چهارمین زن فضانورد روس در آستانه سفر به ایستگاه فضایی بین المللی

آماده سازی سفینه سرنشیندار بعدی برای پرواز به ایستگاه فضایی بین المللی در محلی موسوم به ساختمان ۲۴۵ درپایگاه فضایی بایکونور آغازشده است. چهارمین زن فضانورد روس در آستانه سفر به ایستگاه فضایی بین المللی

به گزارش سرویس فناوری ایسنا، این سالن، محلی است که پس از رسیدن ناو سایوز و موشک بالابرنده آن، عملیات سرهم‌بندی ( مونتاژ) در آنجا صورت می گیرد.

سایوز تی.ا.آ-۱۴ ام. نیز چون دیگر سفینه سرنشیندار سایوز، پس از ساخت در موسسه صنعتی انرگیا در مسکو با راه آهن به بایکونور حمل می شود. در این سالن عظیم، نخست جزء به جزء ناو مورد بررسی و آزمایش قرار می گیرد و پس از کسب اطمینان از سلامت آنها، مراحل بعدی عملیات یعنی اتصال با موشک بالابرنده انجام می شود.

در اواخر این دوره، فضانوردانی که باید راهی مدار زمین شوند، مراحل نهایی تمرین خود را در سفینه ای که قرار است آنها را به ایستگاه فضایی بین المللی ببرد، زیر نظر کارشناسان آژانس فضایی روسیه (روسکاسموس) می‌گذرانند.

پرتاب ناو کیهانی سایوزتی.ا.آ-۱۴ ام.برای ۲۵ سپتامبر ۲۰۱۴ برنامه ریزی شده است. این ناو قرار است سه عضو جدید ایستگاه فضایی بین المللی شامل دو فضانورد روس به نام‌های الکساندر ساماکوتیایف و یلنا سروا و فضانورد آمریکایی بریویلمور را به فضا ببرد.

ماموریت سایوزتی.ا.آ-۱۴ ام. از هم اکنون بیش از ناوهای دیگری که در چند سال اخیر راهی ایستگاه فضایی بین المللی شده اند مورد توجه رسانه های گروهی قرار گرفته است زیرا یکی از خدمه آن یلنا سروا خواهد بود که چهارمین زن فضانورد روسیه به شمار می رود.

او که یکی از مهندسان طراح سامانه های فضایی صنعتی انرگیا است ازسال ۲۰۰۶ به جمع فضانوردان روسیه پیوست و طی چند سال گذشته دوره آموزشی و تمرینی سخت فضانوردی را به خوبی طی کرد.

مسوولان فضانوردی روسیه از همان آغاز عصر پرواز های سرنشیندار، نظر مساعدی در مورد سفر زنان به فضا نداشته اند و از زمان انتخاب نخستین گروه زنان فضانورد در روسیه در سال ۱۹۶۲ تاکنون تنها ۱۶ زن توانسته اند برای پرواز به فضا آموزش ببینند و از این میان فقط سه نفر پرواز فضایی داشته اند و یلنا سروا نام خود را به عنوان چهارمین زن فضانورد روسیه به ثبت خواهد رساند.

روبات روسی به فضا می رود روبات روسی به فضا می رود روسیه روبات ویژه ای را طراحی می کند تا برای انجام ماموریت های تعریف شده در ایستگاه فضایی بین المللی بکار گرفته شود.

فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه ماهواره‌های روسی که در سال ۲۰۱۳ به مدار پایینی زمین پرتاب شدند، باری دیگر فعال شدند درحالی که هنوز هیچ‌کس خبر ندارد کاربری این ماهواره‌ها چیست .

ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند فردا دو فضانورد در فضای خارجی ایستگاه فضایی بین المللی ماموریتی اضطراری انجام خواهند داد تا یک رایانه خراب را جایگزین کنند.

اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد مأموریت‌های فضایی فراوانی در سالیان گذشته انجام شده است؛ اما به‌تازگی برنامه‌ای متفاوت توسطاسپیس ایکسو شرکت الیزیوم در حال انجام است.

سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ پایان دنیا همواره یکی از چالش‌برانگیزترین موضوعات مورد بحث در فیزیک بوده وبه‌تازگی ارتباطی میان این موضوع و سیاه‌چاله‌ها کشف شده است.

شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی دانشمندان با استفاده از آرشیوه تصاویر تلسکوپ فضایی هابل موفق به شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شدند.