پرتاب ماهواره ی جدید مصر از قزاقستان

مصر ماهواره جدیدی را با نام Egyptsat از پایگاه فضایی بایکونور واقع در قزاقستان به منظور افزایش تحقیقات علمی مدرن به فضا پرتاب خواهد کرد. پرتاب ماهواره ی جدید مصر از قزاقستان

دولت مصر اعلام کرد که پرتاب این ماهواره با هدف حمایت از حضور مصر در فعالیت های فضایی و افزایش فرصت های سرمایه گذاری های جدید بوده و به توسعه زمینه هایی مانند اکتشافات نفت و گاز و ایجاد یک آژانس فضایی در مصر کمک می کند.

ماهواره Egyptsat توانایی تصویربرداری با دقت یک متر را دارد و روی مدار خورشید آهنگ در ارتفاع ۷۰۰ کیلومتر ماموریت خود را انجام می دهد. هزینه این ماهواره جدید در حدود ۳۰۰ میلیون پوند مصر (نزدیک به ۴۳ میلیون دلار آمریکا) می باشد.

این پرتاب اولین تلاش مصر در ارسال ماهواره به فضا نیست؛ پیش از این ماهواره های Egypt Sat ۱ و Egypt Sat ۲ به فضا پرتاب شدند اما هر دوی این ماهواره ها از بین رفتند. مصر در حال حاضر دارای دو ماهواره ارتباطی، نایلست ۱ و نایلست ۲، است که ارائه دهنده خدمات پخش برنامه را بر عهده دارد.

منبع:هیتنا