ارسال دی.ان.ای انسان به فضا

دانشمندان در نظر دارند تا برای ایجاد حیات در سیارات دیگر بخش هایی از ژنوم انسان را به فضا ارسال کنند.به گزارش ایرنا از نیو تکنیکال ساینس، یکی از تئوری ها در مورد نحوه آغاز حیات بر روی زمین به «پان اسپرمیا» (panspermia) معروف است. ارسال دی.ان.ای انسان به فضا

پان اسپرمیا نظریه ای است که پیشنهاد می کند حیات یک پدیده منحصر به زمین نیست.

بر اساس این نظریه، حیات ابتدا در شکل میکروبی و توسط یک سیارک یا ستاره دنباله دار که از یک سیاره در منظومه شمسی مانند مریخ و یا خارج از آن نشات گرفته به زمین منتقل شده است.

اکنون دانشمندان در حال بررسی عکس این نظریه هستند یعنی می خواهند حیات موجود بر روی زمین را به کیهان ارسال کنند؛ دانشمندان معتقدند که این کار شدنی است.

اکنون یک کارشناس سازمان فضایی آمریکا (ناسا) نیز به این نهضت پیوسته است و می گوید آنها می توانند دی.ان.ای را به سیارات دیگر ارسال کنند.

به گفته این دانشمندان ، ارسال تکه هایی از ژنوم انسان ممکن است، امکان چاپ مردم را فراهم می کند.

این موضوع می تواند به حل این مسئله کمک کند که چگونه انسان ها می توانند در سفر های بین ستاره ای جان سالم بدر برند.

این ایده برای اولین بار توسط دکتر «گری روکن» (Gary Ruvkun) و دکتر « جرج چرچ » (George Church) زیست شناسان دانشگاه هاروارد مطرح شد.

این دانشمندان مطرح کردند که بخش هایی از ژنوم انسان را می توان در شکل باکتری به جهان دور دست ارسال کرد.

به گفته این دانشمندان، بخش های مختلف ژنوم انسان به محض ورود به سیارات دور دست دوباره به صورت ژنوم انسان روی هم سوار می شوند.

دانشمندان می گویند: اگر این اشکال حیات بتوانند در سیارت دیگر زنده بمانند این بدان معنی است که می توان با استفاده از حیات روی زمین سیارات دیگر را بارور کرد.

با این وجود این موضوع که چگونه این باکتری ها می توانند به انسان تبدیل شوند هنوز موضوع بحث و تبادل نظر است.

به گفته دانشمندان، این موضوع صدها و یا هزاران سال دیگر امکان پذیر می شود.

با این وجود بسیاری از دانشمندان بر این باورند که می توان روزی حیات چند سلولی در سیارات دیگر ایجاد کنند.

منبع:ایرنا

عکس روز ناسا / کهکشانی بزرگتر از راه شیری عکس روز ناسا / کهکشانی بزرگتر از راه شیری عکس روز نشنال جئوگرافی به کهکشانی بزرگتر از راه شیری به نام NGC ۶۷۴۴ اختصاص یافته است.

تسلط ابرهای طوفانی بر تسلط ابرهای طوفانی بر "مشتری" + عکس تصاویری که اخیرا از سوی ناسا منتشر شده است، حکایت از وقوع طوفانی عظیم و وسیع در سیاره مشتری دارد.

پرتاب موفقیت آمیز موشک ماهواره بر در نیوزیلند پرتاب موفقیت آمیز موشک ماهواره بر در نیوزیلند نیوزیلند پس از چند بار تاخیر با پرتاب موفقیت آمیز موشک ماهواره بر 'الکترون' به باشگاه انحصاری رقابت فضایی پیوست.

دنیای آهن و نیکل سرگردان در فضا؛ناسا این سیارک را به زمین نمی آورد دنیای آهن و نیکل سرگردان در فضا؛ناسا این سیارک را به زمین نمی آورد ناسا بررسی دقیقی سیارکی را دنبال می کند که اگر روزی به زمین منتقل شود اقتصاد دنیا سقوط می کند.

رونمایی از مریخ‌نورد جدید ناسا رونمایی از مریخ‌نورد جدید ناسا ناسا طرح‌ها و تصاویر مفهومی از نسل آینده مریخ نوردها را به نمایش گذاشت. نسل جدید این ربات‌ها فوق‌العاده به نظر می‌رسند و این ربات جدید "مریخ‌نورد ۲۰۲۰" نام خواهد داشت.

روسیه ماهواره نظامی به فضا فرستاد روسیه ماهواره نظامی به فضا فرستاد روسیه در چارچوب برنامه های گسترش توان دفاعی و نظارت ماهواره ای این کشور یک دستگاه ماهواره پیشرفته نظامی به فضا فرستاد.

با پرتابگر اپسکو؛ماهواره مکعب دانشجویی به فضا پرتاب می شود با پرتابگر اپسکو؛ماهواره مکعب دانشجویی به فضا پرتاب می شود رئیس سازمان فضایی ایران از موافقت سازمان همکاریهای فضایی آسیا و اقیانوسیه (اپسکو) برای پرتاب ماهواره دانشجویی مکعب ایرانی به فضا خبر داد.

ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا فضانوردان مستقر در ایستگاه فضایی بین‌المللی موفق شدند ماموریت اضطراری خود را با موفقیت انجام دهند.

قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان که همکاری‌های گسترده فضایی با روسیه دارد در آینده‌ای نزدیک همراه این کشور برای ساخت یک موشک فضاپیما با تازه ترین فناوری‌ها اقدام می‌کند.