سامانه‌های جدید ماهواره‌ای در مرکز فضایی البرز افتتاح شد

سامانه‌های جدید ماهواره‌ای نصب شده در مرکز فضایی البرز با حضور معاون اجرایی رئیس‌جمهور و قائم مقام سازمان فضایی ایران افتتاح شد. سامانه‌های جدید ماهواره‌ای در مرکز فضایی البرز افتتاح شد

به گزارش خبرگزاری مهر از کرج، مراسم افتتاح سامانه‌های جدید ماهواره‌ای در مرکز فضایی البرز ظهر امروز با حضور معاون رئیس جمهور و قائم مقام سازمان فضایی ایران در البرز برگزار شد.

محمد شریعتمداری با بیان اظهار داشت: امروز در شرایطی هستیم که در زمینه توسعه رقابت شدیدی در حال وقوع است.

شریعتمداری در ادامه تاکید کرد: عصر حاضر عصر فضا است و این موضوع فقط از جنبه نظامی دارای اهمیت نیست و یکی از جنبه‌های آن این است که از تندکردن چرخ‌های توسعه عقب نمانیم.

وی افزود: نگاه ایران به پیشرفت‌های فضایی، نگاهی صلح‌آمیز است.

معاون رئیس‌جمهور بیان کرد: من خوشحالم این بخش از سازمان فضایی ایران به صورت کاربردی خود را به انتشار اطلاعات رسانده است.

وی با خطاب قرار دادن مسئولان سازمان فضایی ایران گفت: این بخش از فعالیت‌های سازمان (فعالیت‌های مرکز فضایی البرز) که خدماتی است و می‌تواند به شتاب توسعه کشور کمک کند را جدی بگیرید و وقت و هزینه لازم برای این مجموعه را در نظر داشته باشید.

معاون رئیس‌جمهور با اشاره به لزوم اطلاع‌رسانی در زمینه فعالیت‌های مرکز البرز گفت: اطلاع‌رسانی در این زمینه و به طور اختصاصی برای خواص امر لازمی است و این قسمت از سازمان فعالیت‌های مطالعاتی را توجیه می‌کند.

شریعتمداری گفت: تأکید می‌کنم برای این موضوع کارگروه ویژه‌ای تشکیل شود تا نحوه انتقال اطلاعات بسته به نوع مخاطب بررسی شود.

وی ادامه داد: باید به اشکال متفاوت این اطلاع‌رسانی برای خواص و عوام اتفاق بیفتد.

معاون رئیس‌جمهور بیان کرد: در زمینه ارائه اطلاعات باید حرکت کرد تا مشتری برای سازمان جذب شود و قراردادهای رسمی منعقد شود.

شریعتمداری خاطرنشان کرد: ایجاد تعهد انگیزه را افزایش می‌دهد و ما را در راستای اهداف هدایت می‌کند.

معاون رئیس‌جمهور در پایان افزود: پایه‌گذاری این امر کاری بسیار ارزشمند است و می‌تواند در تصمیم‌گیری‌ها ثبات ایجاد کند.

سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ پایان دنیا همواره یکی از چالش‌برانگیزترین موضوعات مورد بحث در فیزیک بوده وبه‌تازگی ارتباطی میان این موضوع و سیاه‌چاله‌ها کشف شده است.

شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی دانشمندان با استفاده از آرشیوه تصاویر تلسکوپ فضایی هابل موفق به شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شدند.

اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا رفت اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا رفت آژانس فضایی اروپا اولین ماهواره تمام برقی خود را از پایگاه فضایی آریان به فضا پرتاب کرد.

تصاویری از مریخ نورد جدید ناسا را ببینید تصاویری از مریخ نورد جدید ناسا را ببینید ناسا از اواخر سال ۲۰۱۶ مشغول ساخت مریخ نوردی است که شباهت زیادی به اتومبیل «بت موبیل» دارد. این مریخ نورد با انرژی خورشیدی کار می کند. همچنین دارای یک آزمایشگاه مخصوص خود است.

برخورد ۲ کهکشان به روایت ناسا! +تصاویر برخورد ۲ کهکشان به روایت ناسا! +تصاویر ناسا اطلاعات جالبی از روند برخورد دو کهکشان منتشر کرده است.

اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا می‌رود اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا می‌رود آژانس فضایی اروپا قصد دارد اولین موشک تمام برقی خود را از پایگاه فضایی آریان به فضا پرتاب کند.

برنامه بلند پروازانه فضایی؛چین شهاب سنگ شکار می کند برنامه بلند پروازانه فضایی؛چین شهاب سنگ شکار می کند چین قصد دارد در فضا شهاب سنگ شکار کند و به مدار ماه بفرستد. این کشور در مرحله بعد قصد دارد مواد معدنی شهاب سنگ ها را نیز استخراج کند.

ناسا تصاویری از سحابی ناسا تصاویری از سحابی "خرچنگ" منتشر کرد ناسا با تلفیق داده‌های دریافت شده از پنج تلسکوپ مختلف، جدیدترین تصاویر را از سحابی "خرچنگ" منتشر کرد.

فرود فضاپیمای محرمانه نیروی هوایی آمریکا پس از ۷۲۰ روز فرود فضاپیمای محرمانه نیروی هوایی آمریکا پس از ۷۲۰ روز نیروی هوایی آمریکا اعلام کرد، فضاپیمای بدون سرنشین X- ۳۷B روز یکشنبه در پایگاه فضایی کندی ناسا در فلوریدا در پی تکمیل ماموریت محرمانه‌ای در مدار زمین که حدود دو سال به طول انجامید، فرود آمده است.