پرتاب موشک فالکون بازهم به تعویق افتاد

شرکت اسپیس‌ایکس از لغو برنامه پرتاب موشک فالکون برای انتقال ماهواره مخابراتی هنگ‌کنگ تا دو هفته آینده خبر داد. پرتاب موشک فالکون بازهم به تعویق افتاد

مسئولان شرکت خصوصی اسپیس‌ایکس روز یکشنبه ۲۵ اوت (سوم شهریور) اعلام کردند که برای جمع‌آوری اطلاعات و کنترل عملکرد فالکون، برنامه پرتاب این موشک حامل ماهواره مخابراتی AsiaSat۶ به روز سه‌شنبه ۲۶ اوت (چهارم شهریور) موکول می‌شود.

اما برنامه این پرتاب بدلیل حادثه روز جمعه و انفجار موشک فالکون دست‌کم تا دو هفته دیگر به تعویق افتاد.

نسخه سه موتوره موشک فالکون ۹R مجهز به سیستم فرود آزمایشی است که امکان بازگشت به سایت پرتاب برای بازسازی و استفاده مجدد را فراهم می‌کند.

اسپیس‌ایکس در تاریخ ۲۲ اوت (۳۱ مرداد) موشک فالکون ۹R را در مرکز فضایی مک‌گرگور در تگزاس آزمایش کرد، اما موشک ۱۷ ثانیه پس از پرتاب در آسمان منفجر شد.

تا زمان مشخص شدن علت وقوع انفجار و به منظور برای پیشگیری از حادثه مشابه، برنامه پرتاب موشک فالکون به تعویق افتاد.

تاکنون موشک فالکون ۹ در ۱۱ مأموریت راهی فضا شده است که جدیدترین مأموریت در تاریخ پنجم اوت (۱۴ مرداد) برای انتقال نخستین ماهواره مخابراتی AsiaSat انجام شد؛ از این موشک برای انتقال کپسول باری دراگون به فضا نیز استفاده می‌شود.

شرکت خصوصی اسپیس‌ایکس در قالب قراردادی به ارزش ۱.۶ میلیارد دلار با ناسا، انتقال تجهیزات مورد نیاز فضانوردان به ایستگاه فضایی بین‌المللی (ISS) را با استفاده از کپسول باری دراگون برعهده گرفته است.

منبع:ایسنا

سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ پایان دنیا همواره یکی از چالش‌برانگیزترین موضوعات مورد بحث در فیزیک بوده وبه‌تازگی ارتباطی میان این موضوع و سیاه‌چاله‌ها کشف شده است.

شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی دانشمندان با استفاده از آرشیوه تصاویر تلسکوپ فضایی هابل موفق به شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شدند.

اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا رفت اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا رفت آژانس فضایی اروپا اولین ماهواره تمام برقی خود را از پایگاه فضایی آریان به فضا پرتاب کرد.

تصاویری از مریخ نورد جدید ناسا را ببینید تصاویری از مریخ نورد جدید ناسا را ببینید ناسا از اواخر سال ۲۰۱۶ مشغول ساخت مریخ نوردی است که شباهت زیادی به اتومبیل «بت موبیل» دارد. این مریخ نورد با انرژی خورشیدی کار می کند. همچنین دارای یک آزمایشگاه مخصوص خود است.

برخورد ۲ کهکشان به روایت ناسا! +تصاویر برخورد ۲ کهکشان به روایت ناسا! +تصاویر ناسا اطلاعات جالبی از روند برخورد دو کهکشان منتشر کرده است.

اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا می‌رود اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا می‌رود آژانس فضایی اروپا قصد دارد اولین موشک تمام برقی خود را از پایگاه فضایی آریان به فضا پرتاب کند.

برنامه بلند پروازانه فضایی؛چین شهاب سنگ شکار می کند برنامه بلند پروازانه فضایی؛چین شهاب سنگ شکار می کند چین قصد دارد در فضا شهاب سنگ شکار کند و به مدار ماه بفرستد. این کشور در مرحله بعد قصد دارد مواد معدنی شهاب سنگ ها را نیز استخراج کند.

ناسا تصاویری از سحابی ناسا تصاویری از سحابی "خرچنگ" منتشر کرد ناسا با تلفیق داده‌های دریافت شده از پنج تلسکوپ مختلف، جدیدترین تصاویر را از سحابی "خرچنگ" منتشر کرد.

فرود فضاپیمای محرمانه نیروی هوایی آمریکا پس از ۷۲۰ روز فرود فضاپیمای محرمانه نیروی هوایی آمریکا پس از ۷۲۰ روز نیروی هوایی آمریکا اعلام کرد، فضاپیمای بدون سرنشین X- ۳۷B روز یکشنبه در پایگاه فضایی کندی ناسا در فلوریدا در پی تکمیل ماموریت محرمانه‌ای در مدار زمین که حدود دو سال به طول انجامید، فرود آمده است.