ورود وویجر ۱ به فضای بین‌ستاره‌ای تایید شد

داده‌های جمع‌آوری‌شده توسط فضاپیمای وویجر ۱ ناسا به دانشمندان در تایید این موضوع کمک کرده که این سامانه وارد فضای بین ستاره‌ای شده است. ورود وویجر ۱ به فضای بین‌ستاره‌ای تایید شد

وویجر ۱ سال گذشته زمانی که این فضاپیما ظاهرا هلیوسفر را در اوت سال ۲۰۱۲ ترک کرد، در صدر اخبار جهان قرار گرفت. هلیوسفر حباب عظیمی از ذرات باردار و میادین مغناطیسی اطراف خورشید است.

دانشمندان هم‌اکنون ورود این فضاپیما به فضای بین ستاره‌ای را تایید کرده‌اند. فضای بین‌ستاره‌ای جایی آغاز می‌شود که هلیوسفر تمام می‌شود.

این سامانه در سپتامبر سال ۱۹۷۷ و دو هفته پس از پرتاب وویجر ۲ روانه فضا شد. این فضاپیماها با سفر بزرگ خود به جهانیان دیدگاه‌های خوبی درباره مشتری، زحل، اورانوس، نپتون و قمرهای این سیارات ارائه داده‌اند.

وویجر ۲ مانند همتای دوقلویش همچنان فعال است و هم‌اکنون مسیر متفاوتی را در منظومه شمسی در پیش گرفته است. قرار است تا چند سال دیگر این سامانه همچون وویجر ۱ وارد فضای بین‌ستاره‌ای شود.

منبع:ایسنا