سه ماهواره ایرانی در نوبت پرتاب/پرتاب یک ماهواره طی سه ماه آینده

قائم مقام سازمان فضایی ایران گفت: امیدواریم در نیمه اول سال جاری یک پرتاب ماهواره با لحاظ آمادگی‌های تکنیکی و فنی صورت گیرد. سه ماهواره ایرانی در نوبت پرتاب/پرتاب یک ماهواره طی سه ماه آینده

حمید فاضلی در حاشیه بازدید دبیر کل سازمان همکاری‌های فضایی آسیا و اقیانوسیه از دانشگاه علم و صنعت در گفت‌وگو با خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) با بیان این‌که در حال حاضر سه ماهواره تدبیر مربوط به دانشگاه علم و صنعت، ماهواره شریف ست مربوط به دانشگاه شریف و ماهواره فجر از مجموعه صاایران را در نوبت پرتاب داریم تصریح کرد: ترتیب و زمان پرتاب این ماهواره‌ها به میزان آمادگی‌های تکنیکی و فنی بستگی دارد.

وی با ابراز امیدواری نسبت به پرتاب هر سه ماهواره تا پایان سال اظهار امیدواری کرد که با آمادگی و لحاظ شرایط لازم در نیمه اول سال جاری یک پرتاب داشته باشیم.

فاضلی با بیان این‌که کشور در مجموع کارنامه خوبی را در حوزه فعالیت‌های فضایی داشته‌است، اظهار امیدواری کرد که با حمایت‌های دولت تدبیر و امید این گونه فعالیت‌ها ارتقا یابد.

قائم مقام سازمان فضایی ایران به بازدید دبیر کل سازمان همکاری‌های فضایی آسیا و اقیانوسیه از سازمان فضایی ایران اشاره کرد و گفت: همچنین امروز بازدیدی از دانشگاه علم و صنعت صورت گرفت و پس از آن در نظر است بازدیدی از امکانات ماهواره‌ای دانشگاه امیرکبیر نیز صورت گیرد.

ارسال نخستین کاوشگر به سیاره پروکسیما بی تا سال ۲۰۴۰ ارسال نخستین کاوشگر به سیاره پروکسیما بی تا سال ۲۰۴۰ پروکسیما بی، یک سیاره فرا خورشیدی است که شباهت‌های بسیاری به زمین دارد.

پرتاب بعدی اسپیس‌ ایکس، آغاز عصری جدید پرتاب بعدی اسپیس‌ ایکس، آغاز عصری جدید وزارت دفاع آمریکا برای نخستین بار ازاسپیس‌ایکسبرای یک مأموریت استفاده خواهد کرد. در این مأموریت، اسپیس‌ایکس یک ماهواره‌ی جاسوسی دولتی را برایدفتر ملی شناسایی (NRO) در مدار قرار خواهد داد.

آغاز مأموریت خودکشی فضاپیمای «کاسینی» آغاز مأموریت خودکشی فضاپیمای «کاسینی» ناسا فضاپیمای «کاسینی» را برای انجام آخرین مأموریت آن و سقوط بر روی زحل، به سمت این سیاره پرتاب کرد.

دو کهکشان‌ مارپیچی دوردست دو کهکشان‌ مارپیچی دوردست ناسا تصویری از دو کهکشان مارپیچی در حال چرخش در فاصله ۵۵ میلیون سال نوری از زمین منتشر کرده است.

رویترز: تیم فضایی روسی – آمریکایی به ایستگاه فضایی بین المللی رسید رویترز: تیم فضایی روسی – آمریکایی به ایستگاه فضایی بین المللی رسید دو فضانورد روسی و آمریکایی که امروز با پرتاب موشک سایوز راهی ایستگاه فضایی بین المللی شده بودند، دقایقی پیش به مقصد رسیدند .

اولین فضاپیمای بدون سرنشین چین به فضا پرتاب شد اولین فضاپیمای بدون سرنشین چین به فضا پرتاب شد چین نخستین فضاپیمای بدون سرنشین خود را با استفاده از موشک مارس ۷ به فضا پرتاب کرد .

چین و روسیه دو فضاپیما پرتاب کردند چین و روسیه دو فضاپیما پرتاب کردند منابع خبری از پرتاب موفقیت آمیز دو فضاپیمای مجزا توسط چین و روسیه خبر دادند. فضاپیمای روسیه عازم ایستگاه فضایی بین‌المللی و فضاپیمای چین عازم ایستگاه فضایی این کشور شد.

بیابان ها و مریخ مسکونی می شوند! بیابان ها و مریخ مسکونی می شوند! یکی از موسسان شرکت اپل پیش بینی های جالبی درباره آینده فناوری مطرح کرده است بر اساس این پیش بینی ها زندگی شهری در بیابانها امکانپذیر می شود.

پیشرفت فناوری تهیه اولین عکس از یک سیاه چاله را ممکن کرد پیشرفت فناوری تهیه اولین عکس از یک سیاه چاله را ممکن کرد فضانوردان با استفاده از یک تلسکوپ پیشرفته موسوم به Event Horizon توانسته‌اند عکسی تهیه کنند که به احتمال زیاد مربوط به یک سیاه چاله فضایی است.

حرکت بیش از ۲ میلیون ستاره در کهکشان حرکت بیش از ۲ میلیون ستاره در کهکشان ​آژانس فضایی اروپا فیلمی از حرکت بیش از دو میلیون ستاره در کهکشان منتشر کرده است.

تاخیر در آغاز ماموریت های اولیه مریخ نورد ناسا تاخیر در آغاز ماموریت های اولیه مریخ نورد ناسا به نظر می‌رسد مأموریت‌های فضایی ناسا در پروژه‌ی فتح مریخ با چالش‌های متعددی همراه شده است.

ترامپ به دنبال حفر معدن و استخراج منابع کره ماه ترامپ به دنبال حفر معدن و استخراج منابع کره ماه اگرچه در بودجه پیشنهادی دولت ترامپ برای سال ۲۰۱۸ از سهم وزارت انرژی و برخی نهادهای دیگر کاسته شده، اما بودجه ناسا تنها یک درصد کمتر شده است .