بذرهای سفر کرده به فضا با رشد سریع خود محققین ژاپنی را شگفت‌زده کردند

در سال ۲۰۰۸ محققین ژاپنی برای یک آزمایش ساده، ۲۵۰ بذر درخت گیلاس را به ایستگاه فضایی بین‌المللی فرستاندند. بذرهای سفر کرده به فضا با رشد سریع خود محققین ژاپنی را شگفت‌زده کردند

این بذرها حدود ۸ ماه در فضا نگهداری شده و سپس به ژاپن بازگشتند. ۱۴ بذر به صورت تصادفی انتخاب و در نقاط مختلفی از کشور ژاپن کاشته شد. بیشتر بذرها هم در آزمایشگاه مورد مطالعه و بررسی قرار گرفت. معمولاً چیزی حدود ۱۰ سال زمان لازم است که یک بذر به درختی بزرگ تبدیل شده و شکوفه دهد. اتفاقی افتاده که موجب تعجب دانشمندان شده است. در ادامه‌ی مطلب این موضوع عجیب را بیشتر بررسی می‌کنیم. با ما باشید.

۱۰ سال زمان برای شکوفه کردن، این پیش‌بینی در مورد ۱۴ بذر کاشته شده صادق نیست. در حال حاضر ۶ سال به پایان بازه‌ی ۱۰ ساله زمان باقی مانده و جالب است که ۴ مورد همین امسال شکوفه کرده‌اند. دانشمندان از این اتفاق شگفت‌زده شده و به پاسخ‌های احتمالی می‌اندیشند.

Kaori Tomita-Yokotani یکی از محققین دانشگاه Tsukuba است که در این آزمایش شرکت دارد. او در این رابطه به AFP می‌گوید این احتمال وجود دارد که قرار گرفتن در معرض پرتوهای کیهانی قوی‌تر موجبات تسریع فرآیند شکوفه زدن و رشد کلی را فراهم کرده باشد. وی دلیل احتمالی دیگر را گرده‌افشانی گیاهان عنوان کرده است.

با توجه به اینکه اطلاعات زیادی در مورد دانه‌ها در دست نیست، دانشمندان هنوز پاسخی برای این اتفاق عجیب ندارند. در واقع شروع این آزمون بیشتر برای مطالعه‌ی دانش‌آموزان بوده و جنبه‌ی تحقیقاتی آن چندان جدی نبوده است و اصلاً پیش‌بینی نمی‌شد که چنین نتیجه‌ای داشته باشد. اگر این مطالعه به عنوان یک آزمایش علمی جدی تلقی شده بود و نظارت آزمایشی دقیق بر آن صورت می‌گرفت، شاید حالا وضعیت به گونه‌ی دیگری رقم می‌خورد.

منبع:زومیت

انتشار اولین عکس‌های کاسینی از قلب حلقه‌های زحل انتشار اولین عکس‌های کاسینی از قلب حلقه‌های زحل کاوشگر کاسینی اولین بخش از داده‌های گردآوری شده طی اولین شیرجه‌اش در میان اتمسفر سیاره زحل را به زمین ارسال کرد.

قرار گرفتن شش فضانورد در مدار مریخ تا سال ۲۰۲۸ قرار گرفتن شش فضانورد در مدار مریخ تا سال ۲۰۲۸ اقدام ویژه ناسا برای سکونت در بیرون از کره خاکی اعلام شد.

تاریخچه اکتشافات مهم نجوم تاریخچه اکتشافات مهم نجوم نجوم مطالعه مواد و مقدمه‌ای است درباره فرآیند بوجود آمدن آنچه در آنسوی جو زمین بوده و آسمان و کهکشان‌ها را شامل می‌شود.

ارسال نخستین کاوشگر به سیاره پروکسیما بی تا سال ۲۰۴۰ ارسال نخستین کاوشگر به سیاره پروکسیما بی تا سال ۲۰۴۰ پروکسیما بی، یک سیاره فرا خورشیدی است که شباهت‌های بسیاری به زمین دارد.

اولین فضاپیمای باری چین در آزمایشگاه فضایی این کشور پهلو گرفت اولین فضاپیمای باری چین در آزمایشگاه فضایی این کشور پهلو گرفت مرکز کنترل هوافضای پکن اعلام کرد: اولین فضاپیمای باری چین موفق شد در اولین آزمایشگاه فضایی در حال چرخش این کشور پهلو بگیرد.

پرتاب بعدی اسپیس‌ ایکس، آغاز عصری جدید پرتاب بعدی اسپیس‌ ایکس، آغاز عصری جدید وزارت دفاع آمریکا برای نخستین بار ازاسپیس‌ایکسبرای یک مأموریت استفاده خواهد کرد. در این مأموریت، اسپیس‌ایکس یک ماهواره‌ی جاسوسی دولتی را برایدفتر ملی شناسایی (NRO) در مدار قرار خواهد داد.

آغاز مأموریت خودکشی فضاپیمای «کاسینی» آغاز مأموریت خودکشی فضاپیمای «کاسینی» ناسا فضاپیمای «کاسینی» را برای انجام آخرین مأموریت آن و سقوط بر روی زحل، به سمت این سیاره پرتاب کرد.

دو کهکشان‌ مارپیچی دوردست دو کهکشان‌ مارپیچی دوردست ناسا تصویری از دو کهکشان مارپیچی در حال چرخش در فاصله ۵۵ میلیون سال نوری از زمین منتشر کرده است.

رویترز: تیم فضایی روسی – آمریکایی به ایستگاه فضایی بین المللی رسید رویترز: تیم فضایی روسی – آمریکایی به ایستگاه فضایی بین المللی رسید دو فضانورد روسی و آمریکایی که امروز با پرتاب موشک سایوز راهی ایستگاه فضایی بین المللی شده بودند، دقایقی پیش به مقصد رسیدند .

اولین فضاپیمای بدون سرنشین چین به فضا پرتاب شد اولین فضاپیمای بدون سرنشین چین به فضا پرتاب شد چین نخستین فضاپیمای بدون سرنشین خود را با استفاده از موشک مارس ۷ به فضا پرتاب کرد .

چین و روسیه دو فضاپیما پرتاب کردند چین و روسیه دو فضاپیما پرتاب کردند منابع خبری از پرتاب موفقیت آمیز دو فضاپیمای مجزا توسط چین و روسیه خبر دادند. فضاپیمای روسیه عازم ایستگاه فضایی بین‌المللی و فضاپیمای چین عازم ایستگاه فضایی این کشور شد.

بیابان ها و مریخ مسکونی می شوند! بیابان ها و مریخ مسکونی می شوند! یکی از موسسان شرکت اپل پیش بینی های جالبی درباره آینده فناوری مطرح کرده است بر اساس این پیش بینی ها زندگی شهری در بیابانها امکانپذیر می شود.