قطع همکاری های ناسا با روسیه بر سر مسئله ی اوکراین

ناسا از قطع تمامی همکاری‌های فضایی خود با روسیه بجز همکاری مشترک در ایستگاه فضایی بین‌المللی (ISS) خبر داد. قطع همکاری های ناسا با روسیه بر سر مسئله ی اوکراین

به گزارش اسپیس دیلی ناسا هفته گذشته اعلام کرد که با بالا گرفتن تنش سیاسی میان روسیه و اوکراین، تمامی همکاری های خود را با روسیه به جز فعالیت‌های مشترک ایستگاه فضایی بین‌المللی و نشست های بین المللی در کشورهای دیگر، به حالت تعلیق درآورده است. این در حالی است که آژانس فضایی روسیه اظهار داشت که آمریکا در همکاری فضایی با روسیه همچنان موضع ملایمی دارد.

تمامی فعالیت‌های فضایی در ایستگاه فضایی بین‌المللی (ISS) از شمول تحریم‌های اخیر ناسا مستثنی شده‌اند و فضانوردان دو کشور به همکاری دو جانبه برای حفظ عملیات مستمر و ایمن در فضا ادامه خواهند داد.

تحریم‌های جدید علیه روسیه در حالی از سوی ناسا اعمال شده است که آمریکا پس از بازنشستگی برنامه شاتل فضایی، از کپسول فضایی سایوز روسیه برای ارسال فضانوردان به ISS استفاده می‌کند؛ به تازگی سه خدمه جدید ایستگاه فضایی شامل فضانورد ناسا به همراه دو کیهان‌نورد روس توسط کپسول فضایی سایوز TMA-۱۲M به مدار زمین منتقل شدند.

به گزارش اسپیس دیلی ناسا همچنان به پروژه های تحقیقاتی مشترک از جمله برنامه بایون و حضور در ۴۰ کنفرانس بین المللی در خصوص اکتشافات فضایی در مسکو ادامه می دهد. آژانس فضایی روسیه اعلام کرد که ما گفتگوهای خود را با شرکای آمریکایی خود متوقف نخواهیم کرد و موضع وزارت خارجه ایالات متحده در همکاری با روسیه ملایم تر شده است.

منبع:هیتنا

عکس روز ناسا / کهکشانی بزرگتر از راه شیری عکس روز ناسا / کهکشانی بزرگتر از راه شیری عکس روز نشنال جئوگرافی به کهکشانی بزرگتر از راه شیری به نام NGC ۶۷۴۴ اختصاص یافته است.

تسلط ابرهای طوفانی بر تسلط ابرهای طوفانی بر "مشتری" + عکس تصاویری که اخیرا از سوی ناسا منتشر شده است، حکایت از وقوع طوفانی عظیم و وسیع در سیاره مشتری دارد.

پرتاب موفقیت آمیز موشک ماهواره بر در نیوزیلند پرتاب موفقیت آمیز موشک ماهواره بر در نیوزیلند نیوزیلند پس از چند بار تاخیر با پرتاب موفقیت آمیز موشک ماهواره بر 'الکترون' به باشگاه انحصاری رقابت فضایی پیوست.

دنیای آهن و نیکل سرگردان در فضا؛ناسا این سیارک را به زمین نمی آورد دنیای آهن و نیکل سرگردان در فضا؛ناسا این سیارک را به زمین نمی آورد ناسا بررسی دقیقی سیارکی را دنبال می کند که اگر روزی به زمین منتقل شود اقتصاد دنیا سقوط می کند.

رونمایی از مریخ‌نورد جدید ناسا رونمایی از مریخ‌نورد جدید ناسا ناسا طرح‌ها و تصاویر مفهومی از نسل آینده مریخ نوردها را به نمایش گذاشت. نسل جدید این ربات‌ها فوق‌العاده به نظر می‌رسند و این ربات جدید "مریخ‌نورد ۲۰۲۰" نام خواهد داشت.

روسیه ماهواره نظامی به فضا فرستاد روسیه ماهواره نظامی به فضا فرستاد روسیه در چارچوب برنامه های گسترش توان دفاعی و نظارت ماهواره ای این کشور یک دستگاه ماهواره پیشرفته نظامی به فضا فرستاد.

با پرتابگر اپسکو؛ماهواره مکعب دانشجویی به فضا پرتاب می شود با پرتابگر اپسکو؛ماهواره مکعب دانشجویی به فضا پرتاب می شود رئیس سازمان فضایی ایران از موافقت سازمان همکاریهای فضایی آسیا و اقیانوسیه (اپسکو) برای پرتاب ماهواره دانشجویی مکعب ایرانی به فضا خبر داد.

ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا ماموریت اضطراری در ایستگاه فضایی انجام شد؛راهپیمایی ۲ ساعت و ۴۶ دقیقه‌ای در فضا فضانوردان مستقر در ایستگاه فضایی بین‌المللی موفق شدند ماموریت اضطراری خود را با موفقیت انجام دهند.

قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان موشک فضاپیما می‌سازد قزاقستان که همکاری‌های گسترده فضایی با روسیه دارد در آینده‌ای نزدیک همراه این کشور برای ساخت یک موشک فضاپیما با تازه ترین فناوری‌ها اقدام می‌کند.