ایران دانش فنی پرتاب کاوشگر به فضا را دراختیار اندونزی قرار می دهد

وزیر تحقیقات و فناوری اندونزی در جریان بازدید از سازمان فضایی ایران پروژه طراحی و ساخت کاوشگر این کشور را به مسوولان فضایی کشور ارایه کرد و خواست تا نخستین کاوشگر اندونزیایی با دانش فنی ایران به فضا پرتاب شود. ایران دانش فنی پرتاب کاوشگر به فضا را دراختیار اندونزی قرار می دهد

دکتر «حمید فاضلی» قائم مقام سازمان فضایی ایران در این زمینه به خبرنگار علمی ایرنا گفت: سازمان فضایی اندونزی (لابان) طرح های خود در زمینه کاوشگرهای فضایی و ماهواره های سنجش از راه دور خود را در حاشیه بازدید «محمد حتا» وزیر تحقیقات و فناوری این کشور در اختیار مسوولان فضایی ایران قرار داد تا مسیر علمی ایران در زمینه پرتاب موجود زنده به فضا در این کشور نیز دنبال شود.

وی افزود: اندونزی در سال های گذشته یک ماهواره سنجش از راه دور را با همکاری آلمان به فضا پرتاب کرد و اکنون درصدد انجام پروژه های فضایی و پرتاب ماهواره ها و کاوشگرها به صورت مستقل هستند و در این مسیر جمهوری اسلامی ایران را الگوی خود قرار داده اند.

قائم مقام سازمان فضایی ایران خاطر نشان کرد: قرار است دوره های علمی مشترک در پژوهشگاه فضایی ایران برگزار شود و دوره های آموزشی در مقطع تحصیلات تکمیلی در ایران برگزار خواهد شد.

وی افزود: همچنین قرار است تا دانشجویان اندونزیایی در مسابقات دانشجویایی کن ست ایران شرکت کنند.

دکتر محمد حتا (gusti muhammad hatta) وزیر تحقیقات و فناوری اندونزی و هیاتی از مقامات این کشور از پژوهشکده سامانه های فضایی سازمان فضایی ایران بازدید کردند.

به گزارش روز سه شنبه خبرنگار علمی ایرنا این هیات متشکل از معاون وزیر علوم و منابع فناوری Freddie permanazen ، مشاور وزیر در امور انرژی و مواد پیشرفته Idwan soehaadi، سفیر Dian Wireng Jurit، رایزن Herianda iatief و برخی دیگر از مقامات این کشور است که در جریان این بازدید از نزدیک از پیشرفت های جمهوری اسلامی ایران در زمینه زیست فناوری فضایی در پژوهشکده سامانه های فضایی ایران مطلع شدند.

دکتر حمید فاضلی قائم مقام سازمان فضایی ایران در این باره به خبرنگار علمی ایرنا گفت: این هیات ۱۳ نفره علاقمند بازدید از دستاوردهای فناوری فضایی در ایران بودند و از نزدیک با فرایند پرتاب موجودات زنده به فضا آشنا شدند.

به گزارش ایرنا، دکتر محمد حتا وزیر تحقیقات و فناوری اندونزی در این بازدید با ابراز شگفتی از دستاوردهای فضایی جمهوری اسلامی ایران به ویژه در زمینه زیست فناوری فضایی خواستار همکاری و تبادل علمی در زمینه فضا بین دو کشور شد.