تاکسی‌ فضایی بوئینگ جایگزین شاتل فضایی می‌شود

«سامانه حمل و نقل فضایی خدمه» (CST-۱۰۰) بوئینگ برای پرواز به مدار و جانشینی شاتل فضایی طراحی شده است. تاکسی‌ فضایی بوئینگ جایگزین شاتل فضایی می‌شود

این سیستم هفت فضانورد را به ایستگاه بین‌المللی فضایی و مقاصد دیگر می‌برد. تاکسی فضایی CST-۱۰۰ یکی از سه وسیله‌نقلیه‌ای است که برای جایگزینی شاتل فضایی توسط ناسا از لحاظ مالی پشتیبانی می‌شود. انتظار می‌رود این سامانه سال ۲۰۱۷ و همزمان با رقبایش پروازهای آزمایشی‌اش را آغاز کند.

با ارائه طرح‌های تاکسی فضایی، بوئینگ ماجراجویی تجاری جدیدی را برای پروازدادن فضانوردان به ایستگاه بین‌المللی فضایی آغاز کرده است. این شرکت در رقابت با شرکتهای اسپیس‌ایکس، سیرا نوادا و چند شرکت دیگر برای ارائه تاکسی‌های فضایی تجاری قرار دارد تا فضانوردان را به فضا ببرد و آمریکا برای انتقال آن‌ها به ایستگاه بین‌المللی فضایی به روسیه متکی نباشند.

گفته می‌شود این شرکت برای توسعه طرح خود با چالش‌های جدی مواجه شده اما بازخورد بسیار خوبی از ناسا دریافت کرده است. بوئینگ اطمینان دارد طرح خود را برای پروازهای آزمایشی تا سال ۲۰۱۷ تکمیل کند. سامانه طراحی‌شده این شرکت با استفاده از موشک «اطلس ۵» به فضا پرتاب خواهد شد و این موشک از موتور RD-۱۸۰ ساخت روسیه استفاده می‌کند.

از زمان بازنشستگی شاتل فضایی در ژوئیه سال ۲۰۱۱، آمریکا برای اعزام فضانوردانش به مدار به روسیه متکی بوده است.

منبع:ایسنا

عکس روز ناسا / کهکشانی بزرگتر از راه شیری عکس روز ناسا / کهکشانی بزرگتر از راه شیری عکس روز نشنال جئوگرافی به کهکشانی بزرگتر از راه شیری به نام NGC ۶۷۴۴ اختصاص یافته است.

تسلط ابرهای طوفانی بر تسلط ابرهای طوفانی بر "مشتری" + عکس تصاویری که اخیرا از سوی ناسا منتشر شده است، حکایت از وقوع طوفانی عظیم و وسیع در سیاره مشتری دارد.

پرتاب موفقیت آمیز موشک ماهواره بر در نیوزیلند پرتاب موفقیت آمیز موشک ماهواره بر در نیوزیلند نیوزیلند پس از چند بار تاخیر با پرتاب موفقیت آمیز موشک ماهواره بر 'الکترون' به باشگاه انحصاری رقابت فضایی پیوست.

دنیای آهن و نیکل سرگردان در فضا؛ناسا این سیارک را به زمین نمی آورد دنیای آهن و نیکل سرگردان در فضا؛ناسا این سیارک را به زمین نمی آورد ناسا بررسی دقیقی سیارکی را دنبال می کند که اگر روزی به زمین منتقل شود اقتصاد دنیا سقوط می کند.

رونمایی از مریخ‌نورد جدید ناسا رونمایی از مریخ‌نورد جدید ناسا ناسا طرح‌ها و تصاویر مفهومی از نسل آینده مریخ نوردها را به نمایش گذاشت. نسل جدید این ربات‌ها فوق‌العاده به نظر می‌رسند و این ربات جدید "مریخ‌نورد ۲۰۲۰" نام خواهد داشت.

روسیه ماهواره نظامی به فضا فرستاد روسیه ماهواره نظامی به فضا فرستاد روسیه در چارچوب برنامه های گسترش توان دفاعی و نظارت ماهواره ای این کشور یک دستگاه ماهواره پیشرفته نظامی به فضا فرستاد.

با پرتابگر اپسکو؛ماهواره مکعب دانشجویی به فضا پرتاب می شود با پرتابگر اپسکو؛ماهواره مکعب دانشجویی به فضا پرتاب می شود رئیس سازمان فضایی ایران از موافقت سازمان همکاریهای فضایی آسیا و اقیانوسیه (اپسکو) برای پرتاب ماهواره دانشجویی مکعب ایرانی به فضا خبر داد.

ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا فضانوردان مستقر در ایستگاه فضایی بین‌المللی موفق شدند ماموریت اضطراری خود را با موفقیت انجام دهند.

قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان که همکاری‌های گسترده فضایی با روسیه دارد در آینده‌ای نزدیک همراه این کشور برای ساخت یک موشک فضاپیما با تازه ترین فناوری‌ها اقدام می‌کند.