اعزام فضانوردان برای ساخت بزرگترین تلسکوپ فضایی جهان

دانشمندان ناسا از برنامه‌های جدید خود برای ساخت یک تلسکوپ رونمایی کرده‌اند که می‌تواند سرنخ‌هایی از امکان وجود حیات بیگانه در سیارات دیگر را در فواصل میلیون‌ها کیلومتری ارائه کند. اعزام فضانوردان برای ساخت بزرگترین تلسکوپ فضایی جهان

تلسکوپ فضایی فناوری پیشرفته دیافراگم بزرگ (Atlast) قویترین تلسکوپ در جهان خواهد بود و می‌تواند جوهای سیارات و سیستم‌های ستاره‌یی را تا فواصل ۳۰ سال نوری بررسی کند.

امید است این تلسکوپ به ستاره‌شناسان بینش بهتری را در مورد امکان وجود اشکال حیات غیرزمینی در مناطق کشف شده فضا ارائه کند.

برای بررسی این سیارات، تلسکوپ مذکور باید بزرگتر از همه نمونه‌های پیشین و تا چهار برابر بزرگتر از تلسکوپ فضایی ۱۳.۵ متری هابل باشد.

درون Atlast یک آینه با قطر ۱۵.۸ متر قرار خواهد گرفت که بزرگترین آینه ساخت دست بشر تا کنون است.

به دلیل اندازه بزرگ این تلسکوپ، هیچ موشکی نخواهد توانست آن را به فضا منتقل کند از این رو، تیمی از کارگران ساختمانی فضانورد توسط موشک اوریون ناسا به منطقه‌ای در فاصله ۳۰۵ هزار کیلومتری زمین برای مونتاژ آن ارسال خواهند شد.

به گفته محققان، تلسکوپ Atlast برای ستاره‌شناسان امکان کشف حدود ۶۰ سیاره جدید را فراهم کرده و اطلاعاتی را درباره سطح اکسیژن و گازهای دیگر که می‌تواند نشانگر وجود حیات احتمالی باشد، ارائه خواهد کرد.

برای اینکه این تلسکوپ بتواند به سرعت مراحل برنامه‌ریزی شده را پشت سر بگذارد، به نظر می‌رسد که مشارکت جهانی بین همه سازمانهای فضایی جهان مورد نیاز باشد.

جزئیات این پروژه قرار است در نشست ملی نجوم در پورتسناوث ارائه شود.

منبع:ایسنا

سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ پایان دنیا همواره یکی از چالش‌برانگیزترین موضوعات مورد بحث در فیزیک بوده وبه‌تازگی ارتباطی میان این موضوع و سیاه‌چاله‌ها کشف شده است.

شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی دانشمندان با استفاده از آرشیوه تصاویر تلسکوپ فضایی هابل موفق به شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شدند.

اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا رفت اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا رفت آژانس فضایی اروپا اولین ماهواره تمام برقی خود را از پایگاه فضایی آریان به فضا پرتاب کرد.

تصاویری از مریخ نورد جدید ناسا را ببینید تصاویری از مریخ نورد جدید ناسا را ببینید ناسا از اواخر سال ۲۰۱۶ مشغول ساخت مریخ نوردی است که شباهت زیادی به اتومبیل «بت موبیل» دارد. این مریخ نورد با انرژی خورشیدی کار می کند. همچنین دارای یک آزمایشگاه مخصوص خود است.

برخورد ۲ کهکشان به روایت ناسا! +تصاویر برخورد ۲ کهکشان به روایت ناسا! +تصاویر ناسا اطلاعات جالبی از روند برخورد دو کهکشان منتشر کرده است.

اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا می‌رود اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا می‌رود آژانس فضایی اروپا قصد دارد اولین موشک تمام برقی خود را از پایگاه فضایی آریان به فضا پرتاب کند.

برنامه بلند پروازانه فضایی؛چین شهاب سنگ شکار می کند برنامه بلند پروازانه فضایی؛چین شهاب سنگ شکار می کند چین قصد دارد در فضا شهاب سنگ شکار کند و به مدار ماه بفرستد. این کشور در مرحله بعد قصد دارد مواد معدنی شهاب سنگ ها را نیز استخراج کند.

ناسا تصاویری از سحابی ناسا تصاویری از سحابی "خرچنگ" منتشر کرد ناسا با تلفیق داده‌های دریافت شده از پنج تلسکوپ مختلف، جدیدترین تصاویر را از سحابی "خرچنگ" منتشر کرد.

فرود فضاپیمای محرمانه نیروی هوایی آمریکا پس از ۷۲۰ روز فرود فضاپیمای محرمانه نیروی هوایی آمریکا پس از ۷۲۰ روز نیروی هوایی آمریکا اعلام کرد، فضاپیمای بدون سرنشین X- ۳۷B روز یکشنبه در پایگاه فضایی کندی ناسا در فلوریدا در پی تکمیل ماموریت محرمانه‌ای در مدار زمین که حدود دو سال به طول انجامید، فرود آمده است.