ارسال دی.ان.ای انسان به فضا

دانشمندان در نظر دارند تا برای ایجاد حیات در سیارات دیگر بخش هایی از ژنوم انسان را به فضا ارسال کنند.به گزارش ایرنا از نیو تکنیکال ساینس، یکی از تئوری ها در مورد نحوه آغاز حیات بر روی زمین به «پان اسپرمیا» (panspermia) معروف است. ارسال دی.ان.ای انسان به فضا

پان اسپرمیا نظریه ای است که پیشنهاد می کند حیات یک پدیده منحصر به زمین نیست.

بر اساس این نظریه، حیات ابتدا در شکل میکروبی و توسط یک سیارک یا ستاره دنباله دار که از یک سیاره در منظومه شمسی مانند مریخ و یا خارج از آن نشات گرفته به زمین منتقل شده است.

اکنون دانشمندان در حال بررسی عکس این نظریه هستند یعنی می خواهند حیات موجود بر روی زمین را به کیهان ارسال کنند؛ دانشمندان معتقدند که این کار شدنی است.

اکنون یک کارشناس سازمان فضایی آمریکا (ناسا) نیز به این نهضت پیوسته است و می گوید آنها می توانند دی.ان.ای را به سیارات دیگر ارسال کنند.

به گفته این دانشمندان ، ارسال تکه هایی از ژنوم انسان ممکن است، امکان چاپ مردم را فراهم می کند.

این موضوع می تواند به حل این مسئله کمک کند که چگونه انسان ها می توانند در سفر های بین ستاره ای جان سالم بدر برند.

این ایده برای اولین بار توسط دکتر «گری روکن» (Gary Ruvkun) و دکتر « جرج چرچ » (George Church) زیست شناسان دانشگاه هاروارد مطرح شد.

این دانشمندان مطرح کردند که بخش هایی از ژنوم انسان را می توان در شکل باکتری به جهان دور دست ارسال کرد.

به گفته این دانشمندان، بخش های مختلف ژنوم انسان به محض ورود به سیارات دور دست دوباره به صورت ژنوم انسان روی هم سوار می شوند.

دانشمندان می گویند: اگر این اشکال حیات بتوانند در سیارت دیگر زنده بمانند این بدان معنی است که می توان با استفاده از حیات روی زمین سیارات دیگر را بارور کرد.

با این وجود این موضوع که چگونه این باکتری ها می توانند به انسان تبدیل شوند هنوز موضوع بحث و تبادل نظر است.

به گفته دانشمندان، این موضوع صدها و یا هزاران سال دیگر امکان پذیر می شود.

با این وجود بسیاری از دانشمندان بر این باورند که می توان روزی حیات چند سلولی در سیارات دیگر ایجاد کنند.

منبع:ایرنا

ارسال نخستین کاوشگر به سیاره پروکسیما بی تا سال ۲۰۴۰ ارسال نخستین کاوشگر به سیاره پروکسیما بی تا سال ۲۰۴۰ پروکسیما بی، یک سیاره فرا خورشیدی است که شباهت‌های بسیاری به زمین دارد.

پرتاب بعدی اسپیس‌ ایکس، آغاز عصری جدید پرتاب بعدی اسپیس‌ ایکس، آغاز عصری جدید وزارت دفاع آمریکا برای نخستین بار ازاسپیس‌ایکسبرای یک مأموریت استفاده خواهد کرد. در این مأموریت، اسپیس‌ایکس یک ماهواره‌ی جاسوسی دولتی را برایدفتر ملی شناسایی (NRO) در مدار قرار خواهد داد.

آغاز مأموریت خودکشی فضاپیمای «کاسینی» آغاز مأموریت خودکشی فضاپیمای «کاسینی» ناسا فضاپیمای «کاسینی» را برای انجام آخرین مأموریت آن و سقوط بر روی زحل، به سمت این سیاره پرتاب کرد.

دو کهکشان‌ مارپیچی دوردست دو کهکشان‌ مارپیچی دوردست ناسا تصویری از دو کهکشان مارپیچی در حال چرخش در فاصله ۵۵ میلیون سال نوری از زمین منتشر کرده است.

رویترز: تیم فضایی روسی – آمریکایی به ایستگاه فضایی بین المللی رسید رویترز: تیم فضایی روسی – آمریکایی به ایستگاه فضایی بین المللی رسید دو فضانورد روسی و آمریکایی که امروز با پرتاب موشک سایوز راهی ایستگاه فضایی بین المللی شده بودند، دقایقی پیش به مقصد رسیدند .

اولین فضاپیمای بدون سرنشین چین به فضا پرتاب شد اولین فضاپیمای بدون سرنشین چین به فضا پرتاب شد چین نخستین فضاپیمای بدون سرنشین خود را با استفاده از موشک مارس ۷ به فضا پرتاب کرد .

چین و روسیه دو فضاپیما پرتاب کردند چین و روسیه دو فضاپیما پرتاب کردند منابع خبری از پرتاب موفقیت آمیز دو فضاپیمای مجزا توسط چین و روسیه خبر دادند. فضاپیمای روسیه عازم ایستگاه فضایی بین‌المللی و فضاپیمای چین عازم ایستگاه فضایی این کشور شد.

بیابان ها و مریخ مسکونی می شوند! بیابان ها و مریخ مسکونی می شوند! یکی از موسسان شرکت اپل پیش بینی های جالبی درباره آینده فناوری مطرح کرده است بر اساس این پیش بینی ها زندگی شهری در بیابانها امکانپذیر می شود.

پیشرفت فناوری تهیه اولین عکس از یک سیاه چاله را ممکن کرد پیشرفت فناوری تهیه اولین عکس از یک سیاه چاله را ممکن کرد فضانوردان با استفاده از یک تلسکوپ پیشرفته موسوم به Event Horizon توانسته‌اند عکسی تهیه کنند که به احتمال زیاد مربوط به یک سیاه چاله فضایی است.

حرکت بیش از ۲ میلیون ستاره در کهکشان حرکت بیش از ۲ میلیون ستاره در کهکشان ​آژانس فضایی اروپا فیلمی از حرکت بیش از دو میلیون ستاره در کهکشان منتشر کرده است.

تاخیر در آغاز ماموریت های اولیه مریخ نورد ناسا تاخیر در آغاز ماموریت های اولیه مریخ نورد ناسا به نظر می‌رسد مأموریت‌های فضایی ناسا در پروژه‌ی فتح مریخ با چالش‌های متعددی همراه شده است.

ترامپ به دنبال حفر معدن و استخراج منابع کره ماه ترامپ به دنبال حفر معدن و استخراج منابع کره ماه اگرچه در بودجه پیشنهادی دولت ترامپ برای سال ۲۰۱۸ از سهم وزارت انرژی و برخی نهادهای دیگر کاسته شده، اما بودجه ناسا تنها یک درصد کمتر شده است .