سه ماهواره ایرانی در نوبت پرتاب/پرتاب یک ماهواره طی سه ماه آینده

قائم مقام سازمان فضایی ایران گفت: امیدواریم در نیمه اول سال جاری یک پرتاب ماهواره با لحاظ آمادگی‌های تکنیکی و فنی صورت گیرد. سه ماهواره ایرانی در نوبت پرتاب/پرتاب یک ماهواره طی سه ماه آینده

حمید فاضلی در حاشیه بازدید دبیر کل سازمان همکاری‌های فضایی آسیا و اقیانوسیه از دانشگاه علم و صنعت در گفت‌وگو با خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) با بیان این‌که در حال حاضر سه ماهواره تدبیر مربوط به دانشگاه علم و صنعت، ماهواره شریف ست مربوط به دانشگاه شریف و ماهواره فجر از مجموعه صاایران را در نوبت پرتاب داریم تصریح کرد: ترتیب و زمان پرتاب این ماهواره‌ها به میزان آمادگی‌های تکنیکی و فنی بستگی دارد.

وی با ابراز امیدواری نسبت به پرتاب هر سه ماهواره تا پایان سال اظهار امیدواری کرد که با آمادگی و لحاظ شرایط لازم در نیمه اول سال جاری یک پرتاب داشته باشیم.

فاضلی با بیان این‌که کشور در مجموع کارنامه خوبی را در حوزه فعالیت‌های فضایی داشته‌است، اظهار امیدواری کرد که با حمایت‌های دولت تدبیر و امید این گونه فعالیت‌ها ارتقا یابد.

قائم مقام سازمان فضایی ایران به بازدید دبیر کل سازمان همکاری‌های فضایی آسیا و اقیانوسیه از سازمان فضایی ایران اشاره کرد و گفت: همچنین امروز بازدیدی از دانشگاه علم و صنعت صورت گرفت و پس از آن در نظر است بازدیدی از امکانات ماهواره‌ای دانشگاه امیرکبیر نیز صورت گیرد.

سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ پایان دنیا همواره یکی از چالش‌برانگیزترین موضوعات مورد بحث در فیزیک بوده وبه‌تازگی ارتباطی میان این موضوع و سیاه‌چاله‌ها کشف شده است.

شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی دانشمندان با استفاده از آرشیوه تصاویر تلسکوپ فضایی هابل موفق به شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شدند.

اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا رفت اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا رفت آژانس فضایی اروپا اولین ماهواره تمام برقی خود را از پایگاه فضایی آریان به فضا پرتاب کرد.

تصاویری از مریخ نورد جدید ناسا را ببینید تصاویری از مریخ نورد جدید ناسا را ببینید ناسا از اواخر سال ۲۰۱۶ مشغول ساخت مریخ نوردی است که شباهت زیادی به اتومبیل «بت موبیل» دارد. این مریخ نورد با انرژی خورشیدی کار می کند. همچنین دارای یک آزمایشگاه مخصوص خود است.

برخورد ۲ کهکشان به روایت ناسا! +تصاویر برخورد ۲ کهکشان به روایت ناسا! +تصاویر ناسا اطلاعات جالبی از روند برخورد دو کهکشان منتشر کرده است.

اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا می‌رود اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا می‌رود آژانس فضایی اروپا قصد دارد اولین موشک تمام برقی خود را از پایگاه فضایی آریان به فضا پرتاب کند.

برنامه بلند پروازانه فضایی؛چین شهاب سنگ شکار می کند برنامه بلند پروازانه فضایی؛چین شهاب سنگ شکار می کند چین قصد دارد در فضا شهاب سنگ شکار کند و به مدار ماه بفرستد. این کشور در مرحله بعد قصد دارد مواد معدنی شهاب سنگ ها را نیز استخراج کند.

ناسا تصاویری از سحابی ناسا تصاویری از سحابی "خرچنگ" منتشر کرد ناسا با تلفیق داده‌های دریافت شده از پنج تلسکوپ مختلف، جدیدترین تصاویر را از سحابی "خرچنگ" منتشر کرد.

فرود فضاپیمای محرمانه نیروی هوایی آمریکا پس از ۷۲۰ روز فرود فضاپیمای محرمانه نیروی هوایی آمریکا پس از ۷۲۰ روز نیروی هوایی آمریکا اعلام کرد، فضاپیمای بدون سرنشین X- ۳۷B روز یکشنبه در پایگاه فضایی کندی ناسا در فلوریدا در پی تکمیل ماموریت محرمانه‌ای در مدار زمین که حدود دو سال به طول انجامید، فرود آمده است.