ماهواره های گالیله اروپا به مدار هدف نرسیدند

دو ماهواره گالیله اروپا که به عنوان بخشی از سیستم راهبری و به منظور رقابت با سامانه «جی. پی. اس» به فضا پرتاب شده بودند، نتوانستند به مدار هدف خود ملحق شوند. ماهواره های گالیله اروپا به مدار هدف نرسیدند

شرکت «آریان اسپیس» پرتاب کننده این سامانه ها به فضا روز شنبه اعلام کرد: ماهواره های «دورزا» (Doresa) و «میلنا» ( Milena) که روز جمعه از مرکز فضایی «کورو» واقع در گویان فرانسه و بر روی یک موشک روسی «سایوز VS۰۹» به فضا پرتاب شدند، نتوانستند به مدار هدف خود برسند.

آریان اسپیس ادامه داد: مشاهدات انجام شده پس از جدایی ماهواره ها از این موشک روسی نشان داد که میان مداری که ماهواره ها به آن ملحق شدند و مدار برنامه ریزی شده آن یک فاصله وجود دارد.

بنا بر این گزارش این دو ماهواره بر روی مدار پایین تر از مدار موردانتظار قرار گرفتند و محققان در حال بررسی علت این موضوع هستند؛ تصحیح مدار این دو ماهواره فرآیندی پیچیده است.

طبق اعلام آژانس فضایی اروپا، این دو ماهواره از مرکز عملیاتشان در آلمان به دقت کنترل می شوند.

سیستم ماهواره ای ناوبری جهانی اتحادیه اروپا به نام «گالیله» به منظور رقابت با سامانه «جی.پی.اس» در حال توسعه است؛ این سامانه در نهایت دارای ۳۰ مدارگرد خواهد شد.

سازمان فضایی اروپا برای تکمیل شدن این پروژه چند میلیارد دلاری، سالانه ۶ تا ۸ ماهواره در مدار زمین قرار خواهد داد.

سامانه ناوبری اروپا در شرایط بسیار بد جوی، با دقت بسیار بالا در حد یک متر، رانندگان خودروها، هواپیماها و قطارها را هدایت خواهد کرد و در زمینه های مختلف دیگر مورد استفاده کابران قرار خواهد گرفت.

در صورت بروز هر گونه اختلال، سیستم در عرض چند ثانیه کاربران را آگاه خواهد ساخت و در صورت از کار افتادن هر کدام از ماهواره ها، سه ماهواره کمکی کارآیی سامانه گالیله را تضمین خواهد کرد تا خلل و وقفه ای در دستگاه های کاربران ایجاد نشود.

سیستم ماهواره ای ناوبری جهانی اتحادیه اروپا به نام گالیله، دانشمند و ستاره شناس ایتالیایی نامگذاری شده، مردی که در اوایل قرن ۱۷میلادی گفت کره زمین ثابت نیست و بدور خورشید می گردد اما در دادگاه تفتیش عقاید کلیسا مجبور به انکار نظریه درست خود شد.

منبع:ایرنا

سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ پایان دنیا همواره یکی از چالش‌برانگیزترین موضوعات مورد بحث در فیزیک بوده وبه‌تازگی ارتباطی میان این موضوع و سیاه‌چاله‌ها کشف شده است.

شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی دانشمندان با استفاده از آرشیوه تصاویر تلسکوپ فضایی هابل موفق به شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شدند.

اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا رفت اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا رفت آژانس فضایی اروپا اولین ماهواره تمام برقی خود را از پایگاه فضایی آریان به فضا پرتاب کرد.

تصاویری از مریخ نورد جدید ناسا را ببینید تصاویری از مریخ نورد جدید ناسا را ببینید ناسا از اواخر سال ۲۰۱۶ مشغول ساخت مریخ نوردی است که شباهت زیادی به اتومبیل «بت موبیل» دارد. این مریخ نورد با انرژی خورشیدی کار می کند. همچنین دارای یک آزمایشگاه مخصوص خود است.

برخورد ۲ کهکشان به روایت ناسا! +تصاویر برخورد ۲ کهکشان به روایت ناسا! +تصاویر ناسا اطلاعات جالبی از روند برخورد دو کهکشان منتشر کرده است.

اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا می‌رود اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا می‌رود آژانس فضایی اروپا قصد دارد اولین موشک تمام برقی خود را از پایگاه فضایی آریان به فضا پرتاب کند.

برنامه بلند پروازانه فضایی؛چین شهاب سنگ شکار می کند برنامه بلند پروازانه فضایی؛چین شهاب سنگ شکار می کند چین قصد دارد در فضا شهاب سنگ شکار کند و به مدار ماه بفرستد. این کشور در مرحله بعد قصد دارد مواد معدنی شهاب سنگ ها را نیز استخراج کند.

ناسا تصاویری از سحابی ناسا تصاویری از سحابی "خرچنگ" منتشر کرد ناسا با تلفیق داده‌های دریافت شده از پنج تلسکوپ مختلف، جدیدترین تصاویر را از سحابی "خرچنگ" منتشر کرد.

فرود فضاپیمای محرمانه نیروی هوایی آمریکا پس از ۷۲۰ روز فرود فضاپیمای محرمانه نیروی هوایی آمریکا پس از ۷۲۰ روز نیروی هوایی آمریکا اعلام کرد، فضاپیمای بدون سرنشین X- ۳۷B روز یکشنبه در پایگاه فضایی کندی ناسا در فلوریدا در پی تکمیل ماموریت محرمانه‌ای در مدار زمین که حدود دو سال به طول انجامید، فرود آمده است.