نخستین چاپگر سه‌بعدی به فضا می‌رود

ناسا قرار است تا دو ماه آینده یک چاپگر سه‌بعدی را به ایستگاه فضایی بین‌المللی در فضا ارسال کند.این پرینتر که زیر نظر ناسا و مرکز تحقیقاتی AMES ساخته شده تا دو ماه آینده در سفینه ۴CRS، شرکت SPACEX قرار خواهد گرفت. نخستین چاپگر سه‌بعدی به فضا می‌رود

وظیفه این پرینتر در فضا ساخت وسایل و ابزارهایی است که برای تعمیرات تجهیزات داخلی و یا موارد این چنینی در سفینه استفاده می‌شود.

مدیر عامل MADE IN SPACE آرون کمر در این رابطه می‌گوید که ما می‌توانیم تعداد بیشتری از این دستگاه‌ها تولید کنیم و آن را در

اختیار سایر شرکت‌های فضایی قرار دهیم تا آزمایش‌های خود را در فضا برروی اجزای مورد نظرشان انجام دهند.

منبع:ایسنا

ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا فضانوردان مستقر در ایستگاه فضایی بین‌المللی موفق شدند ماموریت اضطراری خود را با موفقیت انجام دهند.

قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان که همکاری‌های گسترده فضایی با روسیه دارد در آینده‌ای نزدیک همراه این کشور برای ساخت یک موشک فضاپیما با تازه ترین فناوری‌ها اقدام می‌کند.

روبات روسی به فضا می رود روبات روسی به فضا می رود روسیه روبات ویژه ای را طراحی می کند تا برای انجام ماموریت های تعریف شده در ایستگاه فضایی بین المللی بکار گرفته شود.

فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه ماهواره‌های روسی که در سال ۲۰۱۳ به مدار پایینی زمین پرتاب شدند، باری دیگر فعال شدند درحالی که هنوز هیچ‌کس خبر ندارد کاربری این ماهواره‌ها چیست .

ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند فردا دو فضانورد در فضای خارجی ایستگاه فضایی بین المللی ماموریتی اضطراری انجام خواهند داد تا یک رایانه خراب را جایگزین کنند.

اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد مأموریت‌های فضایی فراوانی در سالیان گذشته انجام شده است؛ اما به‌تازگی برنامه‌ای متفاوت توسطاسپیس ایکسو شرکت الیزیوم در حال انجام است.