امارات متحده عربی قصد دارد یک کاوشگر را به مریخ پرتاب کند

منابع خبری از پرتاب کاوشگر امارات متحده عربی خبر داده اند که قرار است تا هفت سال دیگر به مریخ پرتاب شود. امارات متحده عربی قصد دارد یک کاوشگر را به مریخ پرتاب کند

به گزارش  ایرنا و به نقل از صدای روسیه، قرار است تا کاوشگر امارات متحده عربی مسیر ۶۰ میلیون کیلومتر را در ۹ ماه طی کند.

ورود این کاوشگر به مریخ مصادف با تاریخ جشن گیری ۵۰ سالی تاسیس دولت امارات متحده عربی خواهد بود.

راه اندازی اولین برنامه فضایی به توسعه فن آوری کشور و شکل گیری کادرهای ملی در این زمینه کمک خواهد کرد.