کپسول باری «سیگنوس» به زودی راهی فضا می‌شود

شرکت خصوصی اوربیتال ساینس در دومین مأموریت رسمی برای انتقال تجهیزات به ایستگاه فضایی بین‌المللی، طی چند روز آینده کپسول باری سیگنوس را راهی فضا می‌کند. کپسول باری «سیگنوس» به زودی راهی فضا می‌شود

دو شرکت خصوصی اسپیس‌ایکس و اوربیتال ساینس در قالب قراردادهای جداگانه با ناسا، انتقال تجهیزات مورد نیاز فضانوردان مستقر در ایستگاه فضایی بین‌المللی (ISS) را توسط کپسول‌های باری دراگون و سیگنوس برعهده گرفته‌اند.

موشک آنتارس حامل کپسول باری «سیگنوس» روز جمعه ۱۱ ژوئیه (۲۰ تیر) از مرکز پرواز فضایی والوپس در ویرجینیا به فضا پرتاب خواهد شد.

به گزارش ایسنا، سیگنوس در دومین مأموریت رسمی خود حدود هزار و ۳۶۰ کیلوگرم تجهیزات شامل آزمایشهای علمی، قطعات یدکی و سخت‌افزاری، آب، اکسیژن و مواد غذایی مورد نیاز فضانوردان را به فضا منتقل می‌کند.

نانوماهواره‌هایی برای عکسبرداری از زمین که توسط محققان Planet Labs طراحی شده‌اند، به همراه ماهواره TechEdSat-۴ مرکز تحقیقات ایمز ناسا از دیگر محموله‌های مهم سیگنوس محسوب می‌شوند.

کپسول باری شرکت اوربیتال ساینس پس از یک سفر فضایی چهار روزه، به ایستگاه فضایی ملحق خواهد شد و به مدت ۴۰ روز در فضا توقف خواهد داشت.

منبع:ایسنا

سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ پایان دنیا همواره یکی از چالش‌برانگیزترین موضوعات مورد بحث در فیزیک بوده وبه‌تازگی ارتباطی میان این موضوع و سیاه‌چاله‌ها کشف شده است.

شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی دانشمندان با استفاده از آرشیوه تصاویر تلسکوپ فضایی هابل موفق به شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شدند.

اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا رفت اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا رفت آژانس فضایی اروپا اولین ماهواره تمام برقی خود را از پایگاه فضایی آریان به فضا پرتاب کرد.

تصاویری از مریخ نورد جدید ناسا را ببینید تصاویری از مریخ نورد جدید ناسا را ببینید ناسا از اواخر سال ۲۰۱۶ مشغول ساخت مریخ نوردی است که شباهت زیادی به اتومبیل «بت موبیل» دارد. این مریخ نورد با انرژی خورشیدی کار می کند. همچنین دارای یک آزمایشگاه مخصوص خود است.

برخورد ۲ کهکشان به روایت ناسا! +تصاویر برخورد ۲ کهکشان به روایت ناسا! +تصاویر ناسا اطلاعات جالبی از روند برخورد دو کهکشان منتشر کرده است.

اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا می‌رود اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا می‌رود آژانس فضایی اروپا قصد دارد اولین موشک تمام برقی خود را از پایگاه فضایی آریان به فضا پرتاب کند.

برنامه بلند پروازانه فضایی؛چین شهاب سنگ شکار می کند برنامه بلند پروازانه فضایی؛چین شهاب سنگ شکار می کند چین قصد دارد در فضا شهاب سنگ شکار کند و به مدار ماه بفرستد. این کشور در مرحله بعد قصد دارد مواد معدنی شهاب سنگ ها را نیز استخراج کند.

ناسا تصاویری از سحابی ناسا تصاویری از سحابی "خرچنگ" منتشر کرد ناسا با تلفیق داده‌های دریافت شده از پنج تلسکوپ مختلف، جدیدترین تصاویر را از سحابی "خرچنگ" منتشر کرد.

فرود فضاپیمای محرمانه نیروی هوایی آمریکا پس از ۷۲۰ روز فرود فضاپیمای محرمانه نیروی هوایی آمریکا پس از ۷۲۰ روز نیروی هوایی آمریکا اعلام کرد، فضاپیمای بدون سرنشین X- ۳۷B روز یکشنبه در پایگاه فضایی کندی ناسا در فلوریدا در پی تکمیل ماموریت محرمانه‌ای در مدار زمین که حدود دو سال به طول انجامید، فرود آمده است.