آغاز ساخت مریخ‌نورد جدید ناسا

کار ساخت سومین مریخ‌نورد ناسا با هدف بررسی پوسته، گوشته و هسته سیاره‌سرخ به زودی آغاز خواهد شد. آغاز ساخت مریخ‌نورد جدید ناسا

مأموریت اصلی کاوشگر سه پا InSight تعیین جامد یا مایع بودن هسته مریخ و علت فقدان صفحات تکتونیکی بر روی پوسته این سیاره عنوان شده است.

این کاوشگر ۴۲۵ میلیون دلاری علاوه بر بهره‌مندی از بازوهای رباتیک و دو ابزار جدید شامل «آزمایش لرزه‌ای برای ساختار داخلی» و «جریان حرارت و خواص فیزیکی»، مجهز به لرزه‌سنج و میله حفاری است که امکان نفوذ به عمق ۲.۷ تا ۴.۵ متری و بررسی ساختار داخلی پوسته، گوشته و هسته مریخ را فراهم می‌کند.

در طول ۷۲۰ روز مأموریت در سیاره سرخ، مریخ‌نورد InSight برای نخستین‌بار اطلاعات جدیدی از ساختار داخلی این سیاره تهیه و در اختیار محققان قرار خواهد داد.

تیم علمی بین‌المللی شامل محققانی از کشورهای اتریش، بلژیک، کانادا، فرانسه، آلمان، ژاپن، لهستان، اسپانیا، سوئیس و انگلیس با محققان آزمایشگاه پیشرانش جت (JPL) ناسا در این پروژه همکاری می‌کنند.

ناسا در حال حاضر چهار سایت فرود ایمن را برای این کاوشگر در نظر گرفته است که عمدتا صاف، دارای سنگ‌های اندک و شیب بسیار کم هستند؛ اما سایت نهایی فرود با استفاده از نتایج مطالعات صورت گرفته توسط مدارگرد اکتشافی مریخ (MRO) تعیین خواهد شد.

طبق برنامه‌ریزی صورت گرفته، مریخ‌نورد جدید ناسا ماه مارس ۲۰۱۶ از پایگاه نیروی هوایی واندنبرگ در کالیفرنیا به فضا پرتاب شده و شش ماه بعد بر سطح این سیاره فرود خواهد آمد.

اطلاعات جمع‌آوری شده توسط مریخ‌نورد InSight به انجام سفر سرنشین‌دار به مریخ در دهه ۲۰۳۰ میلادی کمک خواهد کرد.

سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ پایان دنیا همواره یکی از چالش‌برانگیزترین موضوعات مورد بحث در فیزیک بوده وبه‌تازگی ارتباطی میان این موضوع و سیاه‌چاله‌ها کشف شده است.

شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی دانشمندان با استفاده از آرشیوه تصاویر تلسکوپ فضایی هابل موفق به شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شدند.

اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا رفت اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا رفت آژانس فضایی اروپا اولین ماهواره تمام برقی خود را از پایگاه فضایی آریان به فضا پرتاب کرد.

تصاویری از مریخ نورد جدید ناسا را ببینید تصاویری از مریخ نورد جدید ناسا را ببینید ناسا از اواخر سال ۲۰۱۶ مشغول ساخت مریخ نوردی است که شباهت زیادی به اتومبیل «بت موبیل» دارد. این مریخ نورد با انرژی خورشیدی کار می کند. همچنین دارای یک آزمایشگاه مخصوص خود است.

برخورد ۲ کهکشان به روایت ناسا! +تصاویر برخورد ۲ کهکشان به روایت ناسا! +تصاویر ناسا اطلاعات جالبی از روند برخورد دو کهکشان منتشر کرده است.

اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا می‌رود اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا می‌رود آژانس فضایی اروپا قصد دارد اولین موشک تمام برقی خود را از پایگاه فضایی آریان به فضا پرتاب کند.

برنامه بلند پروازانه فضایی؛چین شهاب سنگ شکار می کند برنامه بلند پروازانه فضایی؛چین شهاب سنگ شکار می کند چین قصد دارد در فضا شهاب سنگ شکار کند و به مدار ماه بفرستد. این کشور در مرحله بعد قصد دارد مواد معدنی شهاب سنگ ها را نیز استخراج کند.

ناسا تصاویری از سحابی ناسا تصاویری از سحابی "خرچنگ" منتشر کرد ناسا با تلفیق داده‌های دریافت شده از پنج تلسکوپ مختلف، جدیدترین تصاویر را از سحابی "خرچنگ" منتشر کرد.

فرود فضاپیمای محرمانه نیروی هوایی آمریکا پس از ۷۲۰ روز فرود فضاپیمای محرمانه نیروی هوایی آمریکا پس از ۷۲۰ روز نیروی هوایی آمریکا اعلام کرد، فضاپیمای بدون سرنشین X- ۳۷B روز یکشنبه در پایگاه فضایی کندی ناسا در فلوریدا در پی تکمیل ماموریت محرمانه‌ای در مدار زمین که حدود دو سال به طول انجامید، فرود آمده است.