معرفی برگزیدگان مسابقه نقاشی من و فضا

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، طی مراسمی با حضور ریاست پژوهشگاه فضایی ایران و تنی چند از مسئولان، جشن مسابقه نقاشی "من و فضا" در پژوهشگاه فضایی ایران برگزار شد و ضمن تقدیر از شرکت‌کنندگان در این مسابقه نفرات برتر معرفی شدند. معرفی برگزیدگان مسابقه نقاشی من و فضا

در این مراسم دکتر حسن کریمی رئیس پژوهشگاه فضایی ایران طی سخنانی اظهار داشت: مسابقه نقاشی من و فضا به مناسبت روز ملی فناوری فضایی برای کودکان و نوجوانان از سوی این پژوهشگاه برگزار شده است.

ریاست پژوهشگاه فضایی ایران هدف از برگزاری این مسابقه را ترویج فرهنگ فضایی برای عموم و تشویق کودکان و نوجوانان به آشنایی و فراگیری علوم و فناوری‌های فضایی و کاربردهای آن در زندگی انسان برشمرد.

وی یادآور شد: موضوع مسابقه در سه موضوع "سفر به فضا"،"فرگام و پیشگام میمون‌های فضانورد" و "موجود فضایی دوست داشتنی من" بود که بیشترین نقاشی در موضوع "سفر به فضا" ارائه شده است.

همزمان با این مراسم، نمایشگاهی از آثار نقاشی ارسالی به دبیرخانه مسابقه در محل پژوهشگاه فضایی ایران برگزار شد.

در جشن مسابقه نقاشی "من و فضا" نفرات اول تا سوم رده سنی ۴ تا ۷ سال به ترتیب رتبه آلاقمی، کیان پیامی مهر و علی خمارباغی معرفی شدند.

نفرات برگزیده این مسابقه در رده سنی ۸ تا ۱۰ سال نیز عبارت بودند از: سلدا نوروزپور،اوستا سلیمانی و ایلیا غلامپور.

در این مسابقه نفرات اول تا سوم رده سنی ۱۱ تا ۱۵ سال بدین ترتیب معرفی شدند: مبین افسری واریانی و محمدرضا داوطلب و حنانه جمالی.

عکس روز ناسا / کهکشانی بزرگتر از راه شیری عکس روز ناسا / کهکشانی بزرگتر از راه شیری عکس روز نشنال جئوگرافی به کهکشانی بزرگتر از راه شیری به نام NGC ۶۷۴۴ اختصاص یافته است.

تسلط ابرهای طوفانی بر تسلط ابرهای طوفانی بر "مشتری" + عکس تصاویری که اخیرا از سوی ناسا منتشر شده است، حکایت از وقوع طوفانی عظیم و وسیع در سیاره مشتری دارد.

پرتاب موفقیت آمیز موشک ماهواره بر در نیوزیلند پرتاب موفقیت آمیز موشک ماهواره بر در نیوزیلند نیوزیلند پس از چند بار تاخیر با پرتاب موفقیت آمیز موشک ماهواره بر 'الکترون' به باشگاه انحصاری رقابت فضایی پیوست.

دنیای آهن و نیکل سرگردان در فضا؛ناسا این سیارک را به زمین نمی آورد دنیای آهن و نیکل سرگردان در فضا؛ناسا این سیارک را به زمین نمی آورد ناسا بررسی دقیقی سیارکی را دنبال می کند که اگر روزی به زمین منتقل شود اقتصاد دنیا سقوط می کند.

رونمایی از مریخ‌نورد جدید ناسا رونمایی از مریخ‌نورد جدید ناسا ناسا طرح‌ها و تصاویر مفهومی از نسل آینده مریخ نوردها را به نمایش گذاشت. نسل جدید این ربات‌ها فوق‌العاده به نظر می‌رسند و این ربات جدید "مریخ‌نورد ۲۰۲۰" نام خواهد داشت.

روسیه ماهواره نظامی به فضا فرستاد روسیه ماهواره نظامی به فضا فرستاد روسیه در چارچوب برنامه های گسترش توان دفاعی و نظارت ماهواره ای این کشور یک دستگاه ماهواره پیشرفته نظامی به فضا فرستاد.

با پرتابگر اپسکو؛ماهواره مکعب دانشجویی به فضا پرتاب می شود با پرتابگر اپسکو؛ماهواره مکعب دانشجویی به فضا پرتاب می شود رئیس سازمان فضایی ایران از موافقت سازمان همکاریهای فضایی آسیا و اقیانوسیه (اپسکو) برای پرتاب ماهواره دانشجویی مکعب ایرانی به فضا خبر داد.

ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا فضانوردان مستقر در ایستگاه فضایی بین‌المللی موفق شدند ماموریت اضطراری خود را با موفقیت انجام دهند.

قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان که همکاری‌های گسترده فضایی با روسیه دارد در آینده‌ای نزدیک همراه این کشور برای ساخت یک موشک فضاپیما با تازه ترین فناوری‌ها اقدام می‌کند.