ناسا به دنبال ماموریت‌های ارزان برای سفر به اروپا

ناسا به دنبال دریافت طرح‌هایی برای ماموریت‌های مقرون‌به‌صرفه به یکی از قمرهای سیاره مشتری است. ناسا به دنبال ماموریت‌های ارزان برای سفر به اروپا

قمر اروپا یکی از خوش‌آتیه‌ترین مکان‌ها برای کنکاش حیات در منظومه شمسی است با این حال، ماموریت‌های فضایی به آن معدود بوده و بسیاری از پرسش‌ها پیرامون این جرم منجمد بی‌پاسخ مانده است.

هم‌اکنون در تلاش برای انجام تحقیقات کلیدی درباره این جسم کیهانی، ناسا طی اعلامیه «تقاضای اطلاعات» (RFI) از جوامع مهندسی و علمی خواسته است ایده‌هایی را برای ماموریت به قمر اروپا تا پایان ماه مه ارائه دهند.

تمرکز این آگهی بر مفاهیمی است که هزینه‌ آن‌ها به جز موشکی که این ماموریت‌ها را به فضا می‌برد، کمتر از یک میلیارد دلار باشد. همچنین، هر طرحی باید بسیاری از اولویت‌هایی علمی را برآورده کند که «تحقیقات دهه‌ای علوم سیاره‌ای ۲۰۱۱ » متعلق به «شورای ملی تحقیقات» برای مطالعه اروپا عنوان کرده است.

ناسا در سال‌های گذشته طیفی از طرح‌های ماموریتی و مفاهیم را مطالعه کرده و هم‌اکنون در حال سرمایه‌گذاری روی توسعه فناوری‌هایی است که برای ابزار علمی و ماموریت‌ به قمر اروپا موردنیاز هستند. در آخرین بوجه‌بندی برای این آژانس، کنگره امریکا ۸۰ میلیون دلار را به این کار اختصاص داد.

یافته‌های علمی پیشین به وجود یک اقیانوس آب مایع زیر پوسته یخی اروپا اشاره دارد که آن را کاملا پوشانده و شامل آب بیشتری در مقایسه با تمامی اقیانوس‌های زمین است.

منبع:ایسنا

سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ پایان دنیا همواره یکی از چالش‌برانگیزترین موضوعات مورد بحث در فیزیک بوده وبه‌تازگی ارتباطی میان این موضوع و سیاه‌چاله‌ها کشف شده است.

شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی دانشمندان با استفاده از آرشیوه تصاویر تلسکوپ فضایی هابل موفق به شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شدند.

اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا رفت اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا رفت آژانس فضایی اروپا اولین ماهواره تمام برقی خود را از پایگاه فضایی آریان به فضا پرتاب کرد.

تصاویری از مریخ نورد جدید ناسا را ببینید تصاویری از مریخ نورد جدید ناسا را ببینید ناسا از اواخر سال ۲۰۱۶ مشغول ساخت مریخ نوردی است که شباهت زیادی به اتومبیل «بت موبیل» دارد. این مریخ نورد با انرژی خورشیدی کار می کند. همچنین دارای یک آزمایشگاه مخصوص خود است.

برخورد ۲ کهکشان به روایت ناسا! +تصاویر برخورد ۲ کهکشان به روایت ناسا! +تصاویر ناسا اطلاعات جالبی از روند برخورد دو کهکشان منتشر کرده است.

اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا می‌رود اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا می‌رود آژانس فضایی اروپا قصد دارد اولین موشک تمام برقی خود را از پایگاه فضایی آریان به فضا پرتاب کند.

برنامه بلند پروازانه فضایی؛چین شهاب سنگ شکار می کند برنامه بلند پروازانه فضایی؛چین شهاب سنگ شکار می کند چین قصد دارد در فضا شهاب سنگ شکار کند و به مدار ماه بفرستد. این کشور در مرحله بعد قصد دارد مواد معدنی شهاب سنگ ها را نیز استخراج کند.

ناسا تصاویری از سحابی ناسا تصاویری از سحابی "خرچنگ" منتشر کرد ناسا با تلفیق داده‌های دریافت شده از پنج تلسکوپ مختلف، جدیدترین تصاویر را از سحابی "خرچنگ" منتشر کرد.

فرود فضاپیمای محرمانه نیروی هوایی آمریکا پس از ۷۲۰ روز فرود فضاپیمای محرمانه نیروی هوایی آمریکا پس از ۷۲۰ روز نیروی هوایی آمریکا اعلام کرد، فضاپیمای بدون سرنشین X- ۳۷B روز یکشنبه در پایگاه فضایی کندی ناسا در فلوریدا در پی تکمیل ماموریت محرمانه‌ای در مدار زمین که حدود دو سال به طول انجامید، فرود آمده است.