وزیر تحقیقات و فناوری اندونزی از سازمان فضایی ایران بازدید کرد

دکتر محمد حتا (gusti muhammad hatta) وزیر تحقیقات و فناوری اندونزی و هیاتی از مقامات این کشور از پژوهشکده سامانه های فضایی سازمان فضایی ایران بازدید کردند. وزیر تحقیقات و فناوری اندونزی از سازمان فضایی ایران بازدید کرد

به گزارش روز سه شنبه خبرنگار علمی ایرنا این هیات متشکل از معاون وزیر علوم و منابع فناوری Freddie permanazen ، مشاور وزیر در امور انرژی و مواد پیشرفته Idwan soehaadi، سفیر Dian Wireng Jurit، رایزن Herianda iatief و برخی دیگر از مقامات این کشور است که در جریان این بازدید از نزدیک از پیشرفت های جمهوری اسلامی ایران در زمینه زیست فناوری فضایی در پژوهشکده سامانه های فضایی ایران مطلع شدند.

دکتر حمید فاضلی قائم مقام سازمان فضایی ایران در این باره به خبرنگار علمی ایرنا گفت: این هیات ۱۳ نفره علاقمند بازدید از دستاوردهای فناوری فضایی در ایران بودند و از نزدیک با فرایند پرتاب موجودات زنده به فضا آشنا شدند.

به گزارش ایرنا، دکتر محمد حتا وزیر تحقیقات و فناوری اندونزی در این بازدید با ابراز شگفتی از دستاوردهای فضایی جمهوری اسلامی ایران به ویژه در زمینه زیست فناوری فضایی خواستار همکاری و تبادل علمی در زمینه فضا بین دو کشور شد.

این هیات قرار است چهارشنبه ۴ تیرماه سال جاری توافقنامه ای در زمینه همکاری های علمی با ایران امضا کنند.