اولین مسافران مریخ نباید به زمین باز‌گردند!

«باز آلدرین» فضانورد سرشناس آمریکایی و یکی از مسافران ماه معتقد است که سفر نخستین مسافران سیاره سرخ باید بی‌بازگشت باشد. اولین مسافران مریخ نباید به زمین باز‌گردند!

در آستانه ۲۰ ژوئیه و چهل و پنجمین سالگرد مأموریت تاریخی آپولو ۱۱، «باز آلدرین» دومین انسانی که قدم بر سطح ماه گذاشت، دیدگاه‌های خود را در خصوص سفر انسان به مریخ بیان کرد.

فضانورد ۸۴ ساله آمریکایی، موفقیت بعدی بشر در سفر به فضا را تحقق سفر سرنشین‌دار به سیاره سرخ عنوان می‌کند.

وی معتقد است که پیشتازان این سفر فضایی نباید هرگز به زمین بازگردند و پس از فرود بر سطح مریخ، اقدام به ساخت مستعمرات انسانی کنند.

این فضانورد همچنین بر این باور است که وجود بیگانگان فضایی تقریبا قطعی بوده و حیات فرازمینی در جایی از فضا وجود دارد.

«آلدرین» بعنوان دومین انسانی که پس از «آرمسترانگ» قدم بر سطح ماه گذاشت، شرایط قمر زمین را سرد همراه با آسمانی تیره توصیف می‌کند که با طلوع خورشید پس از ۱۴ روز، بسیار گرم و داغ می‌شود.

فضاپیمای آپولو ۱۱ حامل «نیل آرمسترانگ»، «باز آلدرین» و «مایکل کالینز» در تاریخ ۲۰ ژوئیه ۱۹۶۹ میلادی بر سطح ماه فرود آمد.

منبع:ایسنا

روبات روسی به فضا می رود روبات روسی به فضا می رود روسیه روبات ویژه ای را طراحی می کند تا برای انجام ماموریت های تعریف شده در ایستگاه فضایی بین المللی بکار گرفته شود.

فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه ماهواره‌های روسی که در سال ۲۰۱۳ به مدار پایینی زمین پرتاب شدند، باری دیگر فعال شدند درحالی که هنوز هیچ‌کس خبر ندارد کاربری این ماهواره‌ها چیست .

ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند فردا دو فضانورد در فضای خارجی ایستگاه فضایی بین المللی ماموریتی اضطراری انجام خواهند داد تا یک رایانه خراب را جایگزین کنند.

اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد مأموریت‌های فضایی فراوانی در سالیان گذشته انجام شده است؛ اما به‌تازگی برنامه‌ای متفاوت توسطاسپیس ایکسو شرکت الیزیوم در حال انجام است.

سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ پایان دنیا همواره یکی از چالش‌برانگیزترین موضوعات مورد بحث در فیزیک بوده وبه‌تازگی ارتباطی میان این موضوع و سیاه‌چاله‌ها کشف شده است.

شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی دانشمندان با استفاده از آرشیوه تصاویر تلسکوپ فضایی هابل موفق به شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شدند.