جو خورشید بزرگتر از تصورات قبلی است

مطالعه صورت گرفته توسط محققان نشان می‌دهد، تاج خورشیدی – جو وسیعی از ذرات خورشیدی که این ستاره را در برگرفته‌اند – بسیار بزرگتر از تصورات قبلی بوده و تا ۸ میلیون کیلومتر بالاتر از سطح خورشید گسترش یافته است. جو خورشید بزرگتر از تصورات قبلی است

اطراف خورشید، فضای وسیعی از ذرات خورشیدی وجود دارد که محل فوران‌های خورشیدی، ستون‌های غول‌پیکر مواد و ازدحام میدان‌های مغناطیسی است.

محققان موسسه تحقیقات ساوث‌وست، با استفاده از رصدخانه روابط خورشیدی زمینی (STEREO) دریافتند که این جو موسوم به تاج خورشیدی (corona) بسیار بزرگتر از محاسبات قبلی است.

این مشاهدات، نخستین اندازه‌گیری مستقیم از مرز درونی هلیوسفر – حباب غول‌پیکر در برگیرنده ذرات خورشیدی در اطراف خورشید و همه سیارات – محسوب می‌شود.

با ترکیب اطلاعات بدست آمده توسط STEREO با داده های فضاپیمای وویجر ۱ از مرز بیرونی هلیوسفر، میزان گسترش این حباب محلی تعیین شد.

محققان امواجی موسوم به امواج مگنتوسونیک (magnetosonic) و ترکیبی از امواج صوتی و امواج مغناطیسی موسوم به امواج Alfven را مورد مطالعه قرار دادند؛ برخلاف نوسان امواج صوتی بر روی زمین که در هر ثانیه صدها بار روی می‌دهد، نوسان این امواج یک بار در هر چهار ساعت است.

ردیابی امواج مگنتوسونیک نشان داد که مواد در سراسر این فضای گسترده، در تماس طولانی‌تری با مواد خورشیدی هستند و حتی تا ۸ میلیون کیلومتر دورتر از سطح خورشید، طوفان‌های عظیم خورشیدی یا فوران‌های عظیم تاجی قادر به بازسازی اثرات موج‌دار احساس شده در تاج خورشیدی هستند.

کاوشگر خورشیدی Solar Probe Plus ناسا که سال ۲۰۱۸ با هدف بررسی دقیق خورشید راهی فضا می‌شود، جزئیات بیشتری در این خصوص در اختیار محققان قرار خواهد داد.

نتایج این مطالعه در مجله Astrophysical منتشر شده است.

منبع:ایسنا

روبات روسی به فضا می رود روبات روسی به فضا می رود روسیه روبات ویژه ای را طراحی می کند تا برای انجام ماموریت های تعریف شده در ایستگاه فضایی بین المللی بکار گرفته شود.

فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه ماهواره‌های روسی که در سال ۲۰۱۳ به مدار پایینی زمین پرتاب شدند، باری دیگر فعال شدند درحالی که هنوز هیچ‌کس خبر ندارد کاربری این ماهواره‌ها چیست .

ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند فردا دو فضانورد در فضای خارجی ایستگاه فضایی بین المللی ماموریتی اضطراری انجام خواهند داد تا یک رایانه خراب را جایگزین کنند.

اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد مأموریت‌های فضایی فراوانی در سالیان گذشته انجام شده است؛ اما به‌تازگی برنامه‌ای متفاوت توسطاسپیس ایکسو شرکت الیزیوم در حال انجام است.

سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ پایان دنیا همواره یکی از چالش‌برانگیزترین موضوعات مورد بحث در فیزیک بوده وبه‌تازگی ارتباطی میان این موضوع و سیاه‌چاله‌ها کشف شده است.

شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی دانشمندان با استفاده از آرشیوه تصاویر تلسکوپ فضایی هابل موفق به شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شدند.