ماهواره «تدبیر» در انتظار پرواز/ساخت ماهواره سنجش از دور «ظفر » تا پایان سال

رییس مرکز تحقیقات ماهواره‌یی دانشگاه علم و صنعت از ساخت ماهواره سنجش از دور دانشگاه علم و صنعت با عنوان ماهواره ظفر خبر داد و گفت:‌ امیدواریم تا پایان سال جاری این ماهواره جهت پرتاب به سازمان فضایی ارائه شود. ماهواره «تدبیر» در انتظار پرواز/ساخت ماهواره سنجش از دور «ظفر » تا پایان سال

دکتر حسین بلندی، امروز در حاشیه بازدید دبیر کل سازمان همکاری‌های فضایی آسیا و اقیانوسیه از دانشگاه علم و صنعت در گفت‌وگو با خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) با ارائه‌ای آخرین وضعیت ماهواره‌های در دست اقدام دانشگاه علم و صنعت به ماهواره تدبیر اشاره کرد و گفت: ماهواره تدبیر نمونه‌ای پیشرفته ماهواره نوید است و درواقع چهار برابر از نظر عملکردی، تصویربرداری و موقعیت یابی بهتر از ماهواره نوید می‌باشد.

وی دوربین با وضوع بالا، سیستم تعیین مدیریت، سیستم ذخیره و ارسال پیام برای ۱۶ گیرنده و طول عمر مداری تا دو ماه را ازجمله ویژگی‌های ماهواره تدبیر عنوان کردو گفت:‌ا ین ماهواره درحال حاضر تحویل سازمان فضایی داده شده است.

بلندی دیگر ماهواره‌ در دست ساخت دانشگاه علم و صنعت را ماهواره سنجش از دور ظفر عنوان کرد و گفت: این ماهواره امکان گرفتن تصویر با وضوح ۲۲.۵ متری و تعیین موقعیت را داراست و علاوه بر آن دارای محموله ذخیره و ارسال همزمان داده به ۲۵۶ کاربر است.

رییس مرکز تحقیقات ماهواره‌یی دانشگاه علم و صنعت اظهار امیدواری کرد که ماهواره ظفر تا پایان سال جاری برای پرتاب تحویل سازمان فضایی داده شود.

به گفته وی، همچنین ماهواره‌های دیگری با دقت و قدرت تصویربرداری‌های بالاتر در دستور کار دانشگاه علم و صنعت قرار دارد که با تایید سازمان فضایی در این زمینه اطلاع رسانی می‌شود.

عکس روز ناسا / کهکشانی بزرگتر از راه شیری عکس روز ناسا / کهکشانی بزرگتر از راه شیری عکس روز نشنال جئوگرافی به کهکشانی بزرگتر از راه شیری به نام NGC ۶۷۴۴ اختصاص یافته است.

تسلط ابرهای طوفانی بر تسلط ابرهای طوفانی بر "مشتری" + عکس تصاویری که اخیرا از سوی ناسا منتشر شده است، حکایت از وقوع طوفانی عظیم و وسیع در سیاره مشتری دارد.

پرتاب موفقیت آمیز موشک ماهواره بر در نیوزیلند پرتاب موفقیت آمیز موشک ماهواره بر در نیوزیلند نیوزیلند پس از چند بار تاخیر با پرتاب موفقیت آمیز موشک ماهواره بر 'الکترون' به باشگاه انحصاری رقابت فضایی پیوست.

دنیای آهن و نیکل سرگردان در فضا؛ناسا این سیارک را به زمین نمی آورد دنیای آهن و نیکل سرگردان در فضا؛ناسا این سیارک را به زمین نمی آورد ناسا بررسی دقیقی سیارکی را دنبال می کند که اگر روزی به زمین منتقل شود اقتصاد دنیا سقوط می کند.

رونمایی از مریخ‌نورد جدید ناسا رونمایی از مریخ‌نورد جدید ناسا ناسا طرح‌ها و تصاویر مفهومی از نسل آینده مریخ نوردها را به نمایش گذاشت. نسل جدید این ربات‌ها فوق‌العاده به نظر می‌رسند و این ربات جدید "مریخ‌نورد ۲۰۲۰" نام خواهد داشت.

روسیه ماهواره نظامی به فضا فرستاد روسیه ماهواره نظامی به فضا فرستاد روسیه در چارچوب برنامه های گسترش توان دفاعی و نظارت ماهواره ای این کشور یک دستگاه ماهواره پیشرفته نظامی به فضا فرستاد.

با پرتابگر اپسکو؛ماهواره مکعب دانشجویی به فضا پرتاب می شود با پرتابگر اپسکو؛ماهواره مکعب دانشجویی به فضا پرتاب می شود رئیس سازمان فضایی ایران از موافقت سازمان همکاریهای فضایی آسیا و اقیانوسیه (اپسکو) برای پرتاب ماهواره دانشجویی مکعب ایرانی به فضا خبر داد.

ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا فضانوردان مستقر در ایستگاه فضایی بین‌المللی موفق شدند ماموریت اضطراری خود را با موفقیت انجام دهند.

قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان که همکاری‌های گسترده فضایی با روسیه دارد در آینده‌ای نزدیک همراه این کشور برای ساخت یک موشک فضاپیما با تازه ترین فناوری‌ها اقدام می‌کند.