عمیق‌ترین تصویر هابل از فضا شامل ستارگان خوش رنگ و نگار است

زمانی که آسمان چتر سیاه‌رنگ خود را برفراز گیتی می‌گشاید، چلچراغ آسمان با بهره‌گیری از ستارگان خوش نقش و نگارش شروع به خودنمایی می‌کند تا انسان را در عظمت لایتناهی خود محو کند. زیبایی‌های آسمان به دامنه‌ی دید غیرمسلح ما محدود نمی‌شود و تلسکوپ فضایی هابل، امکان دیدن زیبایی اعماق فضا را فراهم کرده است.

عمیق‌ترین تصویر هابل از فضا شامل ستارگان خوش رنگ و نگار است

ناسا با استفاده از تلسکوپ فضایی هابل در یک دهه‌ی اخیر، تصاویر بی‌بدیلی را ضبط کرده است. این تلسکوپ فضایی تصاویری را از اعماق آسمان شکار می‌کند که در آخرین تصاویر ثبت شده، شاهد ثبت تصاویری از ستارگان با ترکیب رنگ بسیار بالایی هستیم. براساس اطلاعات منتشر شده توسط ناسا، این تصویر عمیق‌ترین تصویر ثبت شده توسط تلسکوپ فضایی هابل است که ترکیب رنگ بسیار بالایی را در میان تصاویر ثبت شده دارا است. این تصویر زمینه‌ی فراژرف هابل است که تصاویر حاصل از آن دورترین نقاطی از فضا است که چشم بشر قادر به دیدن آن شده است.

مانند تصاویر پیشین فراژرف، آخرین تصویر ثبت شده ناسا هم ترکیبی از تصاویری است که از سال ۲۰۰۳ تا ۲۰۱۲ ضبط شده‌اند. این تصاویر برای مطالعه‌ی تولید ستارگان و عمر ستارگان مورد استفاده قرار می‌گیرد. این تصاویر از اهمیت بالایی برای ناسا برخوردار هستند. این دست از تصاویر توسط اشعه‌ی فرابنفش مورد بررسی قرار می‌گیرند، همچنین داده‌های کسب شده از این تصاویر برای پروژه‌ی تلسکوپ فضایی James Webb ناسا نیز از اهمیت بالایی برخوردار هستند.

منبع:زومیت

ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا فضانوردان مستقر در ایستگاه فضایی بین‌المللی موفق شدند ماموریت اضطراری خود را با موفقیت انجام دهند.

قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان که همکاری‌های گسترده فضایی با روسیه دارد در آینده‌ای نزدیک همراه این کشور برای ساخت یک موشک فضاپیما با تازه ترین فناوری‌ها اقدام می‌کند.

روبات روسی به فضا می رود روبات روسی به فضا می رود روسیه روبات ویژه ای را طراحی می کند تا برای انجام ماموریت های تعریف شده در ایستگاه فضایی بین المللی بکار گرفته شود.

فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه فعال‌سازی دوباره سه ماهواره مرموز توسط روسیه ماهواره‌های روسی که در سال ۲۰۱۳ به مدار پایینی زمین پرتاب شدند، باری دیگر فعال شدند درحالی که هنوز هیچ‌کس خبر ندارد کاربری این ماهواره‌ها چیست .

ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند ماموریت اضطراری؛فضانوردان رایانه خراب را در فضا تعویض می کنند فردا دو فضانورد در فضای خارجی ایستگاه فضایی بین المللی ماموریتی اضطراری انجام خواهند داد تا یک رایانه خراب را جایگزین کنند.

اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد اسپیس ایکس مأموریتی متفاوت برای موشک فالکون ۹ در نظر دارد مأموریت‌های فضایی فراوانی در سالیان گذشته انجام شده است؛ اما به‌تازگی برنامه‌ای متفاوت توسطاسپیس ایکسو شرکت الیزیوم در حال انجام است.