سریعترین کاوشگر ناسا در مسیر پلوتو قرار گرفت

فضاپیما نیوهورایزنز ناسا با عبور از مدار سیاره نپتون، در مسیر تاریخی حرکت به سمت پلوتو قرار گرفت. سریعترین کاوشگر ناسا در مسیر پلوتو قرار گرفت

نیوهورایزنز (New Horizons) سال ۲۰۰۶ با هدف بررسی سیستم پلوتو به فضا پرتاب شد؛ این فضاپیما هم‌اکنون در فاصله ۴.۴۳ میلیارد کیلومتری از زمین و ۴۴۰ میلیون کلیومتری پلوتو قرار دارد.

نیوهورایزنز با سرعت ۵۸ هزار کیلومتر در ساعت، عنوان پرسرعت‌ترین فضاپیمای جهان را از آن خود کرده است.

بر اساس اعلام ناسا، این فضاپیما در تاریخ ۲۵ اوت (سوم شهریور) از مدار نپتون عبور کرد؛ فضاپیمای وویجر ۲ نیز ۲۵ سال قبل در همین تاریخ برای نخستین‌بار از مدار دورترین سیاره منظومه شمسی و قمر یخ‌زده تیتون عبور کرد.

نیوهورایزنز با نزدیک شدن به مدار نپتون، تصویر دقیقی از این سیاره آبی تهیه کرد که جزئیات منحصر بفردی از جو فعال آن را نشان می‌دهد.

«آلن استرن» محقق اصلی مأموریت نیوهورایزنز تأکید کرد: جزئیات بسیار محدودی در خصوص سیاره کوتوله پلوتو در اختیار محققان قرار دارد و حتی در تصاویر تلسکوپ فضایی هابل نیز این جرم فرانپتونی به شکل پیکسل‌های ضعیفی دیده می‌شود.

محققان امیدوارند در این مأموریت که نخستین تماس نزدیک با سیستم پلوتو در کمربند کویپر محسوب می‌شود، جزئیات بیشتری از این سیاره کوتوله بدست بیاورند.

طبق برنامه‌ریزی صورت گرفته، فضاپیما نیوهورایزنز ۱۵ ژوئیه ۲۰۱۵ میلادی (۲۴ تیر ۹۴) وارد سیستم پلوتو خواهد شد.

منبع:ایسنا

روبات روسی به فضا می رود روبات روسی به فضا می رود روسیه روبات ویژه ای را طراحی می کند تا برای انجام ماموریت های تعریف شده در ایستگاه فضایی بین المللی بکار گرفته شود.

فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه ماهواره‌های روسی که در سال ۲۰۱۳ به مدار پایینی زمین پرتاب شدند، باری دیگر فعال شدند درحالی که هنوز هیچ‌کس خبر ندارد کاربری این ماهواره‌ها چیست .

ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند فردا دو فضانورد در فضای خارجی ایستگاه فضایی بین المللی ماموریتی اضطراری انجام خواهند داد تا یک رایانه خراب را جایگزین کنند.

اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد مأموریت‌های فضایی فراوانی در سالیان گذشته انجام شده است؛ اما به‌تازگی برنامه‌ای متفاوت توسطاسپیس ایکسو شرکت الیزیوم در حال انجام است.

سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ پایان دنیا همواره یکی از چالش‌برانگیزترین موضوعات مورد بحث در فیزیک بوده وبه‌تازگی ارتباطی میان این موضوع و سیاه‌چاله‌ها کشف شده است.

شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی دانشمندان با استفاده از آرشیوه تصاویر تلسکوپ فضایی هابل موفق به شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شدند.