ماهواره ارتباطاتی مالزی به فضا پرتاب شد

جدیدترین ماهواره ارتباطاتی مالزی با نام ˈمیسات-۳ بیˈ روز جمعه از مرکز فضایی ˈکوروˈ در ˈگویانˈ فرانسه به فضا پرتاب شد. ماهواره ارتباطاتی مالزی به فضا پرتاب شد

به گزارش ایرنا، خبرگزاری رسمی مالزی (برناما) اعلام کرد این ماهواره که هزینه ساخت آن ۳۵۰ میلیون دلار گزارش شده است با هدف افزایش توان ارتباطاتی مالزی به فضا پرتاب شد.

گویان فرانسه یکی از ناحیه های آن سوی آب فرانسه در شمال آمریکای جنوبی در همسایگی کشورهای سورینام، گویان و برزیل در جنوب دریای کارائیب است.

این ششمین ماهواره ای است که شرکت 'میسات' مالزی به فضا پرتاب کرده است تا بتواند پوشش ارتباطاتی خود را در منطقه توسعه دهد.

علاوه بر مالزی سایر کشورهای حوزه آسیا و اقیانوسیه از جمله اندونزی، هند و استرالیا نیز می توانند از خدمات ارتباطاتی این ماهواره بهره مند شوند.

زمان رسیدن این ماهواره پنج هزار و ۸۹۷ کیلوگرمی تا مدار مورد زمین ۴۸ دقیقه گزارش شده است.

ماهواره 'میسات-۳ بی' مالزی که از ۲۳ مهرماه فعالیت خود را آغاز می کند، سومین ماهواره از این نوع است که از سال ۱۹۹۶ میلادی به فضا پرتاب شده است.

ساخت این ماهواره که سه سال طول کشیده است حاصل همکاری بخش دفاعی و فضایی ایرباس فرانسه، شرکت میسات مالزی و آریان اسپیس است.

عمر این ماهواره حدود ۱۵ سال گزارش شده است.