سفر سنگاپوری ها به فضا با ۸۰ هزار دلار

امکان پرواز سنگاپوری ها به فضا و تجربه یک سفر فضایی فراهم شد، اما این سفر برای هر فرد ۸۰ هزار دلار آب می خورد. این برای نخستین بار است که یک شرکت خصوصی آمریکایی فعال در زمینه هوافضا ثبت نام از سنگاپورهای ثروتمند را برای این سفر فضایی تجاری آغاز کرده است. سفر سنگاپوری ها به فضا با ۸۰ هزار دلار

شبکه خبر آسیا وابسته به سنگاپور روز شنبه اعلام کرد مسافران می توانند در قبال پرداخت ۸۰ هزار دلار ضمن سفر با شاتل فضایی، نمایی از زمین را از فضا تجربه کنند .

طول زمان این سفر فضایی از زمان برخاستن شاتل از زمین تا فرود حدود یک ساعت است و شاتل قادر است در هر سفر دو نفر را حمل کند.

پیش نیاز هر سفر تایید پزشکی مسافر و گذراندن دوره آموزشی اجباری در هلند است.

آموزش با یک شبیه ساز پیشرفته که برای آموزش فضانوردان در اعماق فضا طراحی شده انجام می شود.

صعود مسافران با این شاتل تا اطراف زمین انجام و مسافران به مدت پنج تا شش دقیقه به تماشای زمین از فضا می نشینند.

این سفر برای پایان سال آینده میلادی برنامه ریزی شده است.

منبع:ایرنا