سامانه‌های جدید ماهواره‌ای در مرکز فضایی البرز افتتاح شد

سامانه‌های جدید ماهواره‌ای نصب شده در مرکز فضایی البرز با حضور معاون اجرایی رئیس‌جمهور و قائم مقام سازمان فضایی ایران افتتاح شد. سامانه‌های جدید ماهواره‌ای در مرکز فضایی البرز افتتاح شد

به گزارش خبرگزاری مهر از کرج، مراسم افتتاح سامانه‌های جدید ماهواره‌ای در مرکز فضایی البرز ظهر امروز با حضور معاون رئیس جمهور و قائم مقام سازمان فضایی ایران در البرز برگزار شد.

محمد شریعتمداری با بیان اظهار داشت: امروز در شرایطی هستیم که در زمینه توسعه رقابت شدیدی در حال وقوع است.

شریعتمداری در ادامه تاکید کرد: عصر حاضر عصر فضا است و این موضوع فقط از جنبه نظامی دارای اهمیت نیست و یکی از جنبه‌های آن این است که از تندکردن چرخ‌های توسعه عقب نمانیم.

وی افزود: نگاه ایران به پیشرفت‌های فضایی، نگاهی صلح‌آمیز است.

معاون رئیس‌جمهور بیان کرد: من خوشحالم این بخش از سازمان فضایی ایران به صورت کاربردی خود را به انتشار اطلاعات رسانده است.

وی با خطاب قرار دادن مسئولان سازمان فضایی ایران گفت: این بخش از فعالیت‌های سازمان (فعالیت‌های مرکز فضایی البرز) که خدماتی است و می‌تواند به شتاب توسعه کشور کمک کند را جدی بگیرید و وقت و هزینه لازم برای این مجموعه را در نظر داشته باشید.

معاون رئیس‌جمهور با اشاره به لزوم اطلاع‌رسانی در زمینه فعالیت‌های مرکز البرز گفت: اطلاع‌رسانی در این زمینه و به طور اختصاصی برای خواص امر لازمی است و این قسمت از سازمان فعالیت‌های مطالعاتی را توجیه می‌کند.

شریعتمداری گفت: تأکید می‌کنم برای این موضوع کارگروه ویژه‌ای تشکیل شود تا نحوه انتقال اطلاعات بسته به نوع مخاطب بررسی شود.

وی ادامه داد: باید به اشکال متفاوت این اطلاع‌رسانی برای خواص و عوام اتفاق بیفتد.

معاون رئیس‌جمهور بیان کرد: در زمینه ارائه اطلاعات باید حرکت کرد تا مشتری برای سازمان جذب شود و قراردادهای رسمی منعقد شود.

شریعتمداری خاطرنشان کرد: ایجاد تعهد انگیزه را افزایش می‌دهد و ما را در راستای اهداف هدایت می‌کند.

معاون رئیس‌جمهور در پایان افزود: پایه‌گذاری این امر کاری بسیار ارزشمند است و می‌تواند در تصمیم‌گیری‌ها ثبات ایجاد کند.