ایران دانش فنی پرتاب کاوشگر به فضا را دراختیار اندونزی قرار می دهد

وزیر تحقیقات و فناوری اندونزی در جریان بازدید از سازمان فضایی ایران پروژه طراحی و ساخت کاوشگر این کشور را به مسوولان فضایی کشور ارایه کرد و خواست تا نخستین کاوشگر اندونزیایی با دانش فنی ایران به فضا پرتاب شود. ایران دانش فنی پرتاب کاوشگر به فضا را دراختیار اندونزی قرار می دهد

دکتر «حمید فاضلی» قائم مقام سازمان فضایی ایران در این زمینه به خبرنگار علمی ایرنا گفت: سازمان فضایی اندونزی (لابان) طرح های خود در زمینه کاوشگرهای فضایی و ماهواره های سنجش از راه دور خود را در حاشیه بازدید «محمد حتا» وزیر تحقیقات و فناوری این کشور در اختیار مسوولان فضایی ایران قرار داد تا مسیر علمی ایران در زمینه پرتاب موجود زنده به فضا در این کشور نیز دنبال شود.

وی افزود: اندونزی در سال های گذشته یک ماهواره سنجش از راه دور را با همکاری آلمان به فضا پرتاب کرد و اکنون درصدد انجام پروژه های فضایی و پرتاب ماهواره ها و کاوشگرها به صورت مستقل هستند و در این مسیر جمهوری اسلامی ایران را الگوی خود قرار داده اند.

قائم مقام سازمان فضایی ایران خاطر نشان کرد: قرار است دوره های علمی مشترک در پژوهشگاه فضایی ایران برگزار شود و دوره های آموزشی در مقطع تحصیلات تکمیلی در ایران برگزار خواهد شد.

وی افزود: همچنین قرار است تا دانشجویان اندونزیایی در مسابقات دانشجویایی کن ست ایران شرکت کنند.

دکتر محمد حتا (gusti muhammad hatta) وزیر تحقیقات و فناوری اندونزی و هیاتی از مقامات این کشور از پژوهشکده سامانه های فضایی سازمان فضایی ایران بازدید کردند.

به گزارش روز سه شنبه خبرنگار علمی ایرنا این هیات متشکل از معاون وزیر علوم و منابع فناوری Freddie permanazen ، مشاور وزیر در امور انرژی و مواد پیشرفته Idwan soehaadi، سفیر Dian Wireng Jurit، رایزن Herianda iatief و برخی دیگر از مقامات این کشور است که در جریان این بازدید از نزدیک از پیشرفت های جمهوری اسلامی ایران در زمینه زیست فناوری فضایی در پژوهشکده سامانه های فضایی ایران مطلع شدند.

دکتر حمید فاضلی قائم مقام سازمان فضایی ایران در این باره به خبرنگار علمی ایرنا گفت: این هیات ۱۳ نفره علاقمند بازدید از دستاوردهای فناوری فضایی در ایران بودند و از نزدیک با فرایند پرتاب موجودات زنده به فضا آشنا شدند.

به گزارش ایرنا، دکتر محمد حتا وزیر تحقیقات و فناوری اندونزی در این بازدید با ابراز شگفتی از دستاوردهای فضایی جمهوری اسلامی ایران به ویژه در زمینه زیست فناوری فضایی خواستار همکاری و تبادل علمی در زمینه فضا بین دو کشور شد.

ارسال نخستین کاوشگر به سیاره پروکسیما بی تا سال ۲۰۴۰ ارسال نخستین کاوشگر به سیاره پروکسیما بی تا سال ۲۰۴۰ پروکسیما بی، یک سیاره فرا خورشیدی است که شباهت‌های بسیاری به زمین دارد.

پرتاب بعدی اسپیس‌ ایکس، آغاز عصری جدید پرتاب بعدی اسپیس‌ ایکس، آغاز عصری جدید وزارت دفاع آمریکا برای نخستین بار ازاسپیس‌ایکسبرای یک مأموریت استفاده خواهد کرد. در این مأموریت، اسپیس‌ایکس یک ماهواره‌ی جاسوسی دولتی را برایدفتر ملی شناسایی (NRO) در مدار قرار خواهد داد.

آغاز مأموریت خودکشی فضاپیمای «کاسینی» آغاز مأموریت خودکشی فضاپیمای «کاسینی» ناسا فضاپیمای «کاسینی» را برای انجام آخرین مأموریت آن و سقوط بر روی زحل، به سمت این سیاره پرتاب کرد.

دو کهکشان‌ مارپیچی دوردست دو کهکشان‌ مارپیچی دوردست ناسا تصویری از دو کهکشان مارپیچی در حال چرخش در فاصله ۵۵ میلیون سال نوری از زمین منتشر کرده است.

رویترز: تیم فضایی روسی – آمریکایی به ایستگاه فضایی بین المللی رسید رویترز: تیم فضایی روسی – آمریکایی به ایستگاه فضایی بین المللی رسید دو فضانورد روسی و آمریکایی که امروز با پرتاب موشک سایوز راهی ایستگاه فضایی بین المللی شده بودند، دقایقی پیش به مقصد رسیدند .

اولین فضاپیمای بدون سرنشین چین به فضا پرتاب شد اولین فضاپیمای بدون سرنشین چین به فضا پرتاب شد چین نخستین فضاپیمای بدون سرنشین خود را با استفاده از موشک مارس ۷ به فضا پرتاب کرد .

چین و روسیه دو فضاپیما پرتاب کردند چین و روسیه دو فضاپیما پرتاب کردند منابع خبری از پرتاب موفقیت آمیز دو فضاپیمای مجزا توسط چین و روسیه خبر دادند. فضاپیمای روسیه عازم ایستگاه فضایی بین‌المللی و فضاپیمای چین عازم ایستگاه فضایی این کشور شد.

بیابان ها و مریخ مسکونی می شوند! بیابان ها و مریخ مسکونی می شوند! یکی از موسسان شرکت اپل پیش بینی های جالبی درباره آینده فناوری مطرح کرده است بر اساس این پیش بینی ها زندگی شهری در بیابانها امکانپذیر می شود.

پیشرفت فناوری تهیه اولین عکس از یک سیاه چاله را ممکن کرد پیشرفت فناوری تهیه اولین عکس از یک سیاه چاله را ممکن کرد فضانوردان با استفاده از یک تلسکوپ پیشرفته موسوم به Event Horizon توانسته‌اند عکسی تهیه کنند که به احتمال زیاد مربوط به یک سیاه چاله فضایی است.

حرکت بیش از ۲ میلیون ستاره در کهکشان حرکت بیش از ۲ میلیون ستاره در کهکشان ​آژانس فضایی اروپا فیلمی از حرکت بیش از دو میلیون ستاره در کهکشان منتشر کرده است.

تاخیر در آغاز ماموریت های اولیه مریخ نورد ناسا تاخیر در آغاز ماموریت های اولیه مریخ نورد ناسا به نظر می‌رسد مأموریت‌های فضایی ناسا در پروژه‌ی فتح مریخ با چالش‌های متعددی همراه شده است.

ترامپ به دنبال حفر معدن و استخراج منابع کره ماه ترامپ به دنبال حفر معدن و استخراج منابع کره ماه اگرچه در بودجه پیشنهادی دولت ترامپ برای سال ۲۰۱۸ از سهم وزارت انرژی و برخی نهادهای دیگر کاسته شده، اما بودجه ناسا تنها یک درصد کمتر شده است .