اولین مسافران مریخ نباید به زمین باز‌گردند!

«باز آلدرین» فضانورد سرشناس آمریکایی و یکی از مسافران ماه معتقد است که سفر نخستین مسافران سیاره سرخ باید بی‌بازگشت باشد. اولین مسافران مریخ نباید به زمین باز‌گردند!

در آستانه ۲۰ ژوئیه و چهل و پنجمین سالگرد مأموریت تاریخی آپولو ۱۱، «باز آلدرین» دومین انسانی که قدم بر سطح ماه گذاشت، دیدگاه‌های خود را در خصوص سفر انسان به مریخ بیان کرد.

فضانورد ۸۴ ساله آمریکایی، موفقیت بعدی بشر در سفر به فضا را تحقق سفر سرنشین‌دار به سیاره سرخ عنوان می‌کند.

وی معتقد است که پیشتازان این سفر فضایی نباید هرگز به زمین بازگردند و پس از فرود بر سطح مریخ، اقدام به ساخت مستعمرات انسانی کنند.

این فضانورد همچنین بر این باور است که وجود بیگانگان فضایی تقریبا قطعی بوده و حیات فرازمینی در جایی از فضا وجود دارد.

«آلدرین» بعنوان دومین انسانی که پس از «آرمسترانگ» قدم بر سطح ماه گذاشت، شرایط قمر زمین را سرد همراه با آسمانی تیره توصیف می‌کند که با طلوع خورشید پس از ۱۴ روز، بسیار گرم و داغ می‌شود.

فضاپیمای آپولو ۱۱ حامل «نیل آرمسترانگ»، «باز آلدرین» و «مایکل کالینز» در تاریخ ۲۰ ژوئیه ۱۹۶۹ میلادی بر سطح ماه فرود آمد.

منبع:ایسنا