دانشمندان ناسا: حیات زمینی از کف دریا آغاز شده است

پژوهش جدید دانشمندان ناسا با در کنار هم قرار دادن یافته‌های چند دهه تحقیق، اولین شواهد از امکان آغاز حیات زمینی را در میلیاردها سال قبل در کف دریا ارائه کرده است. دانشمندان ناسا: حیات زمینی از کف دریا آغاز شده است

در این فرضیه «جهان آبی»، حیات ممکن است در سالهای بسیار دور زمانی که اقیانوسهای زمین در سراسر سیاره در حال تلاطم بودند، در داخل چشمه‌های آب گرم و آرام در کف دریا شکل گرفته باشد.

این یافته‌ها در تضاد با نظریه قبلی قرار دارند که بر اساس آن، حیات احتمالا ابتدا در اطراف منافذ مایعات اسیدی داغ ایجاد شده است.

نظریه جهان آبی نشان می‌دهد که منافذ گرمابی قلیایی یک عدم توازن با دریاهای باستانی اسیدی ایجاد کرده بودند. این عدم توازن می‌تواند انرژی به اصطلاح رایگانی برای ظهور حیات ارائه کرده باشد.

در حقیقت منافذ ممکن است دو عدم توازن شیمیایی ایجاد کرده باشند. یکی زمانی است که پروتونها – یونهای هیدروژن- بیشتر در بیرون دودکشهای منافذ یا همان غشاهای معدنی متمرکز شده و یا ممکن است به گرادیان پروتون برای تولید انرژی ضربه وارد شده باشد، چیزی که بدن انسان نیز همیشه در ساختار سلولی میتوکندریا انجام می‌دهد.

دومین عدم توازن می‌تواند شامل یک گرادیان الکتریکی بین مایعات گرمابی و اقیانوس بوده باشد. میلیاردها سال قبل، زمانی که زمین جوان بود، اقیانوسهای آن غنی از دی‌اکسیدکربن بودند. هنگامی که دی‌اکسیدکربن اقیانوس و سوختهای منافذ –هیدروژن و متان- با هم در دیواره دودکش تلاقی پیدا کردند، الکترونها منتقل شدند. این واکنشها ممکن است ترکیبات پیچیده‌تر حاوی کربن یا مواد آلی را که برای حیات ضروری هستند، تولید کرده باشند.

مانند همه اشکال پیشرفته حیات، آنزیمها کلید رویداد واکنشهای شیمیایی هستند. در اقیانوسهای باستانی، مواد معدنی ممکن است مانند آنزیمها رفتار کرده و با مواد شیمیایی شناور اطراف تعامل داشته و واکنشهایی ایجاد کرده باشد. در نظریه جهان آبی، دو گونه مختلف موتورهای معدنی ممکن است در دیواره ساختارهای دودکش قرار گرفته باشند.

تصور می‌شود که یکی از موتورهای کوچک از ماده معدنی موسوم به زنگ سبز استفاده کرده و به آن اجازه داده تا از گرادیان پروتون برای تولید یک مولکول حاوی فسفات که انرژی را ذخیره می‌کند، بهره ببرد. موتور دیگر احتمالا بر یک فلز نادر موسوم به مولیبدنوم تکیه داشته که در بدن انسان نیز در بسیاری از آنزیمها وجود دارد. این فلز به انتقال دو الکترون در یک زمان کمک کرده که در هدایت واکنشهای شیمیایی خاص مفید هستند.

پژوهش جدید توسط محققان آزمایشگاه جت پیشرانه ناسا و تیم جهانهای یخی در موسسه اخترزیست‌شناسی ناسا انجام و جزئیات آن در مجله Astrobiology منتشر شده است.

منبع:ایسنا

انتشار اولین عکس‌های کاسینی از قلب حلقه‌های زحل انتشار اولین عکس‌های کاسینی از قلب حلقه‌های زحل کاوشگر کاسینی اولین بخش از داده‌های گردآوری شده طی اولین شیرجه‌اش در میان اتمسفر سیاره زحل را به زمین ارسال کرد.

