پرتاب ماهواره ی جدید مصر از قزاقستان

مصر ماهواره جدیدی را با نام Egyptsat از پایگاه فضایی بایکونور واقع در قزاقستان به منظور افزایش تحقیقات علمی مدرن به فضا پرتاب خواهد کرد. پرتاب ماهواره ی جدید مصر از قزاقستان

دولت مصر اعلام کرد که پرتاب این ماهواره با هدف حمایت از حضور مصر در فعالیت های فضایی و افزایش فرصت های سرمایه گذاری های جدید بوده و به توسعه زمینه هایی مانند اکتشافات نفت و گاز و ایجاد یک آژانس فضایی در مصر کمک می کند.

ماهواره Egyptsat توانایی تصویربرداری با دقت یک متر را دارد و روی مدار خورشید آهنگ در ارتفاع ۷۰۰ کیلومتر ماموریت خود را انجام می دهد. هزینه این ماهواره جدید در حدود ۳۰۰ میلیون پوند مصر (نزدیک به ۴۳ میلیون دلار آمریکا) می باشد.

این پرتاب اولین تلاش مصر در ارسال ماهواره به فضا نیست؛ پیش از این ماهواره های Egypt Sat ۱ و Egypt Sat ۲ به فضا پرتاب شدند اما هر دوی این ماهواره ها از بین رفتند. مصر در حال حاضر دارای دو ماهواره ارتباطی، نایلست ۱ و نایلست ۲، است که ارائه دهنده خدمات پخش برنامه را بر عهده دارد.

منبع:هیتنا

سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ سرنوشت ما و جهان هستی در پایان دنیا چه خواهد بود؟ پایان دنیا همواره یکی از چالش‌برانگیزترین موضوعات مورد بحث در فیزیک بوده وبه‌تازگی ارتباطی میان این موضوع و سیاه‌چاله‌ها کشف شده است.

شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی دانشمندان با استفاده از آرشیوه تصاویر تلسکوپ فضایی هابل موفق به شناسایی قمر سومین سیاره کوتوله منظومه شمسی شدند.

اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا رفت اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا رفت آژانس فضایی اروپا اولین ماهواره تمام برقی خود را از پایگاه فضایی آریان به فضا پرتاب کرد.

تصاویری از مریخ نورد جدید ناسا را ببینید تصاویری از مریخ نورد جدید ناسا را ببینید ناسا از اواخر سال ۲۰۱۶ مشغول ساخت مریخ نوردی است که شباهت زیادی به اتومبیل «بت موبیل» دارد. این مریخ نورد با انرژی خورشیدی کار می کند. همچنین دارای یک آزمایشگاه مخصوص خود است.

برخورد ۲ کهکشان به روایت ناسا! +تصاویر برخورد ۲ کهکشان به روایت ناسا! +تصاویر ناسا اطلاعات جالبی از روند برخورد دو کهکشان منتشر کرده است.

اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا می‌رود اولین ماهواره تمام الکتریکی اروپا به فضا می‌رود آژانس فضایی اروپا قصد دارد اولین موشک تمام برقی خود را از پایگاه فضایی آریان به فضا پرتاب کند.

برنامه بلند پروازانه فضایی؛چین شهاب سنگ شکار می کند برنامه بلند پروازانه فضایی؛چین شهاب سنگ شکار می کند چین قصد دارد در فضا شهاب سنگ شکار کند و به مدار ماه بفرستد. این کشور در مرحله بعد قصد دارد مواد معدنی شهاب سنگ ها را نیز استخراج کند.

ناسا تصاویری از سحابی ناسا تصاویری از سحابی "خرچنگ" منتشر کرد ناسا با تلفیق داده‌های دریافت شده از پنج تلسکوپ مختلف، جدیدترین تصاویر را از سحابی "خرچنگ" منتشر کرد.

فرود فضاپیمای محرمانه نیروی هوایی آمریکا پس از ۷۲۰ روز فرود فضاپیمای محرمانه نیروی هوایی آمریکا پس از ۷۲۰ روز نیروی هوایی آمریکا اعلام کرد، فضاپیمای بدون سرنشین X- ۳۷B روز یکشنبه در پایگاه فضایی کندی ناسا در فلوریدا در پی تکمیل ماموریت محرمانه‌ای در مدار زمین که حدود دو سال به طول انجامید، فرود آمده است.