قرار گرفتن شش فضانورد در مدار مریخ تا سال ۲۰۲۸ قرار گرفتن شش فضانورد در مدار مریخ تا سال ۲۰۲۸ اقدام ویژه ناسا برای سکونت در بیرون از کره خاکی اعلام شد.

تاریخچه اکتشافات مهم نجوم تاریخچه اکتشافات مهم نجوم نجوم مطالعه مواد و مقدمه‌ای است درباره فرآیند بوجود آمدن آنچه در آنسوی جو زمین بوده و آسمان و کهکشان‌ها را شامل می‌شود.

ارسال نخستین کاوشگر به سیاره پروکسیما بی تا سال ۲۰۴۰ ارسال نخستین کاوشگر به سیاره پروکسیما بی تا سال ۲۰۴۰ پروکسیما بی، یک سیاره فرا خورشیدی است که شباهت‌های بسیاری به زمین دارد.

اولین فضاپیمای باری چین در آزمایشگاه فضایی این کشور پهلو گرفت اولین فضاپیمای باری چین در آزمایشگاه فضایی این کشور پهلو گرفت مرکز کنترل هوافضای پکن اعلام کرد: اولین فضاپیمای باری چین موفق شد در اولین آزمایشگاه فضایی در حال چرخش این کشور پهلو بگیرد.

پرتاب بعدی اسپیس‌ ایکس، آغاز عصری جدید پرتاب بعدی اسپیس‌ ایکس، آغاز عصری جدید وزارت دفاع آمریکا برای نخستین بار ازاسپیس‌ایکسبرای یک مأموریت استفاده خواهد کرد. در این مأموریت، اسپیس‌ایکس یک ماهواره‌ی جاسوسی دولتی را برایدفتر ملی شناسایی (NRO) در مدار قرار خواهد داد.

آغاز مأموریت خودکشی فضاپیمای «کاسینی» آغاز مأموریت خودکشی فضاپیمای «کاسینی» ناسا فضاپیمای «کاسینی» را برای انجام آخرین مأموریت آن و سقوط بر روی زحل، به سمت این سیاره پرتاب کرد.

دو کهکشان‌ مارپیچی دوردست دو کهکشان‌ مارپیچی دوردست ناسا تصویری از دو کهکشان مارپیچی در حال چرخش در فاصله ۵۵ میلیون سال نوری از زمین منتشر کرده است.

رویترز: تیم فضایی روسی – آمریکایی به ایستگاه فضایی بین المللی رسید رویترز: تیم فضایی روسی – آمریکایی به ایستگاه فضایی بین المللی رسید دو فضانورد روسی و آمریکایی که امروز با پرتاب موشک سایوز راهی ایستگاه فضایی بین المللی شده بودند، دقایقی پیش به مقصد رسیدند .

اولین فضاپیمای بدون سرنشین چین به فضا پرتاب شد اولین فضاپیمای بدون سرنشین چین به فضا پرتاب شد چین نخستین فضاپیمای بدون سرنشین خود را با استفاده از موشک مارس ۷ به فضا پرتاب کرد .

چین و روسیه دو فضاپیما پرتاب کردند چین و روسیه دو فضاپیما پرتاب کردند منابع خبری از پرتاب موفقیت آمیز دو فضاپیمای مجزا توسط چین و روسیه خبر دادند. فضاپیمای روسیه عازم ایستگاه فضایی بین‌المللی و فضاپیمای چین عازم ایستگاه فضایی این کشور شد.

بیابان ها و مریخ مسکونی می شوند! بیابان ها و مریخ مسکونی می شوند! یکی از موسسان شرکت اپل پیش بینی های جالبی درباره آینده فناوری مطرح کرده است بر اساس این پیش بینی ها زندگی شهری در بیابانها امکانپذیر می شود.